G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
שנה טובה או לא
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
G-O-L-D(שולט) • 4 באוק׳ 2005
אין ראש לשנה. אין לה גם לב או יד מכוונת.
שנה היא כמו רוח. עוברת מעליך, דרכך, מתחתיך, איתך או בלעדיך. זה ממש לא משנה לה אם חוגגים לה את תחילתה או סופה. היא מבחינתה מעולם לא התחילה ומעולם לא סיימה. גם לא איכפת לה אם פותחים לכבודה בקבוק שמפניה, מתנשקים או אוכלים תפוח בדבש ולובשים לבן. שנה היא מה שאתה היית, ומה שלעולם לא תשוב להיות. שנה, הנה עוד אחת עברה, ועבורה, אנחנו אילמים, עוורים, וכאבני הכורכר על שביל, נרסמים בלכתה. שנה טובה, שנה כלבה, כלבה טובה, שנה. * אני מסיע את ההורים שלי לארוחת החג אצל אחיו של אבי. בדרך, אני חושב לעצמי על כל אותם הדברים שאני רוצה לאחל לעצמי לשנה החדשה. באיזה שהוא שלב ראיתי את אבי בוהה אל מחוץ לחלון הרכב. היה לו מבט אחר, מבט עייף. אולי אם אני אנסה לדייק אני אכתוב שהוא פשוט היה נראה לי כבר זקן... כן, אבא הזדקן. טיק טוק טק, מצחקק הזמן, טיק טוק טק, מה שלא תחווה עכשיו, כמו היה ונעלם... טיק טוק טק, טיק טוק טק, הנה אתה כאן, הנה אתה שם. * דברים שאני רוצה שהשנה הזו תביא עמה: אהבה - כן, היא אצלי במקום הראשון. כסף - המון כסף, רק כסף, ימבה של כסף. חופש - וואי כמה אני צריך אותו, אני מייחל לו. ולא, אני לא מבקש בחופשה, אני רוצה חופש, חופש מעצמי. ראבק, נמאס לי ממני. אותי - כן, אני רוצה לעשות עם עצמי סולחה. מגיע לנו לי ולאני להשלים. מיצוי - אני צריך אותו, להוציא עוד משהו חדש השנה שישחרר ממני את מה שבי. סביבה - להפסיק לבקש עבור עצמי דברים * פיליפ מוריס מתקשר אלי בשעת לילה ואומר לי: "גולדי, שנה טובה". "שנה טובה?" אני אומר לו. "כן", הוא מצחקק, "מה, לא טוב?" "פיליפ..." "הא?" "עובר עליך משהו?" "למה אתה שואל?" הוא מתמם. "כי כשמישהו שגורם למיליוני אדם להתמכר לו עד המוות אומר לי שנה טובה, אני קצת נחרד מהברכה שלו. אחרי הכול, בכל ברכת שנה טובה שמאחל לך מישהו, הוא מאחל אותה גם לעצמו..." * אני שיכור, ויש לי מסקנה: המציאות באלכוהול טובה מהמציאות במציאות. שנה טובה, G. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 4 באוק׳ 2005
גולדי...
המסקנות שלך בעת שיכרות, מן הסתם, הן המסקנות הנכונות...so fucking true שנה טובה (וכל מה שאיחלת שם לעצמך- מי ייתן ותרשה לעצמך להגשים..) שנה טובה ומתוקה |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
שנה טובה גולדי
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 4 באוק׳ 2005
יש כמה המשפטים שהייתי עושה מהם מטעמים , בפוסט שלך .
אבל עזוב , את הסשן , נשאיר לפעם אחרת . |
|
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
Re: שנה טובה גולדי
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 4 באוק׳ 2005
קליבר כתב/ה: יש כמה המשפטים שהייתי עושה מהם מטעמים , בפוסט שלך .
אבל עזוב , את הסשן , נשאיר לפעם אחרת . ______________________________________________________________________ וואו קליברררררררררררררררררררר הצלחת להתעלות על עצמך הפעם ! יפה לך ! שנה טובה |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
נתנאלה(לא בעסק) • 4 באוק׳ 2005
לא!
אבל שנה טובה גולד... |
|
לפני 19 שנים •