קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
טמפון נגד אונס ( משהוא שכבר פורסם )
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 25 באוק׳ 2005
עוד רעיון מקורי, ולא חדש , הוא טמפון נגד אונס
http://www.creativa.it/mostra/mostra_telematica/index.aspx?lang=eng&cat_id=14&art_id=124&mode=2 הרעיון : מוחדר מתקן , לנרתיק , ואם יש חדירה בכוח , המתקן סוגר בכוח על איברו של הגבר , בכוח רב ואינו יורד ההסרה אפשרית רק בבית חולים , כי החומר נסגר בצורה הרמטית על האיבר ואז יש דיווח למשטרה . טכנית , לי הרעיון , למרות שהוא בר ביצוע לא נראה , כי .. עכשיו האנס לפני הדירה , יכניס עוד משהוא לבדוק אם השטח פנוי . וגם הבחורה צריכה לבצע החדרה לפני כל יציאה לרחוב או לבילוי , ומה עם פגשה את חלום חייה ( כן היא ראתה אותי ) אז היא נאלצת לבצע הסרה של המתקן . ואם זה גאנג באנג ( אונס קבוצתי ) ? הרעיון נחמד אבל לא בר ביצוע , מצד שני לשליטה 24/7 זה רעיון גדול . |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
Aragorn(שולט) • 25 באוק׳ 2005
זה בכלל לא בטוח שאנס יחשוב לבדוק דבר כזה ככה שנראה לי שלפחות בחלק מהמקרים זה יכול לעזור.
אבל מצד שני בני סלע התכונן בקפידה לפני כל אונס ודאג גם להשמיד ראיות אחריו ככה שיכול להיות ש"אנסים מקצועיים" כמוהו יתכוננו גם לאפשרות כזאת. |
|
DEVIL EYES |
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
מספר בעיות...
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
DEVIL EYES • 25 באוק׳ 2005
1. האנס הוא בן אדם נואש, ז"א הדבר האחרון שחסר זה התגרות נוספת בו.
ברגע שיש דבר כזה, או מתקן שננעל על הזין שלו עם קרסי מתכת קטנים, דבר שרק יגביר את העצבים שלו, והוא ישבור לבחורה את כל העצמות במקרה הטוב , וירצח אותה במקרה הרע. 2. אני מניח שהמתקן צריך להיות קטן בכדי לא להציק לבחורה יותר מדי. ז"א שרק מי שיש לו זין פיצפון יתפס במלכודת, ומי שיש לו זין בינוני ומעלה , רק ידחוף את המתקן כולו לתוך הרחם.. 3. הוא פשוט יכול לשלוף את המתקן החוצה בעצמו, או לומר לה שתעשה זאת... 4. ולא דיברנו על מעשי סדום....יענו זיון אגרסיבי בתחת....שהטמפון לא יעזור פה בשיט.. אלה אם ימציאו פלאג לוכד זיינים אנאלים. 5. אם האנס ממש רוצה להתחכם..הוא יכול להכניס דילדו, המכשיר הזה יתפס עליו, הוא שולף אותו החוצה ביחד עם המתקן.,..ומזיין להתנאתו... איך אומרים - if there`s a will ....... there`s a way |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
ואם...
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
teacher(שולט) • 25 באוק׳ 2005
מה קורה אם היא שוכחת וזה ננעל לה על האצבע?
זה נחשב פליטת כדור? ערב נעים teacher |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
וואלה אני לא יודע
לפני 19 שנים •
25 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 25 באוק׳ 2005
רק ראיתי את זה , ברשת , ונבהלתי , זה מה זה לא יעיל ..
ולא רק בגללל הסיבות שצינתם , אלא בגלל הטורח הכרוך בשימוש , ההחדרה והסרה בכל יציאה מהבית ? |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
26 באוק׳ 2005
Re: וואלה אני לא יודע
לפני 19 שנים •
26 באוק׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 26 באוק׳ 2005
קליבר כתב/ה: רק ראיתי את זה , ברשת , ונבהלתי , זה מה זה לא יעיל ..
ולא רק בגללל הסיבות שצינתם , אלא בגלל הטורח הכרוך בשימוש , ההחדרה והסרה בכל יציאה מהבית ? ולא רק בגלל הסיבות הנ"ל שזה מבהיל השימוש בזה אומר שהאישה מתכוננת לאונס בכל יציאה מהבית זה דבר אחד להחזיק בתיק אמצעי הגנה כמו גז מדמיע או משהו דומה זה דבר אחר להחדיר לגוף שלנו באופן קבוע למטרת הגנה יש בזה משהו לא בסדר נפשית לדעתי |
|
Anubis-Rex(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 באוק׳ 2005
2 דברים
לפני 19 שנים •
26 באוק׳ 2005
Anubis-Rex(שולט) • 26 באוק׳ 2005
ראשית מתקן זה הומצא בדרום אפריקה ויועד לשם ,מקום בו לחיי אדם יש ערך מינימלי ואונס הוא יותר מסתם אופציה שם כי אם הפשע האלים השני הכי נפוץ שם (מקום ראשון שוד במכונית) ולכן כן אם את בחורה צעירה ללא יותר מדי אמצעים אני מניח שקונספציה שכזאת יכולה לעזור .
שנית מישהו ציין כאן שאנסים הם בני אדם נואשים אך זה לא תמיד נכון יש מביניהם כאלה שהם קרים ,אינטיליגנטים ,מתוכננים היטב ובעלי סבלנות להזדמנות הנכונה שתעלה ואלו הם האנסים שאינם נתפסים. |
|