נולי |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
החוג הצפוני מתכונן לבוא החורף
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
נולי • 8 באוק׳ 2005
עוד מעט ושפת הים לא תהיה אופציה חביבה עוד ואנו מתכוננים לבוא החורף. מחפשים מקום סגור ומתאים למנצ'ים של ימי שישי באיזור חיפה (בצפון בכלל). כל מי שיש לו רעיונות למיקום אינטימי ונעים, שהאוכל בו לא מרכז הענין אבל בהחלט מגוון טעים (ושהבירה הכי משובחת שלהם היא יותר מגולדסטאר מהחבית.....), שיש שם חניה בשפע או לפחות חניה נוחה, שיש שם שולחנות וכיסאות (כלומר לא מרבצים צפופים ולא נוחים, ראה "שאלתיאלי"), רצוי שלא ידרשו דמי כניסה, והכי חשוב שיהיה ממוקם בנוחות לצפוניים עם קריצה לדרומים שיצטרפו אלינו והכי חשוב בלי הרבה מדרגות!!! כמובן שאם יש מי שמוכן לנדב ביתו והאורחים יביאו כיבוד - יבורך.
גילגל הזדרז והמליץ על הדיוק בכיכר קרית ספר בחיפה: http://www.midnight.co.il/places/Duke/_info/info.html http://www.midnight.co.il/gallery/gallery.php?place=Duke&date=20.02.04 http://www.mathamim.co.il/wt/wtqryprint.asp?key=2171 המלצות נוספות יתקבלו בברכה |
|
huan |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
huan • 8 באוק׳ 2005
הדיוק לדעתי הוא לא רעיון טוב בגלל עניין הגבלת הגיל (23+)...כי יש בינינו אנשים למשל כמוני שעוד לא הגיעו לגיל הזה וזה לא יהיה הכי פייר אם לא נכל לקחת חלק במפגשים האלא....מצד שני אפשר ולנסות לתאם אם בעל המקום כך שיכניס גם את הצעירים בינינו
|
|
huan |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
huan • 8 באוק׳ 2005
עכשיו אולי גם לי שי מקום להציע ...בשיטוטי אתמול בכרמל ניתקלתי במקום שקוראים לו הפרלמנט או משהו כזה...כעשקרון זו מסעדה אבל היא נראתה די שוממת אתמול מה שהופפך אותה למקום די טוב להיפגש....אף פע אל הייתי שם אז אני אל בדיוק יודע איזה סוגי בירה והאם הם מגישים אייס קפה יש גם בעיות חנייה מכיוון שהמקום בכל זאת בכרמל...אבל אם אין אלטרנטיבות אחרות אולי יהיה שווה ליבדוק את המקום
|
|
נולי |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
ציירי לך שפם
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
נולי • 8 באוק׳ 2005
חואן אתה יכול לצייר לך שפם או להדביק לך זקן או לבקש יפה שאחכה לך בכניסה.
אל תדאג. יכניסו אותך. גם את היפה. |
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
כ'ץ(נשלט) • 8 באוק׳ 2005
גולד סטאר מהחבית זה מצויין
ואני לא מבין מה רע בגוטה יש עוד פאב בצומת קרית אתא שהוא דיי שומם שקוראים לו "מקום לשבט" שיש בוא אחלה מוזיקה יש פאב שקט בכפר יהושוע |
|
נולי |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
כפר יהושוע
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
נולי • 8 באוק׳ 2005
אחלה פאב במרכז כפר יהושוע. מרבצים מרווחים ולא נמוכים מדי. משהו בין מזרן לספה. האוכל סביר והמחיר גם. יש בירות לפי מצב הרוח של הספק שלהם אבל לגבי השוקו אין לי שום מושג. חניה יש בשפע. מין שאנטי פאב כזה. השאלה מה יגידו אנשים בענין הנסיעה. לחברה מהמרכז זה טוב כי זה ממש ממש קרוב ליקנעם. משהו כמו אמצע הדרך בין יקנעם לטבעון. מה שעוד מדליק שם זה אתר שחזור רכבת העמק שנמצא לא רחוק משם, למי שלא יוכל להתאפק ויהיה חייב להעביר סשן באתר "אקזוטי". וממש לא מסובך להגיע לשם. הם גם מכניסים לקוחות בכל גיל. בקיצור אם לא יעלה רעיון אחר - פעם הבאה ננסה אותם.
|
|
ShaiLash |
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
חורף, צפון, חניה, בירה, כסאות ...
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
ShaiLash • 22 באוק׳ 2005
רעיון גדול בכלל ובלי "טובות" או תלות בכלכליות הענין, עד (אם בכלל) שמישהו יחשוב שזה מספיק חשוב לו שיהיה מקום קבוע ולפחות יום בשבוע בו יהיה "סגור" ל BDSMers .
הפרלמנט הוא בעייתי בחניה (נמצא כ- 2 דקות הליכה איטית ממני). כך גם Duke (קצת יותר רחוק דרומה). (כל זה אינו פסילה אלא בגדר מידע) אני מבין שמדובר בימי שישי בשעות לפנה"צ ? (זה מה שזכור לי מהשירשור בו נזכר חוף הים בקרית מוצקין). אולי, כדאי לחשוב דוקא על מקום בחוף הים לחורף. גם כיף לשבת ולראות את הים הסוער "מרחוק", גם שפע של חניה, גם רק "משוגעים" נוכחים ועוד יתרונות רבים. אני הולך לבדוק את זה ברצינות ולחזור עם הצעות לאחר סיור שטח לענין זה ספציפית. בעיקר ריחוק מההמון, איכות האוכל והשתיה, חניה ונגישות יהיו מה שאבדוק. יום - יומיים ותוצאות כאן בשירשור. בינתיים, שי |
|
נמש |
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
נמש • 22 באוק׳ 2005
שי יקירי -
קודם תגיע ואז נדבר... היו המון מפגשים שלא היית בהם... אז, קדימה - בוא!!! |
|
ShaiLash |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
נשמע כמו הזמנה...
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
ShaiLash • 23 באוק׳ 2005
נמש כתב/ה: שי יקירי -
קודם תגיע ואז נדבר... היו המון מפגשים שלא היית בהם... אז, קדימה - בוא!!! נמשע (אופססס... נשמע) כמו הזמנה אילו ידעתי על מפגשים (לא כעת מעיון בשירשורים כאן), הייתי בא גם למוצקין כפי שאני מבין שהיה). אני מבין שהמפגש הבא הוא בכפר יהושוע, ביום שישי 21.10.2005 ? מתי מגיעים ? ואם לא מובן ... ודאי שאגיע, אולי אוכל להביא אתי גם את ניקי. בנוסף, במקרה הגרוע ביותר יהיה לי מקום לעוד 2 מחיפה ובחזרה. שי |
|
ShaiLash |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
שוב אופססס...
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
ShaiLash • 23 באוק׳ 2005
28.10.2005 כמובן, לא שילשום
בהנחה שאם לא נאמר כאן אחרת, זה מתקיים ובאותו מקום ??? שי |
|