defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
30 בספט׳ 2005
בלוגים- הרשות לצנזר- בידי הבלוגיסט?
לפני 19 שנים •
30 בספט׳ 2005
defluo{BDOC} • 30 בספט׳ 2005
אומנם אני ממחזרת משו שכתבתי בבלוג, אבל עדיין אני נורא רוצה לראות דיון מתפתח סביב זה..
" יש מגיב סדרתי שלא מבין רמזים למרות שאני מבקשת יפה שיעוף מהבלוג שלי. האם אני צריכה סיבה כדי לבקש ממישהו לא להגיב? או שמה, העובדה שזה הבלוג שלי, חתיכה קטנה ממני, מקנה לי את הזכות לומר לו (ולכל למי שלא בא לי שיהיה בתוך המקום הקטן הזה שהוא אני) שיילך לכל השדים והרוחות. האם בלוגים שייכים לכולם, או שמותר לבעל הבלוג להחליט מי מגיב לו ומי לא?" עד כאן מפינת הבלוג של דפלואו. בנות, לרובכן הגדול יש כאן בלוג, מה דעתכן? |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
30 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 בספט׳ 2005
חתולת הלילה • 30 בספט׳ 2005
בלי להחזיק בבלוג כאן, ובלי לדעת במה בדיוק דברים אמורים, הרי שבאופן כללי וחד משמעי: זכותך המלאה.
הבית קודם כל שלך. זה שאת מארחת שם בשמחה אנשים, עוד לא אומר שהם יכולים לשים רגליים בוציות על השולחן. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
30 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 בספט׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 30 בספט׳ 2005
ליבה כתב/ה: בלי להחזיק בבלוג כאן, ובלי לדעת במה בדיוק דברים אמורים, הרי שבאופן כללי וחד משמעי: זכותך המלאה.
הבית קודם כל שלך. זה שאת מארחת שם בשמחה אנשים, עוד לא אומר שהם יכולים לשים רגליים בוציות על השולחן. נוטה להסכים, מצד אחד , בלוג הוא משהו פרטי ואישי מאוד. העובדה שאת מרשה לאחרים להציץ אל תוכך, לא מעניקה לגיטמציה לפגוע.. אבל, יחד עם זאת, בלוג הוא עדיין משהו חשוף, מתוך בחירה , ולכן, לדעתי לאנשים יש את הזכות המלאה להגיב כרצונם, גם אם מדובר בנישה הפרטית שלך. ( לצורך העניין, אני למשל, לא נוטה למחוק תגובות, באופן עקרוני, כי לדעתי זה סוג של התחסדות ). כשאנחנו בוחרים לחשוף ולהיחשף, מן הסתם נהיה פגיעים יותר, וחשופים בעצמנו , לביקורת, חיובית או שלילית ככל שתהיה. זה חלק מהעניין, ולדעתי האישית, זה בא ''כעיסקת חבילה ''. עם זאת, אם הינך מרגישה שמישהו מטריד אותך או מציק לך ואינך רוצה שיבקר בבלוגך, את יכולה לפנות אליו באופן פרטי ולבקש זאת. אני מאמינה שניתן לפתור דברים בצורה מכובדת ופרטית. אישית,ובאופן עקרוני, אינני חושבת שזה הוגן לצנזר מישהו בבלוג שלך. נכון, הוא שלך, אישי, פרטי , אינטימי, אבל בחרת לשתף. וזה חלק ממחיר החשיפה, לפעמים. |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
30 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 בספט׳ 2005
שוטרת* • 30 בספט׳ 2005
שני דברים :
הראשון והכי פחות אהוב עלי - בעל המאה הוא בעל הדיעה, מכירה ? אז אם בעל האתר כאן לא היה חושב שיש לך זכות מלאה , הוא לא היה נותן לך את האופציה למחוק תגובות. מהפורום את יכולה למחוק תגובות? לא. מהבלוג כן. השני - דעה אישית שלי , וודאי שכן. |
|
מקמרפי(אחר){ush ואושה} |
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
אוקיי הבנתי את הרמז
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
מקמרפי(אחר){ush ואושה} • 1 באוק׳ 2005
|
|
כלובי |
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
כלובי • 1 באוק׳ 2005
ברור
