ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישבתי ובהיתי במסך

עוף חול
לפני 19 שנים • 1 באוק׳ 2005

ישבתי ובהיתי במסך

עוף חול • 1 באוק׳ 2005
ישבתי ובהיתי במסך- למה אף אחד לא כותב?? למה אף אחד לא מגיב?? ומה קראתי כבר את הכל ושום דבר לא משתנה- אז הלכתי- ראיתי טלויזיה, דיברתי בטלפון ואכלתי וחזרתי- מההה??? עוד לא הגיבו?!?! אוףף טוב אז בואי נפיג את השיעמום בואי נכתוב משהו- עוד לא פתחתי לי בלוג אז אני חושבת שאתם תצטרכו לסבול בנתיים כאן את הבלחות השיעמום שלי ולקרוא את מה שיש לי לכתוב...
חחח ואני גם ישמח לתגובות זה נורא מתסכל שלא מגיבים- חח אבל אתן לא חייבות אני מתחילה להרגיש כמו שולטת ולא נשלטת... icon_redface.gif

היום דיברתי עם שולטת אחת, בעצם לא בטוחה שהיא כבר יודעת את זה- פשוט דיברתי עם חברה שלי- מזמן ידעתי שחברה שלי היא שולטת היא פשוט לא הגדירה את זה ככה אבל היום היא אמרה לי במילים האלו "אני מה שאני מחפשת זה כלבלבון אשכנזי כזה חמוד שכל מה שאני יגיד הוא יעשה- שאני ישפיל אותו אבל אני יהיה היחידה שתהיה לה הזכות הזאת כל שאר האנשים יכבדו אותו הוא יהיה כזה שמכבדים אותו" והייתי בשוק זאת אומרת זאת החברה שלי שאני מדברת איתה יום יום וידעתי שהיא כזאת אבל היא הייתה כזו מופנמת היא אף פעם לא ביטעה את עצמה בצורה כזו רק ברמזים- או באמרות קטנות שהיא אמרה ולא יכולתי להגיד לה היום איך אני מפרשת את זה- התביישתי, ויותר מכל התביישתי שהיא תגלה שאני בעצם אוהבת אותה מעמקי נשמתי ולא באותה צורה שהיא אוהבת אותי (בתור חברה בלבד) ומה שהיא אמרה היום כל כך רציתי להתחלף עם "הכלבלבל האשכנזי המסכן שיהיה רק שלה" שהוא עוד לא קיים אפילו... אני והיא יש לנו מין משחק כזה אני קוראת לה המפקדת והיא לי חיילת (משם הכינוי אגב) אבל זה רק בגדר משחק ושתינו נהנות ממנו זאת השגרה שלנו אבל זה משמעותי בשבילי הרבה יותר מאשר בשבילה... ואני כבר לא בטוחה מה לעשות... כל הפנטזיות שלי סובבות סביבה כל המחשבות שלי כל החיים שלי...
ואני כל הזמן חושבת להגיד לה או לא להגיד לה יש לנו קשר כל כך טוב אני לא רוצה להרוס אותו ואני יודעת שהוא יהרס... מה עושים?!?

וואי חשבתי שאני יכתוב בשביל להפיג את השיעמום שפכתי פה את הלב.. אולי אני באמת צריכה לחשוב על פתיחת בלוג...
קליבר​(שולט)

לכי על זה חיילת

קליבר​(שולט) • 1 באוק׳ 2005
לפני שבאמת היא תמצא לה איזה כלבלב אשכנזי וכד'..
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 1 באוק׳ 2005
אולי קודם כדאי שתבררי האם יש לה בכלל משיכה חבנות? תשאלי אותה אם היא הייתה פעם עם בת או אם זה מעניין אותה ותגששי.
אולי אם היא תגיד שכן ותרמזי לה לגבייך ותתחילו משהו ונילי, תוכלי כבר להמשיך הלאה- זה יהיה קל יותר.

בהצלחה ותעדכני אותנו
icon_wink.gif
עוף חול

?

עוף חול • 1 באוק׳ 2005
מה זה משהו ונילי? icon_rolleyes.gif
עוף חול

..

