dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
זו לא התחסדות?
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 10 בנוב׳ 2005
דיון וביקורת - שלנו על עצמנו...
זו לא התחסדות שאנחנו שמחים על סממנים בדסמים שצצים להם בעולם הונילי. שמחים שזה נכנס לאט לאט לתודעה. אבל "שהילדים שלי יעסקו בבדסמ"? "חסר להם..." |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
Re: זו לא התחסדות?
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
nerissa(אחרת) • 10 בנוב׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: דיון וביקורת - שלנו על עצמנו...
זו לא התחסדות שאנחנו שמחים על סממנים בדסמים שצצים להם בעולם הונילי. שמחים שזה נכנס לאט לאט לתודעה. אבל "שהילדים שלי יעסקו בבדסמ"? "חסר להם..." אבל מי אומר "חסר להם"? |
|
Bent |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
שיעשו מה שטוב להם
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
Bent • 10 בנוב׳ 2005
תחת עזרה והדרכה.
לפחות אני אדא שהיא לא עושה משהו באמת טיפשי. |
|
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
nerissa כתב/ה: dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: דיון וביקורת - שלנו על עצמנו...
זו לא התחסדות שאנחנו שמחים על סממנים בדסמים שצצים להם בעולם הונילי. שמחים שזה נכנס לאט לאט לתודעה. אבל "שהילדים שלי יעסקו בבדסמ"? "חסר להם..." אבל מי אומר "חסר להם"? את, אני והוא... או שרובנו לפחות... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
אז זהו שלא, הייד
אני לא חושבת שיש התנגדות לכך שייכנסו לתחום אלא שיכנסו בגיל צעיר מידי. לפחות זו דעתי. בכל מקרה, אם זכור לך ויכוח בפורום מקביל בתפוז - כבר אמרתי: אם ישאלו אותי ויתעניינו, אתן את כל הידע והניסיון שלי כדי להחכים אותם בכל הקשור לזה. אם זה יהיה בגיל צעיר מידי לדעתי , לפני שחוו מערכות יחסים מיניות סטנדרטיות - אני אביע התנגדות. ובכל זאת - אין סיכוי שאגיד "חסר לכם" כי זה יהיה חתיכת בוסטר עבורם דווקא להתנסות. אני אגיד שאני לא ממליצה כי.. ואתן להם את כל הנתונים האפשריים. אציג את כל הסיכונים. אעשה את הכל כדי לגרום להם לחכות עם זה לגיל מאוחר יותר ולבגרות מינית. והיה אם יחליטו שבכל זאת - אני מעדיפה שיקבלו ממני את כל הכלים העיוניים כדי להתמודד עם זה. ממש לא רוצה ש"ילמדו תוך כדי התנסות כי זו הדרך היחידה" כמו שניסה לשכנע אותי איזשהו דום כשנכנסתי לקטע (אותו אחד שתקף את פוקסיה). |
|
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
קודם כל למה ויכוח? דיון...
שנית כל - באמת תשמחי אם הילדה שלך לשם הדוגמא תאמר לך יום בהיר אחד שהיא חיה את השנה האחרונה כשפחה של אדון כזה או אחר. שירתה אותו בצורה טוטאלית. עשתה לו X,Y,Z...? לא נראה לי שתשמחי יותר מידי. אולי אפילו תכעסי על האדון ש"עשה לה את זה". כמו שלילה ציינה זאת לא פעם. |
|
Leica(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
הגנה
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
Leica(נשלטת) • 10 בנוב׳ 2005
אני יודעת שזה ממש לא אותו הדבר,
אבל כשאחותי הצעירה (היתה בת 21 בזמנו) סיפרה לי שהיא ב"עניינים" אז נורא נבהלתי. התגובה הראשונית שלי היתה ניסיון להניא אותה מלהתקדם בתחום, אבל ניתוח רגוע יותר הבהיר לי שזה בסך הכל יצר הגנתי, אני פשוט לא רוצה שמישהו יפגע בה. הצעד הבא היה שיחת הבהרה שבה היא הבטיחה לי שלפני שהיא מנסה להכיר גברים באינטרנט, היא מדברת איתי קודם, ואנחנו עושות את זה באופן מבוקר יותר, כך שהיא לא תיפול חס וחלילה על אחד מהגברים הידועים לשמצה. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: קודם כל למה ויכוח? דיון...