הבלוג זה פינה פרטית וכל אחד יכול לנהל אותו איך שבא לו זה לא צנזורה ולא סתימת פיות ולא כל הכותרות הטפשיות האלה פגיעה בחופש הביטוי וכו'. בלוג זה שטח אישי כל בעל בלוג מחליט בדיוק איך לנהל אותו. מי שרוצה לריב ולהתנצח מבוקר עד ערב על כל שטות ועניין - בשביל זה הפורומים. כל אחד יכול למחוק מהבלוג שלו מה שבא לו איך שבא לו מתי שבא לו בלי לתת דין וחשבון לאף אחד (לו) |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
Re: אוקיי הבנתי את הרמז
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
defluo{BDOC} • 1 באוק׳ 2005
מקמרפי כתב/ה:
אויש, יא ג'ינג'י חמוד אחד. זה לא אתה! חוץ מזה, שמעתי שמגיע לך מזל טוב או משו.. נכון?? כלובי כתב/ה: ברור
הבלוג זה פינה פרטית וכל אחד יכול לנהל אותו איך שבא לו זה לא צנזורה ולא סתימת פיות ולא כל הכותרות הטפשיות האלה פגיעה בחופש הביטוי וכו'. בלוג זה שטח אישי כל בעל בלוג מחליט בדיוק איך לנהל אותו. מי שרוצה לריב ולהתנצח מבוקר עד ערב על כל שטות ועניין - בשביל זה הפורומים. כל אחד יכול למחוק מהבלוג שלו מה שבא לו איך שבא לו מתי שבא לו בלי לתת דין וחשבון לאף אחד (לו) אני מסכימה עם מה שכלובי אמר. אני מצטערת אבל ככה אני מרגישה. אני לא מוחקת תגובות בדרך כלל אבל כל הנושא הזה גרם לי לחשוב שאולי כדאי לי להעיף אנשים שלא מעבירים ביקורת אלא מתקיפים. להתעלם ופשוט לא להגיב מבחינתי זה כמו להתקפל מתחת לשולחן ולהגיד, טוב זה בסדר, תמשיכו להרביץ (ולא במובן הבדסמי החיובי הכוונה) ואם תגובות מפוארות עיטרו את הבלוג שלי, והחלטתי להעיף פוסטים כי אני לא רוצה שהרבה פוסטים שלי יהיו בבלוג אלא מעיפה את כל הפוסטים לטיוטות.. האם זה לא לגיטימי? אחרי הכל, זה הבלוג שלי.. לא? |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 1 באוק׳ 2005
אומר את מה שאמרתי בבלוג שלך.
1. זכותך למחוק כל תגובה שלא מוצאת חן בעינייך. 2. אם אדם מסויים מטריד אותך, וממשיך להגיב אצלך גם לאחר שהבהרת שאת לא מעוניינת בתגובותיו, פרסמי פוסט בבלוג שלך שדורש ממנו להפסיק להגיב לך. בדרך כלל הפדיחה תעצור את התנהגותו. 3. אם כל אלה לא עזרו, פני לכלובי ובקשי ממנו עזרה. אם אדם מטריד אותך ואת יכולה להוכיח לכלובי שהוא מטריד, אני בטוחה שכלובי ייקח את העניינים לידיים ויפנה בעצמו לאותו אדם. סך הכל כולנו כאן כדי להנות ולא כדי שיטרידו אותנו. 4. זה הבלוג שלך, הוא קיים קודם כל בשבילך. וברגע שמתחילים להכפיש לך אותו בהודעות מכוערות זה גורם לתחושה של חילול של משהו שבא לך מהנשמה. את לא צריכה להתמודד עם תחושה כזו במשהו ששייך לך, גם אם בחרת לפרסם אותו ברשות הכלל. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
מסכימה
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
Belisana(שולטת) • 1 באוק׳ 2005
עם קלייר ועושה הפרדה קלה. יש הבדל בין תגובות שלא מסכימות לדעתך, שלגביי הן לגיטימיות ואני לא נוהגת למחוק אותן, לבין הטרדות. אנשים שמטרתם לעשות לך רע, מקומם אינו בבלוג שלך ואל תטרידי את עצמך בכלל, פשוט תמחקי. מטרתו של הבלוג שלך לעשות קודם כל טוב לעצמך ואם מישהו נהנה מזה בדרך - נפלא. אם משהו או מישהו גורמים לך לחשוב פעמיים לפני שאת כותבת או להרגיש שפלשו לך למקום אינטימי וקילקלו לך - אל תתייסרי, תצנזרי.
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
infinite(נשלטת) • 1 באוק׳ 2005
מסכימה עם כל מה שנאמר פה ויותר מזה אדגיש שעצם העובדה שאת מרגישה שזו הטרדה מצדיקה את זה שתמחקי את תגובותיו של האיש בלי לחשוב פעמיים ,זו התחושה שלך ובלוג זה מעין יומן אישי בחרת לשתף בו אחרים אך העובדה שנתת למישהו לדפדף ביומן שלך ולקרוא לא אומרת שהוא יכול לקשקש בו או לקמט את הדפים
|
|