עוף חול • 1 באוק׳ 2005
אהההה חחחח
לא אני חושבת שהבעיה היא הפוכה היא שולטת בזה אני בטוחה אבל אני לא בטוחה שיש לה משיכה לבנות אני בעצם דיי בטוחה שלא...
פעם היא סיפרה לי על מישהי שהיא רק גילתה שהיא לסבית והיא הסבירה לי כמה שאין לה שום דבר נגד זה אבל זה לא טבעי לה וזה מוזר... איך זה הוריד לי את הביטחון... לא ידעתי איך להגיב לה אז הסכמתי איתה אבל אז חשבתי שגם אני הייתי מעלה פעם את הנושא הזה באור שלילי כל הזמן ר4ק כדי שלא יחשדו שמא אני נמשכת חלילה לבנות אולי זה ככה גם אצלה
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 1 באוק׳ 2005
יש בזה משהוicon_smile.gif
לפעמים ההומופובים הכי גדולים הם הומואים בהכחשה...
icon_wink.gif

ולפעמים אנשים לא מודעים לנטיות שלהם עד שהם לא מנסים ואני יכולה לתת כדוגמה אידיאלית את הבדסמ- יש כאלה שמגיל קטן יודעים שהם נמשכים לזה ויש כאלה ש"מגלים את עצמם מחדש" לאחר התנסות או היחשפות לזה בגיל מאוחר יחסית.
infinite​(נשלטת)
infinite​(נשלטת) • 1 באוק׳ 2005
icon_smile.gif

אני אוהבת שכותבים בספונטניות ובכיף ואני חושבת שגם הפורומים נועדו לזה ולא רק בבלוגים ודווקא מה שכתבת כאן לדעתי כן מתאים לכתוב בפורום זו בטח גם סיטואציה דיי נפוצה כי את הבנת שאת נשלטת וחברתך היא בעצם דמות קרובה לך ומוכרת וגם ראית בה את הסממנים (!) המבטיחים האלה שהיא דומית וזה גורם לך לחשוב עליה כי היא גם קרובה אליך וזה הכי כיף הרי עם בן אדם שקרוב מאשר לא . תראי יכול להיות שהיא פשוט לא מודעת והיא כן נמשכת לנשים כי כמו שנאמר פה לפעמים מגלים את זה כשמנסים אבל אי אפשר לדעת מותק כי יכול להיות שהיא גם באמת לא נמשכת לנשים...זה רק או ללכת על זה ולנסות (אבל לא לדבר, לנסות כי בדיבור זה סתם ילחיץ אותה אם היא פוחדת מזה בקטעים כאלה לא טוב ללעוס את זה בדיבורים אלא במעשים ) או שלוותר אם את מרגישה שהיא ממש לא נמשכת לבנות ואת לא רוצה לפגוע בחברות שלכן ,אין לי ממש עצה מעשית יותר כי את חברה שלה את בטח מרגישה מה היא באמת יותר טוב מכל אחד פה .
מה שכן אני מוכנה לגלות לך שכמעט עם כל חברה שלי ,שהן בעיקר ווניליות לגמרי וסטרייטיות לגמרי היה לי קטע של לפחות נשיקה רטובה אחת כשלחברה ממש טובה שלי ודיי מרובעת הדבקתי פעם נשיקה באמצע מועדון והיא דווקא אהבה את זה ועם אחת אחרת בכלל מצאתי את עצמי במיטה בסוף אז...אי אפשר לדעת icon_smile.gif
עוף חול

וואי הסתבתי

עוף חול • 1 באוק׳ 2005
אני לא יודעת כל כך הרבה פעמים רציתי לעשות את זה אבל פשוט אין לי את האומץ לבוא ולנשק אותה- והיא גם כל כך שמרנית אני בטוחה שגם אם היא אוהבת בנות עמוק עמוק בתוכה היא תדחיק את זה- ולא תיתן לזה לפרוץ אף פעם ואם היא לא נמשכת אליהן היא לא תהיה מספיק פתוחה כדי לנסות את זה- כל כך הייתי רוצה שמשהו יקרה אבל בתוכי אני יודעת שאם אני יעשה את זה אני רוצחת את הקשר שכבר קיים בדם קר ובלי שום הגנה
אני חושבת שאני נעלצת לשגת שוב... גם אם זה קשה זה הדבר הכי נכון לעשות...