היה היה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
אשה המשמשת כמלכה על מנת להביא לסיפוקו המיני של גיי מיודד
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
היה היה(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2005
החיפוש הנואש של עבדים אחר מלכות מביא לפריחת ענף המלכות בתשלום
על מנת לספק את הצורך של העבד להישלט עלייו לשלם על כך עניין של היצע וביקוש יש מעט נשים המוכנות לשלוט והרבה גברים המעוניינים להשלט יש לי שאלה שאשמח לקבל עליה את תגובתכם אשה המעוניינת לספק אדם בעל נטיות הומוסקסואליות יכול להיות בן הזוג הידיד הבן האח וכו' יכולה לקחת לה עבד ומלבד עבודות השרות שיעשה עבורה לפקודותיה יחוייב באקטים מיניים עם הגבר אותו היא חפצה לספק מצב בו העבד מקבל את השליטה הנשית המבוקשת נראה לכם שנשים שנמצאות בסיטואציה כזו יוכלו לשמש כמלכות לכל דבר ועניין |
|
רפאל |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
רפאל • 8 באוק׳ 2005
נגיד שאשה אחת מכירה איש אחד. האיש הזה הוא ידיד שלה, קרוב משפחה, עמית לעבודה, או שכן. ולאיש הזה היה כסא מעץ שנשבר, ועכשיו אין לו עוד היכן לשבת. האשה דואגת מאוד לאיש ורוצה שיהיה לו מקום לישיבה. הרי אי-אפשר שהוא יעמוד כל היום. אז היא לוקחת עבד ומצווה עליו להיות כיסא בשביל אותו האיש. עכשיו, העבד מרוצה - כי נמצאה לו מלכה. האיש מרוצה - כי יש לו על מה לשבת. והאשה מרוצה - כי נתיתמו דאגותיה. בקיצור - כולם מרוצים, ולא רק שכולם מרוצים, גם נמצאה דרך לצמצם בה את הפער שבין מספר המלכות שבעולם למספר העבדים.
אבל אליה וקוץ בה! חוץ מהעבד, האיש והאשה, יש גם נגר אחד. ואותו נגר מלאכתו לתקן כיסאות שנשברו. והוא רגיל שכל פעם שכסא נשבר בעולם באים ומבקשים את עזרתו. ומכאן גם פרנסתו. אלא שעכשיו - כסאות נשברים בעולם ואיש אינו מבקש עוד את עזרתו. כל פעם שכסא נשבר, אשה אחת נעשת מלכה, ועבד אחד נעשה כסא. הנה - אבדה פרנסתו. ולאותו הנגר אשה וילדים, שהוא צריך להאכיל. ומדי ערב, כשהוא חוזר הביתה הוא מתבייש מהם על שאין בידו לקיימם. והוא נאלץ לראותם מחזרים אחר נדבות. פעם, בימים של דוחק ומיתון, היתה האשה מתגייסת גם היא לפרנסת הבית, ועובדת כמלכה בתשלום. אבל עכשיו אין מי שישלם עבור אומנותה. הרי כיסאות נשברים מדי יום, ונשים דאגניות יש בשפע. כך, בעיית המחסור במלכות נפתרה, אבל משפחות רבות נשארו בלא כלכלה. בקיצור, הרעיון שלך הרבה יותר בעייתי מכפי שהוא נדמה במבט ראשון. |
|
פוקחת עיניים |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
פוקחת עיניים • 8 באוק׳ 2005
רפאל, הסיפור שלך באמת נחמד, אבל אולי בגלל המחסור שלי בשעות שינה....אני לא מוצאת - מה הקשר?
אישית אני לא מוצאת בעניין הזה שום בעייה, מלבד זו שהעבד עשוי להרגיש מנוצל. לכן קצת מטריד אותי הניסוח ''יחוייב באקטים מיניים'' וכו', אבל אם זה עושה לו טוב - שיבושם. ובקשר לנשים האלו - מלכה לעניין או לא מלכה לעניין - אני מניחה שגם, זה תלוי בעבד, האם הוא אוהב את הצורה בה מתייחסים אליו או לא. בסה"כ, הוא אמנם עבד, אבל לפני זה הוא גם בנאדם בעל זכות בחירה, ואם הוא ניסה ו/או לא נחמד לו עם הרעיון - שיעזוב. |
|
Cynthia |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
:-)
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
Cynthia • 8 באוק׳ 2005
רפאל, התגלגלתי מצחוק...
