סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בתור מישהו שמתחיל איך אני יודע מה אני צריך להיות?

captainBoompam
לפני 19 שנים • 18 באוק׳ 2005

בתור מישהו שמתחיל איך אני יודע מה אני צריך להיות?

captainBoompam • 18 באוק׳ 2005
אני בן 22 שמאוד נהנה ממזוכיזם וקשירות וכמעט כל דבר שהוא נחשב לקינקי אצל רוב האנשים, איך אני יכול להתחיל את הכניסה שלי לקהילה כי עד עכשיו הייתי בארון ,אפשר לקרוא לזה, ואיך אני בכלל אמור לדעת אם אני רוצה להיות השולט או הנשלט? או שהכי מתאים לי להיות מתחלף? ואיך אני בכלל יכול למצוא לי פרטנרית שתבין את זה שאני חדש בתחום ורוצה להתנסות?

הרבה שאלות אני יודע אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני כי זה מושך אותי חזק כל התחום אני רק לא יודע מאיפו ואיך להתחיל......

icon_question.gif
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 18 באוק׳ 2005
לזרום עם מה שהכי נכון ומתאים לך, לא לתקבע על ''שולט '' \ ''נשלט '' ( בטח לא בהתחלה...), להתנסות, לקרוא, לבדוק אישית מה מדליק אותך ומה לא, לשמור על ssc , להגיע לכל חוויה חדשה, לכל התנסות חדשה, עם ראש פתוח, ליהנות icon_smile.gif
להתחיל מהדברים שהכי מושכים אותך.
ולתת לעצמך זמןןןןןןןןן לבדוק, לגשש , ליהנות, ללא צורך בהגדרות כרגע.
בהצלחה icon_smile.gif
captainBoompam
captainBoompam • 18 באוק׳ 2005
כן זה דיי ברור לי אבל לא קיבלתי תשובה לגבי איפה ועם מי להתחיל, איפה אני פוגש אנשים שפתוחים לעניין ואיך ליזום בכלל משהו כזה, אני לא אגש למישהי ואגיד לה, רוצה להתעלל בי?! icon_confused.gif icon_confused.gif
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 18 באוק׳ 2005
עם מי שמוצאת חן בעיניך, מן הסתם icon_smile.gif
וזה אומר, גם להשקיע קצת בקריאת פרופילים ( ולא לשלוח הודעות סטנדרטיות שלרוב יזכו באדישות )
לבקר במועדון , לנסות להתחבר עם אנשים שאוהבים דברים דומים ( רמז דק : אתה כבר במקום הנכון.. icon_biggrin.gif .)
לעשות את הצעד הראשון זה אף פעם לא קל, אבל תתחיל ממה שמרגיש לך הכי נעים ומושך.
אתה לא ניגש למישהי ומבקש ממנה להתעלל בך, אתה מפתח שיחה, ולאט לאט מגיעים גם לנושא משחקי השליטה.
אבל, לדעתי, כדאי שקצת תברר עם עצמך מה אתה אוהב, מה מושך אותך או מדליק אותך במיוחד.
תעמיק קצת אל תוך עצמך, לפני שאתה רץ להכיר מישהי.
ושוב, בהצלחה icon_smile.gif
סיגלית​(אחרת)
לפני 18 שנים • 23 בדצמ׳ 2005
סיגלית​(אחרת) • 23 בדצמ׳ 2005
לפי מה קבעת שהוא עבד ?
תיכנסי לפרופיל שלי ותגידי לי מה את חושבת עלי !
סיגלית​(אחרת)
[מעוניין לשמוע דיעות של חברי הקהילה לגבי נושא המתחלפים
סיגלית​(אחרת)
למה יש אמרה שרק מתחלפים יכולים לפתח מערכת יחסים רק עם מתחלפים אחרים ???
אשמח לתגובות
FrozenLips
FrozenLips • 23 בדצמ׳ 2005
בבילון, נדמה לי שהשאלה שלך היא נושא לפוסט נפרד וארוך בפני עצמו icon_smile.gif

ובנוגע לשאלה המקורית - לפי דעתי צעד ראשון טוב יהיה למלא את הפרטים בפרופיל שלך תוך שאתה מדגיש נקודות כמו "חדש בתחום", "מחפש להתנסות" וכו וכו.

חוצמזה, תתפלא, אבל יש המון אנשים חדשים בקטע שישמחו להתנסות ביחד אתך או ותיקים שאוהבים להדריך חדשים - אם תחפש, תמצא.

הרי זה פלא icon_wink.gif

בהצלחה,
אלי