strikingamatch(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
מחפש המלצות למקעקעת...
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
strikingamatch(שולט) • 30 בנוב׳ 2005
אשמח לשמוע המלצות על מקעקעת, טיב העבודה, מחיר, מיקום, ואופי...
תודה... |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
ים_yam(לא בעסק) • 30 בנוב׳ 2005
נעמה בר יוסף מהוד השרון
בחורה מוכשרת בטירוף, מקצועית, סטרילית, עובדת בצורה מדהימה ונשמה טובה. מחירים מאוד סבירים - במיוחד אם אתה אומר שים שלחה אותך 09-7465783 וכדאי לשבת איתה ולעצב קעקוע ייחודי שהיא תצייר במיוחד בשבילך, היא אמנית מדהימה! |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 30 בנוב׳ 2005
http://www.vampire.co.il/
|
|
tracy |
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
tracy • 30 בנוב׳ 2005
בעקבות השירשור שלי מלפני שנה בערך
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7170&highlight= אני שמעתי בהמלצתה של ים. נעמה היא באמת מקעקעת נפלאה! כנראה היא עברה דירה מאז השירשור שלי... את התוצאה אפשר לראות כאן: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7966&highlight= |
|
אשת לפידות{a} |
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
תהיתי לי....
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
אשת לפידות{a} • 30 בנוב׳ 2005
למה דווקא מקעקעת?
ולילו יקירה- לא רוצה ללכלך, אבל ומפייר הוא אחד מהסטודיואים שנמצאים אצלי ברשימה של הסטודיואים האסורים לשימוש.. בכולופן בתור אחת שנמצאת ''בשטח'' כבר די הרבה זמן ומכירה הרבה מקעקעים ובודי מודיפיירים (הן מהצד הטוב והן מהצד הרע של הפרופסיה), אני יכולה לאמר שאת הקעקוע האחרון שלי (עבודה של 15 שעות) עשיתי דווקא אצל מקעקע ולא מקעקעת (לפני שמתנפלים עלי: אני לא אומרת שאין מקעקעות טובות! פשוט תהיתי למה רוצים דווקא מקעקעת ולא מקעקע, זה הכל ), ויצא מדהים. ולגבי נעמה- לא מכירה הכרות אישית, כך שלא יכולה לחוות דיעה וסתם לידע כללי: מחיר לא אמור להיות השיקול העיקרי בעשיית קעקוע- זה משהו שהולך להשאר עליך לשנים רבות מאוד , אם אתה מבין למה אני מתכוונת... אגב, מחיר זה פקטור של המקום בגוף בו מקעקעים, גודל הקעקוע, מורכבות, וכולי, כך שלשאול ''כמה יעלה לי קעקוע X'' לא ממש יעזור...כל קעקוע ומחירו הוא הוא וכפי שאומר הפתגם העתיק: ''טעמה המר של עבודה גרועה נשאר הרבה זמן אחרי שמתפוגג טעמה המתוק של ההנחה''. לסיכום- המלצות זה אחלה אבל לא מספיק. חשוב חשוב חשוב: לראות תיק עבודות של המקעקע/ת לבקש לראות עבודות שלו/ה שהם לא קעקועים (מקעקע טוב הוא לפני הכל אמן טוב) לשים לב לדברים כמו הצללות, עומק, גוונים, איכות הקו, משחקי צבע ונפח ולבדוק טוב טוב את איכות המקום בו הוא/היא מקעקע/ת (שזה אומר, לפני הכל: סטריליות סטריליות סטריליות על כל המשתמע מכך). טוב נראה לי מספיק זיבלתי אם רוצים עוד פרטים בנושא וסתם להשכלה כללית- לתיבה בכולופן שיהיה בהצלחה מרובה. אצ'ת |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
קעקועים..
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
DEVIL EYES • 1 בדצמ׳ 2005
זה שאתה מעוניין דווקא במקעקעת קשור לזה שאתה רוצה שבחורה תכאיב לך?