|
|
Citizen(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
Citizen(שולט) • 8 באוק׳ 2005
הבעיה היא לא באותן מלכות שגובות תשלום אלא באלו שמשלמים להן
גם אם נורא רוצים להשלט יש דרכים רבות למצוא מלכה ולאו דוקא בתשלום כל עבד יכול לחפש בפורום / בצאט / המועדון / ובאתרי היכרות בחורות שישלטו בו אז למה לשלם ועוד להיות מוגבל בזמן ? עבדים תחשבו על זה ושאלה נוספת לכל המלכות האם אתן באמת נהנות משליטה שנעשית רק לצורך פורקן של צד אחד ? |
|
cai |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
cai • 8 באוק׳ 2005
לירון1979 כתב/ה: ושאלה נוספת לכל המלכות האם אתן באמת נהנות משליטה שנעשית רק לצורך פורקן של צד אחד ? אם זה הפורקן שלי, למה לא? |
|
המלכה ננה NNA |
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
הבנתי
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
המלכה ננה NNA • 22 באוק׳ 2005
כלומר בעצם המלכה הזאת היא סוג של סרסורית לענייני ידידה או אחי האו מי שהוא לא יהיה [הבוס שלה ?] לענייני הומואים
אכן בא לציון גואל |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
Aragorn(שולט) • 22 באוק׳ 2005
רפאל כתב/ה: נגיד שאשה אחת מכירה איש אחד. האיש הזה הוא ידיד שלה, קרוב משפחה, עמית לעבודה, או שכן. ולאיש הזה היה כסא מעץ שנשבר, ועכשיו אין לו עוד היכן לשבת. האשה דואגת מאוד לאיש ורוצה שיהיה לו מקום לישיבה. הרי אי-אפשר שהוא יעמוד כל היום. אז היא לוקחת עבד ומצווה עליו להיות כיסא בשביל אותו האיש. עכשיו, העבד מרוצה - כי נמצאה לו מלכה. האיש מרוצה - כי יש לו על מה לשבת. והאשה מרוצה - כי נתיתמו דאגותיה. בקיצור - כולם מרוצים, ולא רק שכולם מרוצים, גם נמצאה דרך לצמצם בה את הפער שבין מספר המלכות שבעולם למספר העבדים.
אבל אליה וקוץ בה! חוץ מהעבד, האיש והאשה, יש גם נגר אחד. ואותו נגר מלאכתו לתקן כיסאות שנשברו. והוא רגיל שכל פעם שכסא נשבר בעולם באים ומבקשים את עזרתו. ומכאן גם פרנסתו. אלא שעכשיו - כסאות נשברים בעולם ואיש אינו מבקש עוד את עזרתו. כל פעם שכסא נשבר, אשה אחת נעשת מלכה, ועבד אחד נעשה כסא. הנה - אבדה פרנסתו. ולאותו הנגר אשה וילדים, שהוא צריך להאכיל. ומדי ערב, כשהוא חוזר הביתה הוא מתבייש מהם על שאין בידו לקיימם. והוא נאלץ לראותם מחזרים אחר נדבות. פעם, בימים של דוחק ומיתון, היתה האשה מתגייסת גם היא לפרנסת הבית, ועובדת כמלכה בתשלום. אבל עכשיו אין מי שישלם עבור אומנותה. הרי כיסאות נשברים מדי יום, ונשים דאגניות יש בשפע. כך, בעיית המחסור במלכות נפתרה, אבל משפחות רבות נשארו בלא כלכלה. בקיצור, הרעיון שלך הרבה יותר בעייתי מכפי שהוא נדמה במבט ראשון. אז מה הבעיה? נניח שאכן יש נגר כזה ושקוראים לו ציון (שם נפוץ בקרב נגרי ארצנו.) אז מה כואב לציון לחבוש פאה לראשו ומגפיים לרגליו ואם איתרא מזלו ואין לו ציצים מעשה ידי הצלוליט להתפאר אז גם זוג תפוזים לחזהו ואז להתהלך בקהילה להתחזות למלכה רעה, גברית וקשוחה במיוחד? זה שהוא יהיה אישה מכוערת כמו הלילה לא בהכרח יפריע לו בהקשר הזה וכנ"ל חוסר הנשיות. אז הוא יוכל לצוד לו עבדים ולצוות עליהם לשלוח לו צ'ק כל חודש ובא לציון לגואל. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
Aragorn(שולט) • 22 באוק׳ 2005
פוקחת עיניים כתב/ה: רפאל, הסיפור שלך באמת נחמד, אבל אולי בגלל המחסור שלי בשעות שינה....אני לא מוצאת - מה הקשר?
תני לי לפקוח את עיניך (הגיע הזמן להתעורר גם אם לא ישנת מספיק) ולגלות לך שרפאל התבדח. |
|
דריאון(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
8 בנוב׳ 2005
קצת סדר
לפני 18 שנים •
8 בנוב׳ 2005
דריאון(מתחלף) • 8 בנוב׳ 2005
בנוגע לתשלום למלכה , מי ששאל או שאלה , זה חלק מהפטיש חלק מן הענין , ואין כמו בעל נסיון.
בנוגע לאופציה המוצעת לשימוש בעבד לאקט מיני המסוים שצויין . התשובה לכך היא פשוטה אם העבד לא רואה כל בעיה ואין לו קו אדום בכיוון הזה , והוא מסכים לכך , ולא רק מתוך רצון עז לרצות את הגברת , אז למה לא . כסף זה כבר מימד מסוכן , מאחר שמבחינה משפטית הסכנה בפתח . זכרו : אדם המוכר גופו באופן ישיר או בעקיפין בעבור כסף , הרי הוא עבר על החוק , גם אם הכסף הלך לצד אחר ולא אליו . |
|