Lordpain(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
לצעוק על האהבה
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
Lordpain(שולט) • 30 בנוב׳ 2005
לאן את חושבת שאת הולכת ?!
חרטת את עצמך על הנשמה שלי, ועכשיו את פשוט מסתובבת לך והולכת ?! זה לא עובד כך, מבינה אותי ? זה לא עובד כך ! נכנסת לנשמה שלי מבלי שביקשתי, הראת לי עולם שלא הייתי מודע לקיומו ולא ביקשתי להיות מודע אליו, ועכשיו את עוזבת, נעלמת לך ועוד בכזו קלות תלכי אם את רוצה, אבל אל תצפי ממני להמשיך לחיות ולהתייסר על כך שעזבת ולעולם לא תחזרי מבינה אותי ? ברור שלא, הרי את כבר לא עוד זה הסוף, שייזדיין העולם שייזדיינו החיים לא רוצה בהם בכל החרא הזה, בכל האנושיות האומללה הזו לא רוצה בהם לא עוד ! רוצה לשחרר את עצמי מכל זה לשחרר עד שאפילו בתור זיכרון לא אהיה קיים אהבה אהבה אהבה היית צריכה להרוג אותי לפני שהחלטת לעזוב כנראה שאצטרך ללכלך את ידיי במקומך .... ----------------------------- הבהרה קטנה ... צועק באמת על האהבה ולא על מישהי ספציפית, כל השאר נתון לפרשנותכם האישית ... |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
פסססט....לורדפיין, בוא שנייה...
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 30 בנוב׳ 2005
הממ....
לורדפיין, בוא שנייה, רוצה לגלות לך משהו... האהבה, יש לה נטייה מוזרה כזו, מרגע שהיא נכנסה ב א מ ת אל לבך, ומצאה שם הבנה, חום, אמת ובית, היא לא הולכת כל כך מהר היא תקרע אותך לגזרים, תשסע אותך מבפנים אבל בסוף היא תחליף צורות וגוונים.. אם היא מצאה בך צוהר, כנראה שיש שם משהו נקי ואמיתי אל תסתנור כל כך מהכאב תצעק תשתולל תבעט אבל... תרשה לה להיות שם. היא מצאה בית במקום הנכון כנראה ויום אחד, כשיחלוף מספיק זמן, ואתה תהיה שקוע לחלוטין בחייך וביומיום היא תפתיע אותך מחדש בגוונים ובצורות אחרות. אהבה, כמו החיים עצמם, היא דינאמית ונזילה וצורותיה אינסופיות... |
|
דמיאן(שולט) |
לפני 18 שנים •
3 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
3 בדצמ׳ 2005
דמיאן(שולט) • 3 בדצמ׳ 2005
|
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
לצערי, הרבה סאבים וסאביות לא יודעים מחוייבות מהי
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
godisafemale(שולטת) • 9 בדצמ׳ 2005
ושוב מל"ב.
אנשים שאינם חוזיים שנדבקים לנעל כמו מסטיק זה הכי פוי שיש! |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
וזה הביא אותי לזה....
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
נוריתE • 9 בדצמ׳ 2005
צועקים על אהבה
סינרגיה לחן: סינרגיה את הנסיכה את עם הכתר, העוצמה גרה בארמון בין שומרי הדיכאון חיה לבדך, ואף אחד לא לצידך את לבדך... פזמון: צועקים על אהבה מנסים וזה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות התקוות סימנו תקוות, שלנו אני מהכפר עובד קשה תמיד ניגר את כל רכושי אני לובש כאן על עצמי את הנסיכה ואת בכייך אני אשמע גם אם בלחישה... פזמון: צועקים על אהבה מנסים וזה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות התקוות סימנו תקוות, שלנו חושך כבר ירד אני נשבר ומנסה אליך מתגנב, אליך כי לבי כואב נסיכה שלי, האהבה הרגה אותי הם הורגים אותי... פזמון: צועקים על אהבה מנסים וזה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות התקוות סימנו תקוות, שלנו הנסיכה עם הכתר, העוצמה גרה בארמון, בין שומרי, בין שומרי הדיכאון שמכרסם את החושים, הם קשים החיים שלי עוברים את התהום, בלעדייך היום אני לבד, רוצה לקחת את כל מה שאנשים אומרים לי לא לקחת ואני צועק................ |
|