בד"כ כשרמות החרמנות עולות , בא סקס/סשן אתה צריך לעשות הפרדה בין משהו שיש כל יום, כמו סקס ואורגזמה לבין קעקוע שהוא ארוע בפני עצמו לא מכיר מקעקעות טובות , לא מכיר מקעקעות ביכלל שאני חושב על זה בארץ. שמעתי על אחת , וראיתי עבודה שלה, אבל אני לא יודע אם היא עובדת. ראיתי את הלינק לקעקוע של טרייסי (אם אני לא טועה בניק) והוא קטן וחביב. שעה עבודה גג.. 200-300 שקל... להערכתי תלוי אם אתה רוצה משהו צבעוני, או שחור אפור יש מקעקעים טובים שיודעים לעשות הכל, אבל מתמחים במשהו מסויים יותר למשל אם אתה מעוניין בקעקוע שחור אפור עם מלא פרטים והצללות לך לאבי מסייקו טאטו בסנטר ותתעקש על אבי, אפילו תכנס לרשימת המתנה ארוכה. זה יהיה שווה. אם אתה רוצה קעקועים בסגנון יפני לך לשניר(או שזה שי..) בויז'ן טאטו בבעלי מלאכה, מקביל לשנקין.. יש עוד מקעקע, שעבד פעם עם אבי בסייקו, רונן ביצ'וצו, שהוא צייר מדהים ומקעקע מדהים פעם אחרונה שדיברתי איתו הוא עבד בבית. וראיתי מלא אנשים עם עבודות שלו, והוא מקעקע סוף. אם אתה רוצה ת'סלולרי שלו , דבר איתי . קעקוע זה דבר מאוד אישי, תלוי אם אתה הולך על משהו מספר, תמונה שיש לעוד 1003 אנשים.. ועל מקום בנאלי בגוף.. אחד מהקעקועים שלי עלה 1500 שקל , ולקח מעל 10 שעות.. מצד שני אני מתחיל עכשיו קעקוע שיעלה 3000 ומעלה. ואמור לקחת 30 שעות + לא משנה של מה התמונה עכשיו מה שכן , אני עושה אותו במקום חדש בתל אביב.. עם מקעקעים מקצועיים לגמרי! אבל אתה עוד לא הגעת לזה אני מבין שאתה יותר מתעניין במקעקע(מקעקעת?) מאשר בציור או באיכות.. אז אתה יכול ללכת אפילו לוומפייר... שהמקעקע/פירסר השיכור שלהם יחרוט לך במסרגה משהו.. ראיתי עבודות שלהם... הייתי מעדיף שיקעקעו אותי בכלא עם מחט ודיו מעט כדורי.. בכל מקרה, תעשה חיים. |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
נוריתE • 1 בדצמ׳ 2005
למה דווקא מקעקעת??
אני הייתי שולחת אותך לידיד ותיק מוטי מדראגון טאטוס ובשנקין שמקעקע אותי כבר שנים. |
|
strikingamatch(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
strikingamatch(שולט) • 1 בדצמ׳ 2005
עקב כמה פניות פה ובאישי אבהיר, שמדובר בבחורה שרוצה מקעקעת מטעמים שלה!
