divinelust |
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
בוקר טוב
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
divinelust • 12 בנוב׳ 2005
הטלפון מצלצל, צלצול אחד ואני מושיט את היד ומרים את השפורפרת, יודע שזאת גבירתי, "בוקר טוב", לוחש בקול מנומנם ומחורמן... "בוקר טוב", את עונה והמילים הפשוטות האלה נשמעות כמו משהו קדוש שיוצא מפיך... "חלמתי עלייך, גבירתי", אני לוחש ומיד שומע את החיוך מהצד השני... "לא מפסיק לחשוב עליך, לפנטז, רוצה אותך גבירתי, אני מיוחם, כל כך מיוחם......" ממשיך לללחוש ומרגיש את הזין שלי מתנפח ומתקשה.
"מה אתה מפנטז עליי?", את שואלת... " מדמיין אותך, כל ס"מ בגוף המושלם שלך, מדמיין אותי מלקק אותך, יונק אותך, טועם אותך, מדמיין אותך מאוננת לי, מזיינת אותי... א - נ - י ר - ו - צ - ה א - ו - ת - ך !!!, זועק וכמעט פורץ בבכי... "אני אוהבת לשמוע אותך ככה, אתה יודע שאני מרטיבה בגללך; אני חושבת שמגיע לך לגמור, לך תביא את הפלאג", את אומרת ואני כבר מחזיק את הפלאג שקנית לי מתנה, משמן ונשכב חזרה במיטה. "חזרתי,, אני מודיע באושר מתפרץ, "רד על ארבע, כמו שאתה אוהב", את מצווה ואני מיד בתנוחה, מחזיק את הפלאג , מחכה שתרשי לי להחדיר אותו לחור המגורה שלי. "אני אוהבת לראות אותך על ארבע, כמו כלבה מיוחמת, אוהבת לשמוע אותך מתחנן שאזיין אותך, אז תתחיל...", המילים שלך חודרות מהשפורפרת עמוק לבטן ומרעידה לי את הגוף... " אני רוצה שתזייני אותי, שתזייני אותי חזק", אומר ומרגיש את הדמעות מתחילות לזרום.. "תזייני אותי, בבקשהההההההההההההה".... את מדמיינת אותי יושב על המיטה, על ארבע, מחזיק את הפלאג ביד אחת וביד השנייה את השפורפרת, מדמיינת ומרטיבה; את יודעת שאני על סף פיצוץ- החרמנות והכאב הזה שעצורים עמוק בתוכי, רק את מסוגלת לשחרר את הכל ממני... הידיים שלך נצמדות לפטמות הזקורות שלך; הפטמות שהייתי מוכן למצוץ, למולל, לינוק, שעות על גבי שעות... "אתה רוצה שאני אזיין אותך?", את שואלת ואני מחייך, "כן", עונה במהירות, עונה בהחלטיות, "רוצה שתזייני אותי", חוזר ואומר ואת עונה בגניחה, לוחצת את הפטמות שלך, מכניסה אצבע לכוס הרטוב שלך... "דמיין אותי מאחורך, מרטיבה את הזין שלי עם המיצים שלי, המיצים שאתה כל כך אוהב ללקק ממני, מקרבת את הזין א להחור שלך, נוגעת-לא נוגעת"... ואני מרגיש אותך, מרגיש אותך מק"מ, מרגיש את הגירוי העצום בחור שלי, בזין שלי... הכיפה של הזי ןשלך נוגע לי בחור, מרעיד, מרטיט... רוצה שתזייני אותי, חזק! עמוק! מהר! "תזייני אותי כברררררררררררררררררררררררררררררררר", אני זועק ומקרב את הפלאג לחור, לא מחדיר בלי רשות .... "עוד לא",את עונה בלחש; יודעת שאני בוער וממשיכה להטריף אותי... "אני רוצה להרגיש את הזין שלך ביד שלי, ללטף אותו, לעבור על הורידים הנפוחים, ללטף לך את הכיפה, לשמוע אותך נאנח", את ואמרת ואני מחזיק מעמד ולא נוגע בזין המגורה שלי, אבל נאנח בלי סוף, מגרגר לך באוזן ויודע שזה מה שאת רוצה לשמוע... "תכניס את הפלאג לאט", את מצווה ואני מיד מבצע; הפלאג מחליק פנימה בלי שום בעיה; "הזין שלי בתחור של התחת שלך, נעים לך?", את לא מספיקה לסיים את מילותיך ואני כבר עונה "כן"בגניחה "תפעיל את הרטט ותזיין את עצמך, חזק ואני רוצה לשמוע אותך", את מגביה את קולך ואני מבצע כל מילה... הפלאג תקוע לי בתחת, רוטט; מכניס ומוציא, מהר, עמוק, חזק, כמו שאני אוהב, כמו שאני צריך; גונח, לא מסוגל לשלוט בעצמי, גונח, נאנח, רוטט, בוער מתשוקה עלייך..... הפלאג מרחיב לי את החור הצר שלי, מרחיב ומענג אותי ויודע שאני מענג גם אותך; הייתי רוצה שתהייה כאן שאוכל לענג אותך, לפנק אותך, לטעום אותך... את שולפת את הויברטור שלך ומאוננת יחד איתי... אני מתהפך על הגב, הפלאג עמוק בתוכי, לא מפסיק לרטוט, כבר שכחתי ממזמן איפה אני, מי אני, למה אני..... שכחתי הכל, מהופנט מהקול שלך, מהעונג המתפרץ מהחור של התחת שלי.... "אני עומד לגמור", אני מודיע לך ומקווה שתרישי לי כי אני לא מסוגל להחזיק את עצמי... "תגמור, מגיע לך", את עונה ומעלה לי חיוך ענקי על הפנים... מגביר את העוצמה של הרטט, מזיין את עצמי חזק יותר ולא מפסיק לדמיין שזו את שדופקת אותי..... רוצה כבר להרגיש אותך, רוצה אותך, אוהב אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זועק הקול הפנימי שלי ומרגיש את השפיך שלי עולהבמעלה הביצים, מרגיש את הזין שלי רועד, מרגיש את גוף שלי בוער ויודע שגם את לא רחוקה מהאורגזמה שכל כך מגיעה לך... חדירה אחת, עוד אחת ועוד... ואני בשלב שכבראי אפשר לעצור, עוד חדירה אחת חזקה, עמוקה, עד הסוף ואני פורק את כל מה שהיה עצור בתוכי; יורה מטען עצום של שפיך חם וסמיך, משחרר צעקה בלתי מרוכסנת; צעקה של כאב, צעקה של תשוקה, צעקה של פורקן..... החזה שלי מלא בשפיך שלי, אני בקושי נושם, נשכב, כמעט מעולף, הפלאג עדיין בתוכי, מחכה את הרטט.... לא יכול להוציא מילה מהפה, לא מצליח להחזיק את הבכי עצור ובוכה; בוכה כמו ילד קטן ואת בצד השני לא אומרת מילה, נותנת לי להוציא הכל, את כל הארס... יודעת שהייתי רוצה אותך עכשיו כאן לצידי, שתחבקי אותי, שתלטפי אותי....... "אני אוהבת אותך" ,את לוחשת וזה כל מה שרציתי עכשיו לשמוע.... מנגב את הדמעות ואת השפיך.... צריך לקום, עוד יום מתחיל... |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
Queencie(שולטת) • 16 בנוב׳ 2005
בוקר טוב!!!
יש לך קצת טחינה בקצה השפה, תנגב.... |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •