יהלום |
לפני 18 שנים •
14 בדצמ׳ 2005
איך מסבירים לוניל מה זה בדס"ם ???
לפני 18 שנים •
14 בדצמ׳ 2005
יהלום • 14 בדצמ׳ 2005
והאם הם מסוגלים להבין?
ואם הם מבינים את הקונספט, ולא מרימים גבה, מה זה אומר עליהם ??? |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
נוריתE • 15 בדצמ׳ 2005
אם הם היו מסוגלים להבין אז הם לא היו שואלים.ולא היה צורך להסביר.
איך אפשר להסביר לאדם עיוור מה זה זה נרקיס?? במטפורות? איך אפשר לתאר מוזיקה של מוצארט באזני חרש?? |
|
אילנה 78(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
בדסמ
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
אילנה 78(מתחלפת) • 15 בדצמ׳ 2005
זה תחום רחב
את ענייני השליטה מסבירים כמשחק את הכאב אני משווה לטיפו מסאג', מה זה ליהנות מכאב? כשעושים מסאג' לאדם שנתפס לו הגב זה כואב לו אבל זה כאב כפי כזה |
|
Bent |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
להסביר אפשר
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
Bent • 15 בדצמ׳ 2005
זה לוקח זמן.
בדרך כלל אני העדפתי להתמקד בסטיות האישיות שלי (כשהנושא כבר עלה). ולא להכלילל והסביר את העולם המורכב של הבדס"ם. ברגע שההסבר הוא אישי והנקודה שאני מעביר היא ה"למה אני נהנה מהנושא", הנושא הוא לא ארטילאי, אלא יום יומי. הבעיה בדרך כלל היא להעביר את החלק הסאדו-מאזוכיסטי. לגבי כאב והנאה מכאב, ההקבלה שאני משמתמש בה לרוב היא ההיי מאנדורפינים מספורט. מההנאה מלהעניק כאב אפשר להתחמק באלגנטיות בדרך כלל ע"י בדיחה. שם באמת, זר לא יבין. קשירות, כיסויי עיניים, כל וניל מבין. BENT |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
לאט , בזהירות ובעדינות
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2005
כפי שנאמר כאן קודם, בדסם הינו תחום רחב , וכל אדם חווה ורואה אותו באופן שונה במיקצת.
אפשר להסביר לוניל\ית את זה כסוג של הנאה\ סטייה , ואפשר לדבר אל החלק המיני, הייצרי שקיים בכל אדם. לדעתי, תלוי מול מי עומדים. יש שהפן המנטאלי ידבר אליהם יותר ויש שהפן הפיזי , יותר. בכל אדם מצויות פנטזיות עלומות..אם מכירים מספיק טוב ורוחשים אמון זה כלפי זה , ניתן להחליף חוויות\ תחושות\ רשמים , כל אחד והפנטזיות שלו\שלה, ומתוך זה להגיע אל הבדס''מ. אם כי, יש מקרים שגם אם ניראה שהצד הונילי מסוקרן או משולהב להבין, לחוות או לטעום, יש לנהוג במישנה זהירות כפול ומכופל. מפני שלעיתים נכנסים לעולם הזה מתוך ריגוש וסקרנות ועניין, ונשברים. יש ונילים ש''עושים קולות '' של התעניינות וריגוש, ואחר כך הנפילה עצומה ואת המחיר היקר אין להשיב.... לדעתי, ונילי או ונילית שנמשכים לעולם הזה, ראוי שיגלו אותו בעצמם , כחלק מתהליך ורצון ובחירה אישית שלהם. ''להסביר '' בדסם זה להסביר מיכלול של תחושות, הווייה, יצרים ויש דברים שמוטב לא להסביר, כי אם להתנסות בהם לבד, צעד אחר צעד, או בכלל לא. |
|
Queeny(מתחלפת){being} |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
Re: להסביר אפשר
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
Queeny(מתחלפת){being} • 15 בדצמ׳ 2005
[quote="bent_wordsmith"]זה לוקח זמן.
בדרך כלל אני העדפתי להתמקד בסטיות האישיות שלי (כשהנושא כבר עלה). ולא להכלילל והסביר את העולם המורכב של הבדס"ם. מסכימה עם זה. כשסיפרתי לחברים קרובים (אלה שסיפרתי להם) סיפרתי על העניין הספציפי שלי, מה אני אוהבת, מה אני מעדיפה. מתוך ההכרות שלהם איתי היה להם קל יותר להבין על מה אני מדברת. לחברה אחת שלי היה קל יותר להתחבר לעניין של השליטה - לשלוט, וגם למסור את השליטה למישהו אחר. יש הרבה חוויות דומות במין ונילי, וגם בזוגיות בכלל (באופן כללי אני חושבת שבדסמ הוא סוג של הקצנה של דברים שקיימים ממילא). לגבי הכאב - לתת ולקבל - אז קיבלתי את החיוך "סוטה!..." אבל כיון שכבר הכרנו, זה לא נשמע להם מופרך... היכולת להבין משיכה של אחרים לבדסמ לדעתי קשורה לפתיחות באופן כללי, וליכולת להבין שמישהו שונה ממך. Q. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
הכל יחסי..