|
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
2 בדצמ׳ 2005
לבנה(נשלטת) • 2 בדצמ׳ 2005
בלי קשר למקעקעים הספציפים שהוזכרו כאן:
אף אחד מהמקעקעים לא עובד בצורה סטרילית. אולי כן בצורה נקיה, אבל לא בצורה סטרילית. כפפות שבאות בחבילות של 100, לעולם אינן סטריליות. כפפות סטריליות באות באריזה בודדת, מקופלות בשוליים. ככדי ללבוש אותן בצורה סטרילית, יש קודם כל לרחוץ את הידיים בשלוש שכבות של חומרי חיטוי. אח"כ לייבש אותן באויר, ללא מגע של מגבת משום סוג, או במפית חד פעמית שהייתה במכשיר אוטוקלאב. לאחר מכן יש לאחוז בכפפה, בחלק המקופל, כלומר בצד הפנימי שלה בלבד, תוך הקפדה שהחלק החיצוני לא יגע בשום דבר. את הידוק הכפפה על היד יש לבצע תוך שלוב אצבעות יד ימין באצבעות יד שמאל. כל זאת כמובן, אחרי שאזור העור המטופל הוכן גם הוא ע"י שיפשוף בשני חומרי חיטוי שונים לפחות, בשלוש שכבות, ע"י שמוש בתחבושות שהוצאו מאריזה סטרילית בודדת, והוחזקו ע"י מלקחיים סטרילים שעברו גם הם טיפול באוטוקלאב. המריחה צריכה להעשות בעיגולים הולכים וגדלים, והתחבושת צריכה להזרק בסוף כל עיגול. בקיצור סטריליות זו תורה שלמה. |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
3 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
3 בדצמ׳ 2005
DEVIL EYES • 3 בדצמ׳ 2005
לבנה כתב/ה: בלי קשר למקעקעים הספציפים שהוזכרו כאן:
אף אחד מהמקעקעים לא עובד בצורה סטרילית. אולי כן בצורה נקיה, אבל לא בצורה סטרילית. כפפות שבאות בחבילות של 100, לעולם אינן סטריליות. כפפות סטריליות באות באריזה בודדת, מקופלות בשוליים. ככדי ללבוש אותן בצורה סטרילית, יש קודם כל לרחוץ את הידיים בשלוש שכבות של חומרי חיטוי. אח"כ לייבש אותן באויר, ללא מגע של מגבת משום סוג, או במפית חד פעמית שהייתה במכשיר אוטוקלאב. לאחר מכן יש לאחוז בכפפה, בחלק המקופל, כלומר בצד הפנימי שלה בלבד, תוך הקפדה שהחלק החיצוני לא יגע בשום דבר. את הידוק הכפפה על היד יש לבצע תוך שלוב אצבעות יד ימין באצבעות יד שמאל. כל זאת כמובן, אחרי שאזור העור המטופל הוכן גם הוא ע"י שיפשוף בשני חומרי חיטוי שונים לפחות, בשלוש שכבות, ע"י שמוש בתחבושות שהוצאו מאריזה סטרילית בודדת, והוחזקו ע"י מלקחיים סטרילים שעברו גם הם טיפול באוטוקלאב. המריחה צריכה להעשות בעיגולים הולכים וגדלים, והתחבושת צריכה להזרק בסוף כל עיגול. בקיצור סטריליות זו תורה שלמה. תודה על ה60 שניות של סטרליות.. להזכירך קעקוע זה תהליך שנעשה -על- העור על שכבת האפידרמיס העליונה אם את מתעקשת על מינוחים רפואיים בהליך כזה אין צורך בכל מה שכתבת . כמו שאין צורך בחדר סטרילי ומחוטה. מאחר ובניתוח ההליך הוא פנימי, רקמות פניות הרבה יותר פגיעות ורגישות מאשר השכבות העליונות. עובדה ,אף אחד לא מת מזיהום בקעקוע, להבדיל מזיהומים פנימיים בניתוחים בגלל זה כל אחד יכול להיות מקעקע בפוטנציה. מה שכן , לאחר סיום הקעקוע מורחים עליו שכבה של ווזלין, וחובשים בפד גזה סטרילי ראיתי גם מקרים (גם עלי) שלאחר הסיום, מורחים ווזלין , ועוטפים את האזור בניילון נצמד, כמו של סנוויצים. דבר אחר, היום ענייני הבודי מודיפקיישן מתרחבים אני לא מדבר על קעקועים ופירסינגים אני מדבר על שתלים תת עוריים (סיליקון/.מתכת/חומרים אורגניים שונים כמו קרניים לשעבר) על צריבות במתכת מלובנת חיתוך וצילוק באמצעות סכיני מנתחים יש דברים הרבה יותר רציניים מקעקועים היום... לכל המתעניינים תמצאו הרבה חומר ותמונות באתר המעולה הבא- http://www.bmezine.com/ |
|