dahanc(שולט) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
ניפרד......ומיתלבט . [ קישור : בהוקרה לשיפחתי ]
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
dahanc(שולט) • 11 בנוב׳ 2005
כחודשיים אני באתר של הכלוב , חודשיים שבהם היתודעתי לאנשים , עם יכולות יצירה ניפלאים , נחשפתי למאמרים , סיפורים , לשיחות בצט , במסנגר , שיחות רבות לתוך הלילה , ואפילו ....להיכרות אישית .
אני טס לדרום -אפריקה בסוף החודש , כדי לסעוד את האישה של חיי , על פי הגדרת הרופאים [ מצב בילתי הפיך ] . לבקשת מישפחתה היתבקשתי ,להביא את הילדה שלנו בת 10 . השאלה הגדולה שלי ? הילדה שעברה עקב הנסיבות הטרגיות, משבר עמוק , שעד היום אני מתמודד עימו....יכולה לעמוד , במחזה הנוכחי של אימה [קומה מיתמשכת ] . למרות ניסיוני העשיר , ההיתלבטות פשוט קשה . בהזדמנות זו מודה לכולם , על ריגעיי וירטואליה קסומים . שחוויתי עם חלק ממכם ....[חלק אישית ] על לילות ששאבו ,ממני את ה היופי שבכתיבה....שנינות....איטליגנציה....וחוכמה . תודה מ-י-ו-ח-ד-ת.......לאישה מיוחדת [היא יודעת שהיא תמיד בתוכי ] שכותבת באתר.......אוהב את כולם....וניפרד [זמנית ? ] |
|
zipi62 |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
שתיקת הכבשים
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
zipi62 • 11 בנוב׳ 2005
שלום dahanc
לא פעם עמדתי במצבים קשים שחשתי מבוכה ולא ידעתי מה לומר ופתרתי זאת ע"י שתיקה והתרחקות .... במקרה שלך שקראתי את הכתוב חשתי צורך להתייחס, אך קשה לי למצוא את המילים .... סע לשלום את המסע הזה אתה חייב לעצמך ולקרובה לליבך ולדעתי גם לביתך מקווה שתעבור אותו בקלות ותמצא בתוך עצמך את הכוח לשמר את כוחה של האהבה אתה לא לבד zipi58 |
|
dahanc(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
ניפרד ......ומיתלבט
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
dahanc(שולט) • 12 בנוב׳ 2005
תודה ............לאישה חכמה .
|
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
נוריתE • 12 בנוב׳ 2005
עכשיו קיבלתי את התשובה למה ששאלתי קודם.
וזה טוב שאתה נוסע איך היא היגיעה ממצב נפשי לתרדמת?? באשר לילדה , חושבים שקשה אולי לחשוף בגיל כזה אבל אמא זקוקה לבת שלה וילדה זקוקה לאימא שלה וישנן דרכים בהיתייעצות עם רופאים ופסיכולוגיים לעשות את זה זה יכול אולי להועיל . תרדמת - "קומה" בלתי הפיכה היא רק במצב שהמוח לא מתפקד (מדד גלזגו)אם תרצה הסברים אני בקיעה בזה, יותר מידי לצערי אני לא אכנס כאן להסברים. יש מיבחנים. ושוב אני שמחה לקרא שאתה נוסע לשם ולא עוזב אותה כך. כל הכבוד. |
|