nephele(אחרת) |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
אוליב, בוא שניה....
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
nephele(אחרת) • 19 בדצמ׳ 2005
תגיד לי,
ככה יפה ? בשקט בשקט בלי לספר לאף אחד קבעתם תאריך להופעה.... ו... ? לא יפה בכלל! אז מצידי שכולם ידעו ושכולם יגיעו דווקא! זה קורה ב- 4.1.06 והפעם לא צריך לנסוע לסוף העולם כדי לראות את אוליב שלנו אגב, ללהקה קוראים עכשיו היבריס. עוד פרטים - תתאמצו - http://theolive.co.il/forum/viewtopic.php?p=457#457 שלא תגידו שלא ידעתם... שלא תתלוננו שלא שמעתם. להת' נפילי. |
|
Puppeteer(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
תראי איזה נזק את עושה נפילי...
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
Puppeteer(שולט) • 19 בדצמ׳ 2005
עכשיו גם אני יודע על ההופעה... אז אני בטח אבוא... ומה יקרה אז הא? את תשאי באחריות? להשאיר אותי בחדר מלא אנשים עם פינק פלויד ברקע? את לא חושבת שזה מתכון לאולמי ורסאי חלק ב' ?
|
|
Olive |
לפני 18 שנים •
21 בדצמ׳ 2005
הפרטים
לפני 18 שנים •
21 בדצמ׳ 2005
Olive • 21 בדצמ׳ 2005
|
|
nephele(אחרת) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
Re: תראי איזה נזק את עושה נפילי...
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
nephele(אחרת) • 26 בדצמ׳ 2005
Puppeteer כתב/ה: עכשיו גם אני יודע על ההופעה... אז אני בטח אבוא... ומה יקרה אז הא? את תשאי באחריות? להשאיר אותי בחדר מלא אנשים עם פינק פלויד ברקע? את לא חושבת שזה מתכון לאולמי ורסאי חלק ב' ?
אתה, נראה לך שאתה לא תבוא ....? זיבי! יאללה - עוד שבוע ויומיים.... הזמן לא זז ... (סתם - הזמן טס) יאללה התפקדות מי עוד בא ? ושרשור טרמפים בדרך... נפילי. |
|
אליזבת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
3 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בינו׳ 2006
אליזבת(נשלטת) • 3 בינו׳ 2006
טוב חברים מחר זה קורה!!!
וכולי התרגשות !!!! אז מי מגיע אני רוצה לשמוע שמות! חברה הופעה שממש חבל לפספס, חבורה של אנשים מוכשרים בטרוף שמעלים מופע שלא מהעולם הזה. הם נותנים לפינק את הכבוד שמגיע להם ולא מביישים את השם הגדול של פינק פלויד. אז מקווה לראות כמה שיותר פרצופים מוכרים מחר. |
|
nephele(אחרת) |
לפני 18 שנים •
3 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בינו׳ 2006
nephele(אחרת) • 3 בינו׳ 2006
אליזבת כתב/ה: טוב חברים מחר זה קורה!!!
וכולי התרגשות !!!! אז מי מגיע אני רוצה לשמוע שמות! חברה הופעה שממש חבל לפספס, חבורה של אנשים מוכשרים בטרוף שמעלים מופע שלא מהעולם הזה. הם נותנים לפינק את הכבוד שמגיע להם ולא מביישים את השם הגדול של פינק פלויד. אז מקווה לראות כמה שיותר פרצופים מוכרים מחר. מה זאת אומרת "לשמוע" ? כלובי הוסיף אופציה של אודיו לאתר ? את מתכוונת לקרוא סתם אני מציקה לך... נפילי. |
|
Puppeteer(שולט) |
לפני 18 שנים •
6 בינו׳ 2006
היתה הופעה פיצוץ!!!
לפני 18 שנים •
6 בינו׳ 2006
Puppeteer(שולט) • 6 בינו׳ 2006
שעתיים וחצי של עונג צרוף.
הגעתי עם שתי חברות וניליות, התמקמנו על הבאר ונהנינו מכל שניה. מומלץ לכולם לקראת ההופעה הבאה. |
|
Olive |
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
יש תמונות
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
Olive • 9 בינו׳ 2006
יש תמונות באתר.
http://www.hibris.co.il/pics1.htm תודה רבה למי שצילם ושיתף אותנו. פאפטיר, לא מצאתי אותך בתמונות קהל פעם הבאה !! |
|
nephele(אחרת) |
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
nephele(אחרת) • 9 בינו׳ 2006
אני לא יודעת מה אתכם....
אני עדיין בהיי... זה היה הרבה מעבר למה שציפיתי. מי שהיה יודע ומי שלא היה... אני אנסה לתאר לכם מה הפסדתם... קחו את כל הסופרלטיבים שיש תכפילו פי 12 נכון שיצא הרבה ? זה עדיין לא מספיק כדי לתאר את מה שהיה שם על הבמה ובקהל... הם היו פשוט מדהימים... שי, נעם, יאיר, גדי, עמי ואוליב.... יש להם את זה. קסומים. תודה על מי שאתם ועל מה שאתם עושים... הולכת להמשיך לרחף וכבר מחכה להופעה הבאה. הנוכחות של האנשים מהאתר היתה מרשימה. אחלה הזדמנות לראות אתכם ומי שהפסיד... לא נורא - בקרוב (אינשאללה) הופעה נוספת. נפילי. |
|