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
aka BODYGUARD • 15 בדצמ׳ 2005
laila כתב/ה: אם הם היו מסוגלים להבין אז הם לא היו שואלים.ולא היה צורך להסביר.
איך אפשר להסביר לאדם עיוור מה זה זה נרקיס?? במטפורות? איך אפשר לתאר מוזיקה של מוצארט באזני חרש?? על משקל תורת היחסות... מספרים על אלברט אינשטיין שהלך עם חבר עיוור ברחוב ושוחחו על תורת היחסות של אינשטיין... העיוור לא הבין ואז מיסייה אלברט אומר: אני צמא, בא לי כוס חלב קר. עונה העיוור- קר אני מבין, מה זה חלב? חלב זה נוזל לבן נוזל אני מבין, מה זה לבן? לבן זה כמו נוצה של ברבור נוצה אני מבין, מה זה ברבור? ברבור היא ציפור עם צוואר כפוף צוואר אני מבין, מה זה כפוף? בשלב הזה לקח אינשטיין את ידו של העיוור, יישר אותה ואמר: זה ישר, ולאחר שכיפף אותה אמר- זה כפוף... אמר העיוור... כעת אני מבין מהו חלב קר.... המשל. והנמשל? הכל יחסי ולהסביר לוניל מהו בדס"מ - לאט ובזהירות... ורצוייה ניידת טיפול נמרץ אם חלילה.... שיהיה לכולם יום נפלא! |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
Re: הכל יחסי..
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 15 בדצמ׳ 2005
BODYGUARD כתב/ה: laila כתב/ה: אם הם היו מסוגלים להבין אז הם לא היו שואלים.ולא היה צורך להסביר.
איך אפשר להסביר לאדם עיוור מה זה זה נרקיס?? במטפורות? איך אפשר לתאר מוזיקה של מוצארט באזני חרש?? על משקל תורת היחסות... מספרים על אלברט אינשטיין שהלך עם חבר עיוור ברחוב ושוחחו על תורת היחסות של אינשטיין... העיוור לא הבין ואז מיסייה אלברט אומר: אני צמא, בא לי כוס חלב קר. עונה העיוור- קר אני מבין, מה זה חלב? חלב זה נוזל לבן נוזל אני מבין, מה זה לבן? לבן זה כמו נוצה של ברבור נוצה אני מבין, מה זה ברבור? ברבור היא ציפור עם צוואר כפוף צוואר אני מבין, מה זה כפוף? בשלב הזה לקח אינשטיין את ידו של העיוור, יישר אותה ואמר: זה ישר, ולאחר שכיפף אותה אמר- זה כפוף... אמר העיוור... כעת אני מבין מהו חלב קר.... המשל. והנמשל? הכל יחסי ולהסביר לוניל מהו בדס"מ - לאט ובזהירות... ורצוייה ניידת טיפול נמרץ אם חלילה.... שיהיה לכולם יום נפלא! ואווו ! לא הייתי יכולה להסביר זאת טוב יותר ! לי יוצא להיות במצב הזה הרבה פעמים ואחרי הסבר מעמיק הם מרימים גבה ואומרים "....אמממ...מעניין ...., לא תארתי לעצמי שזה עולם מורכב ומעניין...." הכל תלוי בדרך שאתה מעביר את המידע. |
|
-אש- |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
חשוב לספר
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
-אש- • 15 בדצמ׳ 2005
התגובה שהכי זכורה לי הייתה מחברה שלי, שהסתכלה עלי במבט תמה ושאלה אותי : "אבל למה את לא יכולה לשלוט, למה שולטים בך, זה כואב"
היא כל כך שעשעה אותי, עכשיו היא אומרת שאני סתם קרועה. באופן כללי כל החברות הטובות יודעות, וזה לא דבר שאני מאמינה שצריך להסתיר בצורה קנאית. חשוב להסביר וליידע, ברגע שהם מתחילים להבין שאנחנו באים ממקום של הנאה וחיפוש אחרי סיפוק ושלמות, הם- או החברים שלי בכל אופן שמחים בשבילי בדרכי. |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
תחת השמש(נשלט) • 15 בדצמ׳ 2005
מה הבעיה להסביר? פשוט מאוד!!!!
קושרים את הווניל, שמים לא גאג על הפה, ומצליפים!!!! ועכשיו נראה שלא יבין..... תחת השמש |
|