דנדיליון(שולטת) |
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
OGA
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
דנדיליון(שולטת) • 5 בנוב׳ 2005
יקר שלי
יש לי המון דברים לומר לך ולאחל לך על הזמן שעובר בינינו על כל מה שלמדנו על היחד שלנו על מי ומה שאתה על הנדיבות והטוב שלך על כל מה שאתה עבורי יום הולדת שמח אהוב שלי שהשנה הזאת תהיה מלאה באהבה, בחיבוקים, באושר, בשפע של טוב בכל מה שאתה מייחל לו ועוד קצת מזל טוב חומד שלי * (רק בשביל לא לצאת מתחסדת, שנה מלאה בסקס מעולה, בחברות נפלאה, בשפע של זמן לכל מאוויך, בחיוכים אמיתיים ובחיבוקים עוטפים, רכים, וממושכים ונשיקות כמו שרק אתה יודע לתת) |
|
עלמה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
לאוגה שלה....
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
עלמה(לא בעסק) • 5 בנוב׳ 2005
מזל טוב מטוב
ומשהו קטן שהזכרתי לדנדי בעניין החגיגות - אם חייבים לבחור אז עדיף לשרוף קלוריות מלצרוך אותן... שתהיה שנה נפלאה של שריפות מפוארות |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
6 בנוב׳ 2005
אוגה אוגה אוגה, במעגל נחאוגה
לפני 19 שנים •
6 בנוב׳ 2005
זיקית • 6 בנוב׳ 2005
מזל טוב איש יקר..
שנה של שמחה, וברק בעיניים חיבוקים ונשיקות אהבה, ותשוקה ועשייה ויצירה, ומחשבה..ועוד אהבה. נשיקות, אחות של הפוטנה. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
6 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בנוב׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 6 בנוב׳ 2005
אוווווווווווו מזל טוב
יאלללההה תבוא למועדון ונחגוג לך כמו שצריך בין סוטים |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
6 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בנוב׳ 2005
זרה מוכרת • 6 בנוב׳ 2005
מזל טוב איש יקר,
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם (כן כן...גם אם זה אומר לקשור את דנדי לצידך לעוד הרבה מאוד זמן) בריאות, אושר, אהבה, סיפוקים, חיוכים ושמחה. הכל מכל וכל. זרונת |
|
OGA |
לפני 19 שנים •
7 בנוב׳ 2005
אני חנוק
לפני 19 שנים •
7 בנוב׳ 2005
OGA • 7 בנוב׳ 2005
אין לי כוח למשחקים
פעם ראשונה שלי לקבל ברכות באתר, איזה כיף וחיוך גדול זה עושה לי בלב !!! אז מכשושה - תודה גדולה, בכיף נפגש במועדון של הסוטים (איזה כיף להיות סוטה, ולדעת את זה, ולהיות שלם ומאושר עם הסטיה.........) זרונת מתוקונת - תודה על האיחולים, אוהב אותך חזרה. זיקיתי - תודה על הכל, על הפירגון, על זה שאת שאת שם, על התוכניות (בתקווה שיתגשמו.....) ועל זה שאת שם בשביל דנדי שלי כשהיא צריכה אותך, ועל זה שאת את ! עלמה - תודה רבה - נשתדל לשרוף כמה שיותר (שנחשוב עליך תוך כדי ???? ) ואחרונה אחרונה חביבתי מתוקתי חומד שלי דנדיליון - טובה ורעה כמו שאני אוהב - תודה דנדי שלי על שנה נפלאה ביחד על התהליך שעברנו ועוברים ביחד על החברות על החום והחיבוק ועל המכות.......... שנמשיך לתת ולקבל ......... ולחייך אחד לעיניים של השני OGA - זה אדון באפריקאית - המועצה עדיין לא החליטה מה זה בעברית ! |
|