תחת השמש(נשלט) |
לפני 19 שנים •
27 באוק׳ 2005
פיה טובה
לפני 19 שנים •
27 באוק׳ 2005
תחת השמש(נשלט) • 27 באוק׳ 2005
פיה טובה אמרה לזוג נשוי: הייתם זוג לדוגמא במשך 25 שנה, ואני רוצה להגשים לכל אחד מכם משאלה.
אמרה האשה: אני רוצה לטייל בכל העולם עם בעלי הנערץ. הפיה נופפה במטה, וכרטיסי טיסה הופיעו בידי האשה. ואז אמר הבעל: זה אמנם רגע רומנטי, אבל הזדמנות כזו מגיעה רק פעם בחיים. מצטער יקירתי, אבל אני רוצה אשה צעירה ממני בשלושים שנה. נופפה הפיה במטה הקסם ולפתע...הבעל הפך להיות בן תשעים... מסקנה - הגברים אולי נבלות, אבל הפיות הן...נשים. תחת השמש |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 28 באוק׳ 2005
ושלא תשכח את זה!!!
אוהבת אותך! H.Q |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 28 באוק׳ 2005
חח חמוד..
יש לי גם בדיחה: לגבר אחד היה יומולדת ואשתו לא ידעה מה לקנות לו והתייעצה עם חברתה. החברה סיפרה על האופנה החדשה: צפרדע שיודעת למצוץ משהו- משהו!
האישה רצתה להפניק את הגבר וקנתה לו את הצפרדע. הגבר לקח את הצפרדע לחדר השינה ונעלם איתה. עברה שעה, שעתיים. בתום השלישית, האישה לא יכלה להתאפק יותר ופתחה את הדלת בסערה. "מה אתה עושה!?", שאלה המומה כשראתה את בעלה והצפרדע קוראים ספרי בישול. "שתקי!", המהם הבעל, "ברגע שהיא תלמד לבשל- את עפה מפה..." |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
ארוחת בוקר
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מלך הארץ(לא בעסק) • 29 באוק׳ 2005
מלכה ועבד החליטו למסד את היחסים ולהינשא (יותר נכון המלכה החליטה כמובן).
חבריו של העבד ידעו שהוא משוגע על מלכתו אך סברו שיטיב לעשות אם ימנע מלסגור את העניין לטווח ארוך (הם כמובן לא היו מודעים לכל עניין הבדס"מ). ימים ולילות הם הפצירו בו: "היא מירשעת אל תעיז להתחתן איתה, אתה תהיה אומלל, סקס טוב זה לא הכל" וכיו"ב. העבד לא נכנע והחליט לקחת את הסיכון בתקווה שמלכתו תהיה בכל זאת נחמדה אליו. בבוקר הראשון שלאחר החתונה המלכה קמה מהמיטה מוקדם מאוד בבוקר, בעוד העבד ממשיך לנמנם לו ואצה אל המטבח. לאחר שעה של עבודה, חזרה אל עבדה שהתעורר לו בעצלתיים עם ארוחת בוקר מפוארת על מגש. היה שם סלט חתוך דק דק, פנקייק, ביצה רכה מבושלת בדיוק במידה, מיץ טבעי סחוט, קפה, עוגה ומה לא. "באמת תודה, לא היית צריכה.." אמר העבד בהפתעה ובצניעות, תשובתה התקיפה של המלכה הייתה: "שתוק, חצוף זו רק דוגמא, ככה אני רוצה כל בוקר!" |
|