שנית כל - באמת תשמחי אם הילדה שלך לשם הדוגמא תאמר לך יום בהיר אחד שהיא חיה את השנה האחרונה כשפחה של אדון כזה או אחר. שירתה אותו בצורה טוטאלית. עשתה לו X,Y,Z...? לא נראה לי שתשמחי יותר מידי. אולי אפילו תכעסי על האדון ש"עשה לה את זה". כמו שלילה ציינה זאת לא פעם. תגיד לי, הייד. למה אתה כאן עם אתה סוחב עליך כל כך הרבה רגשות אשמה? למה אתה כאן אם אתה לא שלם עם עצמך? מה שאתה אומר נובע רק מהמקום הזה. בבקשה נסה להבין. אני שלמה עם עצמי, עם מי שאני, עם הנטיות שלי. למה שאאסור משהו שעושה אותי שלמה ומאושרת מילדיי במידה וגם הם ימצאו שנטויותיהן דומות לשלי? למה אני צריכה להסתיר או להתייחס לזה כמשהו נורא כשאני לא מרגישה שזה כך ולא מאמינה שזה כך? למה עבורי זה נפלא ועבור ילדיי זה נורא? לי מותר להיות דו מינית אבל כשאחת מבנותיי תבוא ותגיד לי שהיא נמשכת לבנות אני אזרוק אותה מהבית או אשלח אותה לטיפול נפשי? וכן - זה בדיוק אותו הדבר! אם האושר והשלמות שלה יבואו מזה שהיא תשחק בבדסמ ותתענג מזה, תרגיש שלמה מזה ומאושרת - אני אמנע זאת ממנה בגלל שזה לא סגנון חיים המוסכם על כלל החברה? אני אמנע זאת ממנה אם אדע שהיא נכנסת לקטע כדי להסתגף ולהעניש עצמה. אני אמנע זאת ממנה אם אדע שיש בה סדקים נפשיים והבדסמ הוא רק מפלט מטיפול נכון ומעמיק. אני אמנע זאת ממנה אם אדע שהיא מוסרת את עצמה בקטע רק משום שהיא מרגישה שזה הדבר היחידי שתוכל להשיג. שזו הדרך היחידה שלה שגבר ייגע בה. (ואתה יודע שיש ביננו די והותר נשים כאלה שבא לי לבעוט בהן בגלל זה!) במקרים כאלה - אני אהפוך ללביאה! היא לא תהייה כאן! אבל אם היא בריאה בנפשה ונכנסת מתוך בחירה וכיף, אם היא מלאה ומאושרת ומועשרת - למה לא? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
זאלופון(שולט) • 10 בנוב׳ 2005
nerissa כתב/ה: dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: דיון וביקורת - שלנו על עצמנו...
זו לא התחסדות שאנחנו שמחים על סממנים בדסמים שצצים להם בעולם הונילי. שמחים שזה נכנס לאט לאט לתודעה. אבל "שהילדים שלי יעסקו בבדסמ"? "חסר להם..." אבל מי אומר "חסר להם"? ומי אומר שאנו שמחים על סממנים בדסמים שצצים להם בעולם הונילי? |
|
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
אני לא סוחב שום רגשות אשם.
אני שלם עם עצמי לחלוטין ויודע מי אני ומה אני. וטוב לי עם מי שאני. כן, לא הייתי שמח לגלות אם ביום מן הימים תהיה לי בת לדוגמא ויתברר לי שהיא שפחה. אם היא תגיע לשם מהמקומות ומהסיבות הנכונות, ולא בגלל הסיבות שציינת, ויהיה לה טוב - אהיה מאושר בשמחתה. זה כן. אבל ההרגשה הכללית, שלי ושל אחרים היא שהיה עוד יותר טוב אם לא תגיע לשם בכלל ויהיה לה טוב. בלי כל הממבו ג'מבו זאלופון, אם אתה לא שמח על סממנים בדסמים - אז אתקן עצמי... כולם חוץ מזאלופון |
|