שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

כבאי/ת או ממוסד/ת?

nerissa​(אחרת)
לפני 19 שנים • 5 בנוב׳ 2005

כבאי/ת או ממוסד/ת?

nerissa​(אחרת) • 5 בנוב׳ 2005
שאלה לי אליכם.

כשלבני הזוג שלכם יש.. אהממ.. פעילויות מחוץ למסגרת הנישואין/הקשר. אם בידיעה והסכמה ואם לא:

האם הייתם מעדיפים (לדעת) שלבן/בת זוגכם הקבוע/ה יהיה בן/בת זוג קבוע למשחקים החיצוניים האלה ('זתומרת שיהיו "ממוסדים" גם בקשרים האחרים שלהם)?
או שהייתם מעדיפים שלא יקשרו עצמם לבן זוג קבוע ויטפלו בחסכים/גיוונים שלהם בצורה נקודתית (יכבו שריפות)?

עם הממוסדים ישנה בעיית התאהבות. רומנים נוטים לדרוש הרבה ולעיתים זה בא על חשבון הזוגיות הראשונה.
מכבי השריפות אולי לא נקשרים רגשית ומשאירים את האמוציות "בבית", הקשרים שלהם הם יותר פיזיים וקלים לניתוק - אבל בכל זאת ישנה בעיית ריבוי פרטנרים (מחלות, חוסר היכרות עם הפרטנר שעלול לגרום לפגישה עם מישהו לא יציב בנפשו וכו').

מה דעתכם? מה עדיף?

בבקשה - אני באמת מתעניינת ספציפית בתשובה לשאלה ולא ב"מסביב" (שאלות מוסריות על נישואים פתוחים או התעלמות מבני זוג המשלימים מבחוץ)
זרה מוכרת
זרה מוכרת • 5 בנוב׳ 2005
שאלה מעולה שבאה לי בזמן הנכון (מי כמוך יודעת נרקיסית).

באופן אישי,
אני מעדיפה שיעשה מה שטוב עבורו.
אם כי מאחר ואני מכירה את עצמי כמי שלא עוסקת בסטוצים בדס"מיים, כמי שמסוגלת להתמסר רק מתוך משהו עמוק ואינטימי, ויודעת שזה עושה לי הכי טוב שיש...
את זה אני מאחלת גם לאיש שלי מבית.

וכן,
אני מודעת שיש סכנת התאהבות כשנכנסים לטריטוריה הזו,
אבל הסכנה היא הדדית.

ולפעמים,
בשביל דברים ששווים את זה,
שווה לקחת סיכונים.

זרונת
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 5 בנוב׳ 2005
תודה על התשובה, יקירתי }{
לבנה​(נשלטת)
לבנה​(נשלטת) • 5 בנוב׳ 2005
איזו שאלה קשה!
חשבתי עליה כל השבת, ולא הצלחתי להגיע למסקנה. כנראה שהתשובה הטובה ביותר שלי היא, שאם זה בהסכמה, אז מה שיעשה לצד השני הכי טוב, כלומר להשאיר זאת לשיקול דעתו/ה.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 5 בנוב׳ 2005
אישית אני בעד מונוגמיה, אבל בואי ונאמר שבנזוגי יבגוד בי, מעדיפה כמובן שלא, אבל נניח שכן, אני אעדיף לדעת שזה היה סטוץ של רגע שנבע ממשיכה רגעית או גיוון של מערכת יחסים ארוכה מאשר רומן. כשמעורבים רגשות, כל העסק הרבה יותר פוגע ואז זה בעצם אומר שאני לא מספקת אותו מבחינה רגשית, וזה יקירתי, לדעתי הפגיעה הכי קשה שיש.

באשר למחלות, הריונות וכו-
1. אני רוצה להאמין שאם בנזוגי יבגוד בי זה יהיה חד פעמי, או לפחות פעם ב...
2. גם אם מישום מה הוא יחליט לזיין מהצד פעם ב.. או לעיתים קרובות מאוד עם נשים אירעיות או קבועות, אני מקווה שהוא יהיה חכם מספיק להשתמש באמצעי מניעה כדי להגן על כל הנוגעים בדבר.
Seth
Seth • 5 בנוב׳ 2005
המלכה הכחולה כתב/ה:
מונוגמיה

איך אני אוהב שאת מדברת גסויות ...
huan
huan • 5 בנוב׳ 2005
אני תומך במלכה כחולה אני מעדיף שמישהי תיבגוד בי אם אנשים לא קבועים ושאני אדע על זה מאשר תנהל מערכת יחסים בנוסף אלי
אני מסוגל להבין כשמישהי נמשכת למישהו אחר או שפשוט מגרד לה במקום מסויים והיא חייבת להשביע את התאבון שלה אבל בגידה רגשית בניגוד לבגידה פיזית תהיה משהו שאני אל אצליח להיתגבר אליו בקלות ופשוט לחיות אם זה