סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מפגש

Nymphaea​(נשלטת){זיעויה}
לפני 19 שנים • 11 באוק׳ 2005

מפגש

Nymphaea​(נשלטת){זיעויה} • 11 באוק׳ 2005
נכנסתי לחדר המואר באור נרות.
היא חיכתה לי בפינת החדר הרחוקה מן הדלת, עירומה, יושבת על בירכיה, פניה אל הקיר.
הסתכלתי עליה, מעריכה את יפי גופה.
בצעדים שקטים התקרבתי אליה. הרגשתי את נשימתה המהירה. אחזתי בשיערה ומשכתי את פניה לנשיקה לוהטת. טעמה המתוק והמשכר שולח אש בגופי. משכתי בשיערה, מאותת לה שתקום. סובבתי אותה כשפניה אלי, גופה צמוד לשלי, מטריף את חושי. ידי ליטפו את גופה, את שדיה הכבדים והזקורים. בחשו בשיערה. פי נח על פיה. נושקת לה בתאווה. ידי גלשה אל הכוס שלה. פותחת את שפתיו, חשה את הלחות שלה. בידי השניה תפסתי בפטמת שדה וסובבתי אותה בחדות. צעקה קלה נמלטה בשפתיה. "שקט זונה. לא רוצה לשמוע הגה אחד". אמרתי בקול נמוך. "את כאן לשרת אותי. אין לך שום זכויות. ברור, זונה?". היא הנהנה בראשה.
"ארצה". ציויתי. היא נשכבה על הרצפה. פניה כנגד הרצפה. העברתי את רגלי על גופה. משפשפת אותה כנגדה כאילו היתה סמרטוט לניגוב רגליים. הנחתי את רגלי לפני פיה. היא הבינה את הרמז, והחלה מלקקת את כף רגלי. נשמתה ספרה לי שהיא מגורה. ליקקה את רגלי באדיקות, לא שוכחת אף פינה. "עונג רב אב מסבה לי, זונה". אמרתי לה. בעזרת רגלי סובבתי אותה על גבה. יודעת כמה היא אוהבת ומשתוקקת לכאב האטבים, הנחתי אל פטמותיה אטבים. שניים על כל פטמה. בהמשך יצרתי עיגול אטבים מסביב לכל פטמה. מבטה הלך והפך מזוגג. אגנה נע באיטיות, מרמז על תגובותיה לכאב שחשה.
חייכתי לעצמי. שוב העברתי את רגלי על גופה, מנגבת אותן בה. מניעה את האטבים באיטיות. "זונה, את לא שווה כלום". אמרתי. "את סמרטוט לניגוב רגליי". זה היה הזמן לקצת הצלפות. אותתי לה לעמוד על ארבע. כמה יפה נראה ישבנה הפתוח לפני. אחזתי בשוט והתחלתי להצליף. המכה הראשונה נפלה על ישבנה הלבן, מותירה בו פסים אדומים. כל הצלפה הוסיפה פסים אדומים על ישבנה, גורמת לי סיפוק רב. הגברתי את קצב וחוזק ההצלפה. שומעת אותה נאנקת, רואה את הכוס שלה פעור ורטוב למולי. עצרתי לרגע. מלטפת את ישבנה החם. נוגעת בכוס שלה מרגישה את הרטיבות. "מיוחמת, זונה?" שאלתי. "כן גברתי". המשכתי בהצלפות. הפעם הן היו מהירות וחזקות. ישבנה נע מולי. מדי פעם מנסה להתחמק מההצלפה הבאה, ואחר מונף שוב כלפי מעלה מבקש עוד. כמה מגרה הוא הישבן הזה. עצרתי את ההצלפות, חיבקתי אותה בזרועותי. מנשקת אותה בעדינות. מלטפת את גופה הרך. מודה לה על נתינתה. אט אט הפכו הנשיקות חושניות יותר. והליטופים חפרו בגופה. דחפתי את ראשה אל בין רגלי. "מלאי את תפקידך, זונה. אני רוצה לגמור חמש פעמים ברציפות. אחר-כך אולי ארשה גם לך לגמור". זונתי האהובה ידעה את מלאכתה. היא החלה מלקקת את הכוס שלי במרץ. האורגזמות לא אחרו לבוא. חמש בדיוק כפי שבקשתי. זונתי המתוקה. "לכי על ארבע והביאי בפיך את הדילדו". ציויתי. מסתכלת אחרי זונתי היפה, הממלאת את בקשתי. לקחתי ממנה את הדילדו. משכתי אותה בשערה לעבר האסלה. הרמתי את מכסה האסלה ודחפתי את ראשה פנימה. "תגידי תודה שאני לא דוחפת אותך עוד פנימה." אמרתי. כל כך כנועה ומושפלת היתה הזונה שלי. כמה ריגשה אותי. לבשתי את הדילדו. "מותר לך לגמור זונה". אמרתי. החדרתי את הדילדו לישבנה. הרגשתי נדיבה אז עשיתי זאת בעדינות. מחדירה את הדילדו באיטיות נותנת ליפה שלי זמן להתרגל לכאב. נשימותיה כבדות. ידעתי שהיא נושמת את הכאב. מנסה לספוג אותו לתוכה. ידעתי גם כמה הכאב הזה מגרה את זונתי. כשהדילדו היה כולו בתוכה, השתהיתי רגע נותנת לה זמן להתרגל. היא כרעה לא נעה. חוששת מהכאב שתביא עימה התנועה. לאט לאט החלתי לזיין אותה. הגירוי נבנה לאיטו שוב. היא נאנקה. כאב לה. אחזתי בשיערה ומשכתי את ראשה אלי. "זונה שלי", לחשתי לאוזנה. דחפתי את ראשה לאסלה שוב. הגברתי את קצב הזיון. מרגישה את השיא הבא הולך וקרב. זונתי החלה נאנקת את תשוקתה. "תודה גברתי" זעקה זונתי כשהשיא שלה הרעיד את גופה. מיד אחריה הרגשתי גם אני את הזרמים האהובים אוחזים בגופי ומרעידים אותו באסטזה. הרמתי את זונתי מהאסלה. חבקתי אותה ונשקתי לה. מוקירה את מתת ההשפלה שנתה לי.
עוף חול
לפני 19 שנים • 12 באוק׳ 2005

מסכימה

עוף חול • 12 באוק׳ 2005
פרח גדולה כתב/ה:
אהבתי. סיפור נהדר cheer.gif

כן גם אני יפיפה icon_smile.gif
קליבר​(שולט)
לפני 19 שנים • 12 באוק׳ 2005

גם אני אהבתי ...

קליבר​(שולט) • 12 באוק׳ 2005
icon_lol.gif סיפור מאד מגרה ...