alona. |
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
חורף
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
alona. • 16 בדצמ׳ 2005
החורף הגיע.. וקצת שירים להתכרבלות לא יזיקו.
מוזמנות להוסיף My life is brilliant. My love is pure. I saw an angel. Of that I'm sure. She smiled at me on the subway. She was with another man. But I won't lose no sleep on that, 'Cause I've got a plan. You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. I saw you face in a crowded place, And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you. Yeah, she caught my eye, As we walked on by. She could see from my face that I was, Fucking high, And I don't think that I'll see her again, But we shared a moment that will last till the end. You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. I saw you face in a crowded place, And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you. You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. There must be an angel with a smile on her face, When she thought up that I should be with you. But it's time to face the truth, I will never be with you. _________________ |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
שטח ההפקר/ גידי גוב
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
מUחדת • 16 בדצמ׳ 2005
מילים: עלי מוהר
לחן: יוני רכטר. * * * ובחוץ השמיים מתכסים בעננים והרוח עוברת בין הים והבתים והשמש יורדת ושום אור אינו עולה והחדר באופל מתמלא. ובשקט בלי נוע לבדי אני יושב מילדות השעה הזאת נוחתת בכאב כי לא יום ולא לילה זהו שטח ההפקר והלב מסרב להשתחרר הו - הלוואי שהיית איתי פה לא - היא איננה ושוב לא תבוא. והזמן שחלף מאז כאילו לא חלף בחלון מתנועע למולי אותו ענף תאריך מתחלף אבל בחוץ אותו הסתיו ולרגע האז הוא העכשיו. הו - את איתי כמה טוב שאת פה לא - היא איננה ושוב לא תבוא. הו - את איתי כמה טוב שאת פה לא - היא איננה ושוב לא תבוא. ובחוץ השמיים כבר כהים וחמורים ובערב נדלקים כבר האורות בחדרים ואני שעייפתי את האור פה מעלה מסלק את החושך - והולך. |
|
תמימות מטעה |
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
סוף לסיפור
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
תמימות מטעה • 16 בדצמ׳ 2005
שום הפתעות אין בסיפור
שוב הדמעות על האיפור החגיגה נגמרת המסכה נושרת ושוב הדמעות על האיפור והחיוך שעוד תפור נפרם משפתותיך נפרד כך מעליך וסוף לסיפור כל הקסמים תמו חלפו כל האורות כבר נאספו הזמן שאין רופא לו חמק חלף כמו פלא ורק הזיעה על הפנים כובע מעוך ריק משפנים כל הצופים כבר קמו כל התשואות נדמו פרחו היונים גם האמת גם הבדיה מה שהיה כמו לא היה נמוג כהרף עין ורק אתה עדיין ושוב הדמעות על האיפור והחיוך שעוד תפור נפרם משפתותיך נפרד כבר מעליך וסוף לסיפור (יהודית רביץ) |
|
alona. |
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
מציאות אחרת
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
alona. • 16 בדצמ׳ 2005
נפגשנו מאוחר מדי,
אמרת לי שאת מאוהבת, שבנית איתו בית, שטוב לך איתו, ואולי, מאוחר מדי. נפגשנו מאוחר מדי, ראיתי שגם את נסערת, רעדת מעט שהיבטת בעיני, אך אולי, מאוחר מדי. אולי בזמן אחר, אולי במציאות אחרת, תהיי בשבילי בשבילי מאושרת, ויופיך ילטף את חיי, אך אולי, מאוחר מדי. נפגשנו מאוחר מדי איך העזנו לקום וללכת עם פגישה כמו זאת לא מקרית בוודאי ואולי מאוחר מדי אולי בזמן אחר... (אייל גולן) |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
מUחדת • 17 בדצמ׳ 2005
כמו שגוף בגוף נוגע
זה לא אותו דבר כמו לחזור הביתה מהגשם של החוץ זה לא אותו דבר כמו לצרוח פנימה שזה לא אותו דבר זה לא אותו דבר כמו להציל את אמא זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע למשהו רגוע לשיר מהעבר הלא רחוק שכל האנשים שרים אותו ביחד עד שנעלם הפחד טוב לנו כל כך לישון עכשיו ביחד כמו מים שנוזלים מהתקרה זה לא אותו דבר האהבה שלנו שהתקררה זה לא אותו דבר להשתכר ולעשות שטויות בחתונה של אחותך זה לא אותו דבר כמו לשחרר דמעה זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע למשהו רגוע לשיר מהעבר הלא רחוק שכל האנשים שרים אותו ביחד עד שנעלם הפחד טוב לנו כל כך לישון עכשיו ביחד זה לא אותו דבר כמו שלימדו אותנו כמו בספר שקראנו כשעוד היינו ילדים טובים עכשיו העצבים עולים לנו לראש וזה הזמן לדרוש את כל מה שנראה שלנו חזרה (זה לא אותו דבר/ עברי לידר} |
|
רומי נכנעת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
רומי נכנעת(נשלטת) • 17 בדצמ׳ 2005
אני מציעה,
לחבר שירים על החורף.. תנו לי שעה שעתיים. |
|
Miss_dana(שולטת) |
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
קחי את הזמן שלך רומי
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
Miss_dana(שולטת) • 17 בדצמ׳ 2005
ותכתבי
|
|
רומי נכנעת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
בפקודה?
|
|
רומי נכנעת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
הנה לך מיס דנה:
קר בחוץ, יותר קר לי בפנים. מטפטף בחוץ, גם אצלי יש גשמים. הענן מעליי מסתיר את האור, כי מאז שהלכת הכל נראה לי שחור. רוצה רק לישון, להתעטף בחמלה. הכסות לגופי, כבר מזמן שהוסרה, כשדרשת היותי, במערומי הומייה. שורשי התעמקו, לשרוד מול סערותייך ביקשו, גזעי התקלף, רק שמך נשאר חרוט. ענפיי התייתמו, חשופים מעלים ופירות, את לקחת את הכל, אני נשארתי לחיות. |
|
רומי נכנעת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
אגב, מיס דנה,
למה שלא תרכשי לך מנוי זהב..? |
|