סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם דגדוגים קיימים אצלכם בסשן\הייתם רוצים להתנסות בזה בסשן?

מדגדג מדוגדג​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 17 בדצמ׳ 2005

האם דגדוגים קיימים אצלכם בסשן\הייתם רוצים להתנסות בזה בסשן?

דגדוגים. פינה קטנטונת בעולם הBDSM לפי מה שהבנתי, אך אכן קיימת.
דגדוגים זה פטיש, כמו BDSM בדיוק, שניהם עוסקים בשילוב של עינוי הצד השני ומצד שני גרימת הנאה לצד השני, רק שלא מתמקדים בכאב, אלא בדגדוג, בשחרור אנרגיה של צחוק.
בתור אחד שלא בקטע של הBDSM, אני רוצה לשאול אתכם.....מה זה דגדוגים בשבילכם? זה קיים אצלכם בסשנים? יש מאצלכם אנשים שהיו רוצים להתנסות בסשן דגדוגים שכזה (שאלה זו מופנית לנשים בעיקר)? ובכלל מה דעתכם על דגדוגים?

אני אשמח לשמוע תגובות
דן
מיתוסית​(שולטת)
לפני 18 שנים • 22 בדצמ׳ 2005
מיתוסית​(שולטת) • 22 בדצמ׳ 2005
הרשה לי לצטט קטע מהבלוג שלי
icon_smile.gif

"אז הבחור שהתקשר אליי הוא מישהו מהאתר שבעבר ציירתי אותו והוא חולה על דגדוגים. כשישבו על תה עם נענע ודיברנו על דגדוגים ראיתי את העיניים שלו נוצצות ממש. הוא הביא אזיקי סקוצ'ים מגניבים כאלה שרכש באינטרנט, אני הבאתי חבלים וקשרתי אותו למיטה, גף לכל רגל מיטה כשהוא שכוב על בטנו. התחלתי לצייר ובסוף יצא לי ציור סוריאליסטי צבעוני של בובת גבר תלוי על חוטים ונראה כאילו הוא עף...
מאוד אהבתי את הציור וגם הוא.
הוא פשוט שכב שם והתחת שלו דרש ספאנק טוב, אז העפתי לו אחד ממש חזק למרות שהוא לא מתחבר לכאב אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי..
icon_smile.gif

נוצר לו סימן חמסה מגניב ואדום על התחת.
נחתי קצת והפיתוי של גבר ערום וקשור למיטה עדיין הבהב לי מול העיניים אז התחלתי פשוט לעשות לו צמרמורות עם קצה הציפורן או האצבע על אחורי הברך ואז במעלה הירך, יורדת לכפות הרגליים... גב... זרועות.. מותניים...
הוא השתגע וקיפץ ורטט וזה היה פשוט משעשע ואפילו קצת מגרה לראות את התגובות שלו...
מתישהו הבאתי גם שתי נוצות והתחלתי לשגע לו את הגוף וממש אהבתי את סשן הדגדוגים הראשון שלי, למרות שעדיין רציתי מאוד להכאיב...
(בלתי נשלט..)
הפסקתי לאחר התעייפות קלה והוא אמר לי: "אני חושב שכדאי שתחליפי סדין"
"למה? השתנת!?", שאלתי המומה והוא אמר שזה משהו אחר והבנתי שהאו גמר...
הייתי ממש המומה ולא ידעתי אם לצחוק או להיות מוחמאת מזה...
זה היה מקרה ממש מוזר."
shoko​(מתחלפת){Rainbow}
לפני 18 שנים • 22 בדצמ׳ 2005
shoko​(מתחלפת){Rainbow} • 22 בדצמ׳ 2005
אני מדגדגת את קשת מתי שאני רוצה,
לא קשור לסשנים, למרות שאח"כ אני חוטפת על זה...

אז איזו אינדיקציה זה נותן לך על הדיגדוג בחיי?