עוף חול |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
פנטזייה בהמשכים
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
עוף חול • 28 באוק׳ 2005
ערף טוף ושבת שלום לכם
שנפתח במשחק?? ראיתי שכולם פה אוהבים פנטזיות בהמשכים ונהיה פה קצת יבש אז החלטתי להתחיל אחת.. (אתן יכולות להמשיך בנקודת מבט של השולטת או הנשלטת שיהיה מעניין ) יום- שלישי השעה- 12 וחצי בלילה מחר חג אז הרשתי לעצמי לצאת מאוחר. חושך בבית זה לא מפתיע אותי, זה משהו אחר שמציק לי כל החלונות סגורים ויש ריח מוכר באוויר- אבל לא לטובה... אני אזהה את הריח הזה בכל מקום זה הריח של ההוא ההוא שתקף אותי לפני שנתיים ההוא שהכנסי לכלא לתקופה של, של 5 שנים אז איך זה?! מה שגם שאני זוכרת בבירור שהשארתי כמה חלונות בסלון פתוחים... אני מחליטה לסגת על עקבותי ולצאת מהבית... אני מסתובבת אל הדלת אבל זה מאוחר מידי היא כבר עומדת שם אשה חטובה יפת מראה עם שיער שחור אסוף לאחור מתוח ועיניי חתול היא השתכלה עליי במבט כזה לא יכולתי לפענח אותו אבל לא ראיתי בו שום דבר מסביר פנים זיהיתי אותה מיד היא הייתה במשפט לפני שנתיים לא אמרה מילה רק ישבה וצפתה ונשקה לו לפני שלקחו אותו משם והלכה בהאולם בדממה- אבל מה היא רוצה??, ואיך היא ידעה שכאן אני גרה שהרי התקיפה הייתה בבית הורי שבנתניה... היא התקרבה אלי לאט בלמה את מחשבותיי מאיימת... |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 28 באוק׳ 2005
או אלוהים.
|
|
עוף חול |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
עוף חול • 28 באוק׳ 2005
"או אלוהים"
חחחח למה ? |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
infinite(נשלטת) • 29 באוק׳ 2005
נשמע מבטיח תמשיכי
|
|
עוף חול |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
עוף חול • 29 באוק׳ 2005
infinite כתב/ה: נשמע מבטיח תמשיכי
חחחחח אבל הכוונה שאתם תמשיכו.. |
|
הגבירה לילי |
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
המשך..?..אממ נסיון להמשך..
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
הגבירה לילי • 31 באוק׳ 2005
ציפורן ארוכה נשלחה לעבר כתפי
נוגעת לא נוגעת אצבע אחת ובכל זאת, אני מרגישה את רגלי זזים לאחור חזרה אל הבית תחושה מוזרה תופסת את חושי כל הרגשות מתערבבים כל העולם נעלם אל תוך פני האישה הזאת שמחייכת בכעס רב משמעות |
|
קקי נוזלי(נשלט) |
לפני 19 שנים •
2 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בנוב׳ 2005
קקי נוזלי(נשלט) • 2 בנוב׳ 2005
אני מודע לכך שמקומי הוא בפורום של הבנות על הבנים אך לא יכולתי להיתעלם מסיפור
זה וברשותכן אני מעוניין להמשיכו במידה ואינכם רוצות את ההמשך מסכים אני כי מנהלי הפורום ימחקו את ההמשך שלי לאלתר. היציפרן נעה לאורך כתפי ואני עמדתי קפואה במקומי מין פחד משתק הישתלט על גופי לא יכולתי ליצעוק להגיב רק בטני המשיכה לעלות ולרדת כקצב נשימות ליבי את מיתרגשת היא אמרה לי בקולה המלגלג,המזלזל,את עומדת כאן כפסל מול עיניי ונתונה לחסדיי ידה נעה אט אט לכיוון צוארי ופניי מלטפת אותם בעדינות וברכות כזאת שרק אישה יודעת. אני עוקבת אחרייך כבר זמן רב את יודעת אני יודעת שזה עטה ניפרדת מחברתך ואת זקוקה לאהבה את חושבת שאת צריכה אהבה אך את צריכה שליטה בחייך,ראשי נע בתנועות בלתי רצוניות לאות הסכמה כן את מסכימה איתי אני יודעת תמיד היית נשלטת וכנועה וכך זה