isolde(שולטת) |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
מחשבות על מעבר לחו"ל
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
isolde(שולטת) • 24 באוק׳ 2005
שוב מדגדג לי לנסוע ולברוא את עצמי מחדש, לחפש עבדים טובים יותר, שמשלמים יותר, ולהתפתח כאומנית מחוץ לביצה המסריחה הזאת. אני צריכה שינוי אוירה.
לאן הכי כדאי לי לעבור? אם נניח לרגע בצד מגבלות שפה ואורך אשרת תיירת. איפה הכלבלבונים הכי חמודים, האור שנופל על יצירות המופת הקשורים שלי מחלון עליית הגג מסתורי יותר, השטיחים ג'נטלמנים ועם ארנק עמוק יותר, והטלויזיה באמת מצויינת, אבל הכל כלכך מעניין שלא נשאר לי זמן . אם כבר חורף שיהיה חורף אמיתי. לאן? חוץ מזה אני מחפשת רופא יהודי נחמד למטרות מדיקל אדום ולוהט ללילות קרים. |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
red-cell(מזוכיסט) • 24 באוק׳ 2005
לונדון, ניו יורק, סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס
|
|
isolde(שולטת) |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
איך להחליט... התקציב שלי דל מדי לכרטיס סובב עולם.
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
isolde(שולטת) • 24 באוק׳ 2005
יתרונות וחסרונות של כל מקום.
סצנה? והרבה דברים אחרים. |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
red-cell(מזוכיסט) • 24 באוק׳ 2005
לכול המקומות יש את היתרון שהם מחוץ לביצה המסריחה...
לונדון הכי יקרה, יש בה המון בדס"מ, תרבות, מוזיקה, אומנות וכנראה הטלביזיה הכי טובה וגם הבירה הכי טובה. חורף לא הכי אמיתי, כל הזמן גשם, בעצם זה כל השנה. לא מכיר את הכלבלבונים שם, אבל זו עיר מספיק גדולה כדי שיהיו שם כמה כאלו. האנגלים הם סוטים מלידה ויש בה המון בדס"מ. יתרון נוסף, בכ"ז זו אנגליה, כדורגל, אין דבר כזה באמריקה (גם לא בישראל...) ניו יורק, העיר הכי נפלאה בעולם (חוץ מסן פרנסיסקו אולי) בעלת החורף הכי אמיתי מהרשימה הנ"ל (שלג בחורף) אבל קייץ בלתי נסבל (יותר גרוע מת"א). יש בה הכל, תרבות מוזיקה, אומנות וגם את היצורים הכי פסיכוטיים, עיר ללא הפסקה שיכולה להיות אכזרית אלייך, כמובן שיש בה את הבדס"מ הכי מחוספס מבין הארבע, כיף. לוס אנג'לס, לא ממש מכיר אבל יודע שסצנת הבדס"מ שם מאוד גדולה. יש שם את הוליווד וזה משפיע על האופי של האנשים. מזג אויר נפלא כל השנה. לא מכיר שם אף כלבלבון. סן פרנסיסקו, העיר הכי נפלאה בעולם חולקת את המקום הראשון ביחד עם ניו יורק, עיר עם אוירה כיפית, המון בדס"מ (כמעט כל בן אדם שני) ויופי אין סופי של אנשים. עיר של אומנות, תרבות ומוזיקה. עיר של חופש ואהבה שמארחת ארועי בדס"מ רבים בינהם את יריד הבדס"מ הגדול בעולם Folsom Fair ושם גם נמצא הכלבלבון הכי טוב בעולם ! מזג האויר מצויין כל השנה, לא חם בקייץ לא קר בחורף, פשוט מזג אויר מצויין !!! אפשר להוסיף לסן פרנסיסקו גם את כל ה- bay area שכולל את ברקלי, אוקלנד ואם מדרימים אפשר להגיע גם לסן חוזה פאולו אלטו וכו כך שמגדילים את הסיכוי למצא כלבלבונים. קליפורניה היא גם מקום יציאה נפלא לטיולים. כמעט רוב הפארקים הגדולים של ארה"ב נמצאים או בקליפורניה עצמה או במרחק של מספר שעות סביר של נסיעה באוטו. החסרונות העיקריים בארה"ב הם טלביזיה מחורבנת, חרא של בירה וג'ורג' בוש. מצד שני בקליפורניה, למשל, תמצאי יין מצויין ולא יקר. כל המקומות יקרים פחד, אז את באמת צריכה למצא רופא יהודי עשיר. הסיכוי הכי גדול למצא אחד כזה הוא בניו יורק. זהו, עכשיו יותר קל לבחור.... |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
מלך הארץ(לא בעסק) • 24 באוק׳ 2005
קחי בחשבון גם את ברלין, עוד עיר ללא הפסקה שכלבלבוניה מגיעים כנועים ומלאי רגשות אשם.
|
|
Black Roses |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
Black Roses • 24 באוק׳ 2005
גרמניה גרמניה ואבסלוטלי גרמניה!
|
|
Fritz The cat |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
Fritz The cat • 24 באוק׳ 2005
לא חסרים מקומות בעולם חלקם יתאימו יותר חלקם יתאימו פחות..
אבל.. אדם יכול לברוח מכל העולם לכל העולם אבל לא יכול לברוח מעצמו.. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 24 באוק׳ 2005
קוסם כתב/ה: לא חסרים מקומות בעולם חלקם יתאימו יותר חלקם יתאימו פחות..
אבל.. אדם יכול לברוח מכל העולם לכל העולם אבל לא יכול לברוח מעצמו.. מה שנכון - אמת :- ) ואם עדיין נפשך חשקה בעיצה - טוסי לאנגליה , יש שם קהילה יהודית ענפה , תעבדי , תתמקמי שם ואז תכנסי לסצינת הבדס"מ שם , תהני מכל רגע. |
|
NeroCaligula |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
איזולד - חשבת אולי לעבוד?
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
NeroCaligula • 24 באוק׳ 2005
אם תעבדי לא תהיי זקוקה לחפש מפרנסים מעבר לים! גם שם מעדיפים נערות ליווי שבולעות
|
|
isolde(שולטת) |
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
זבל, אני עובדת, לאומנים עיתונאים מוכרי ספרים ומוסיקה סדרנים
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
isolde(שולטת) • 25 באוק׳ 2005
ושאר הדברים שעשיתי לא משלמים בארץ, ושוק האומנות מת.
מקולנוע בכלל אין סיכוי, ובניגוד לרמיזות שלך אני לא זונה לעתיד ובטח לא של הלוין או ערוץ שתיים. |
|