צריך להיות. ידה לוחצת את ראשי למטה מקומך למטה מתחתי שפחה את מתחתי לעולם אינך מעליי היא אומרת בקולה השקט אך מלא השליטה ואני כילדה קטנה מתחילה לרדת לעמידת כריעה יפה היא אומרת כן ככה זה מקומך שפחה עלובה נכון שזה מה שאת ידה מחזיקה בסנטרי ומרימה אותו אליה תגידי את זה אל תילחמי בצורך הזה תתני לצד הנישלט שלך לצאת החוצה יהיה לך יותר קל לרצות אותי יצור עלוב נפש שכמותך. תגידי שאת שפחה שאת נועדת לענות לכל צרכי לציית לכל דרישותיי, פי מתחיל להגיד את המילים אני מרגישה במאין ריחוף כזה כאילו מיתנתקת מגופי זוג ידיים נוגעים בחזי מלטפים אותו בעדינות התחושה מגרה אותי עד מאוד לפתע יד נישלחת לעבר ערוותי אוווו קול פליאה סטני נישמע מפיה מישהי כאן רטוב מה זה את ממש מציפה את הריצפה אהה כלבה? היא שואלת אותי תעני לי כלבה עלובת נפש שאני מדברת איתך צועקת עליי וסוטרת לפניי כן המלכה אני רוצה אותך אני רוצה לשרת אותך לשמש לך כחפץ לעינוגייך לענות לכל דרישותייך לבצע את כל המשימות שתטילי עלייי גברתי המלכה. אני יודעת היא אומרת בסיפוק אני יודעת תמיד היית כזאת כן כן תמיד היית כזאת ידה ממשיכה ללטף לי את החזה פטמותי מיזדקרות מעצמן אין לי כבר שליטה על עצמי תורידי את הסמרטוט הזה מגופך היא שואגת וידיי כרובוט המקבל פקודה ממחשב מורידה החולצה וחושפת את שדיי לענייה,אכן שדיים לתיפארת אומרת המלכה וחיוך סטני בעינייה. מועכת אותם לשה אותם כבצק בידיי היוצרת צובטת קלות את פטמותיי מזקירה אותן מוצצת אותם עושה ככל העולה ברוחה פייה על יד אוזניי מרגישה את נשימותייה על תנוך אוזניי נשימות חמות עמוקות את אוהבת את זה שיפחה קטנה נכון? את אוהבת שאני מלטפת אותך ככה נכון אך האים תאהבי גם שאכה אותך? ומכה חזקה נוחתת על שדיי ועוד אחת ועוד אחת,דמעות זולגות בעניי מנסה לא להראות לה שאני בוכה אך היא שמה לב לכך תיבכי כלבה תיבכי כמו שאני בכיתי ששלחת אותו לכלא תיבכי כלבת בר את תיבכי הרבה אצלי ועכשיו קומי מייד אני קמה על שתי רגליי תורידי את שאר הבגדים מייד מצווה המלכה. המלכה אני פותחת סוף סוף את פי בבקשה ממך המלכה אני יכולה לגשת לשירותים אני ספק מבקשת ספק מיתחננת,את כבר לא צריכה ילדתי היא עונה ברשעות ואני מגלה לחרדתי כי הרטבתי בבגדי ושלולית שתן נוצרה לרגליי מגיעה לך עונש על כך ילדה מלוכלכת שכמותך פוסקת המלכה. ומיתיישבת על הכורסא בסלון בייתי גשי לכאן מייד בזחילה אני אראה לך מה קורה לילדות רעות שכמותך אני זוחלת ליקראת המלכה אינני יכולה להיתנגד לה שכבי על בירכי ראש בריצפה ישבן גבוה באויר ידייה מורידות את בגדיי הרטובים את תקבלי כעת את עונשך כעשר מכות יד ועוד חמש הצלפות מובן ילדה רעה שכמותך? ואני רוצה לישמוע אותך סופרת ומודה על כל מכה ומכה. אני לא מספיקה לעכל רוע הגזירה ומכותיה מתחילות אחת תודה המלכה אני ממררת בבכי, והמכה השניית נוחתת על ישבני הרטוב שתיים תודה המלכה אני ממשיכה ספק ליספוק ספק בוכה במכה השביעית כבר כאילו אינני שם אני סופרת ומודה ולפתע באותה פיתאומיות שהתחילו המכות הם נפסקות. המלכה מורחת את ישבני במישחה להרגעת האיזור ומוציעה ממחטה מנגבת את דימעותי כן שפחה את צריכה להיסגל לכך זה יהיה קשה אך אני אהיה לידך ידה מתחילה ללטף את איברי ותוך מספר שניות אני מתחילה ליזעוק ולהיאנח באורגזמה חמה וטובה יופי שיפחתי נמשיך בפעם הבאה כעט לכי לישון אל תיתקלחי תישארי ככה מחר בבוקר בשש אצור איתך קשר ואתן לך הוראות נוספות |
|