צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מחשבות

infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 23 בדצמ׳ 2005

מחשבות

infinite​(נשלטת) • 23 בדצמ׳ 2005
נכנסת לחדר שינה שלי
סחרחורת קלה
נופלת על המיטה ,על כיסוי דמוי פרווה . אני רוצה להיות חשופה .משהו צובט את ליבי צביטות נעימות ,הוא רועד מעט ואז פועם בחוזקה ,זו את שם בפנים ,מרגישה ? אפילו הגעגוע אליך הוא מתוק ,מענה כמו ציפיית חיי ,געגוע שהוא אורגזמה של הלב
ללא מחשבות מורידה את הבגדים וזורקת אותם על הריצפה הרוח מלטפת לי את החזה
את מחייכת שם כעת ,אולי מכינה עוד קפה ,אני מכינה לך אותו בדמיוני ולא מדליקה לך סיגריה אני שונאת כשאת מעשנת הרבה מצידי אני אעשן לך את כולן בשבילך .
אני מדליקה לי אחת . כולי ערומה לילה חורף רק עם חוטיני ומהבוקר אני מחורמנת וכל תנועה ללא מחשבה זה מבחן את שולטת עליי מרחוק אני רוצה להתכרבל ליד רגלייך ,לחשוף בפניך כל תחושה
בטלויזיה מישהו מרביץ מישהו צועק דם בלגנים חדשות אמ.טי.וי. הולכת לישון .
מחר שוב אתעורר כשכל השיער שלי על הפרצוף והידיים זרוקות פה ושם בכיוונים מוזרים רדומות לגמרי עד שאני קולטת שהתעוררתי ועד שאני מפעילה לחץ פיזי מתון ומשכנעת את עצמי שצריך לזוז בכל זאת . כל לילה זה מאבק עם החלומות מאז שאני ילדה ממש קרבות וכל בוקר אני קמה הפוכה ככה מאז הילדות ,בדיוק אותו דבר עם השיער על הפרצוף וידיים ורגליים בפוזות מוזרות הכל רדום ואני כולי מבולבלת אחרי המלחמות האלה. תמיד קודם אני בודקת שהכל במקום ,אחר כך מסתכלת על השעון. אחר כך מחפשת את המנייאק שהעיר אותי בשעה כזו .12 בצהריים . טוב זה יום שישי .
רציתי לומר לך משו שקצת עושה אותי נבוכה ...בזמן האחרון את בחלומות שלי אבל לא ממש. זה כאילו אני מרגישה שאת שם ולפעמים שאת מחבקת אותי כל כך שזה כמעט פיזי . וזה מוזר ,כי בדרך כלל בחלום כל כך שקועים שלא מרגישים במשהו שכאילו מחוץ לחלום . ופתאום זה כאילו שומר עליי . פתאום קלטתי שאני לא יודעת בכלל על מה את חולמת ,את תמיד כל כך רגועה וחזקה , אני רק יודעת שכל דבר בך מחמם לי את הלב ,שאני רוצה לחבק אותך חזרה ,לחמם לך את הלב עוד יותר
שאני אוהבת אותך
אמילי קייג'​(אחרת)
לפני 18 שנים • 24 בדצמ׳ 2005

ואתן שתיכן!!!!!

אמילי קייג'​(אחרת) • 24 בדצמ׳ 2005
פשוט מאוד מרגיזות אותי!!!!!

אז כמו ששאלתי ביום רביעי, אתן חושבות שאפשר לאהוב מישהו מאוד גם אם לא מכירים אותו הכי טוב בעולם?

כי אני כל כך אוהבת אתכן...

icon_redface.gif
infinite​(נשלטת)

Re: ואתן שתיכן!!!!!

infinite​(נשלטת) • 24 בדצמ׳ 2005
אמילי כתב/ה:
פשוט מאוד מרגיזות אותי!!!!!

אז כמו ששאלתי ביום רביעי, אתן חושבות שאפשר לאהוב מישהו מאוד גם אם לא מכירים אותו הכי טוב בעולם?

כי אני כל כך אוהבת אתכן...

icon_redface.gif

אני מאמינה באהבה ממבט ראשון icon_wink.gif

נ.ב. אם אני לא אוהבת מישהו מהתחלה אין סיכוי שאחבב את אותו האדם וזה לא חשוב מה הוא יעשה וזה אותו דבר לגבי ההיפך - אם אני מחבבת ומתחברת לאדם מהתחלה ,אמשיך להרגיש אליו רגש חם - אהבה או ידידות ולא משנה מה הוא יעשה ,ככה זה אצלי (כאילו זה לא רק בקטעים של אהבה ,גם החברים הכי טובים שלי הם אלה שמהתחלה חיבבתי והתחברתי )
infinite​(נשלטת)
infinite​(נשלטת) • 24 בדצמ׳ 2005
נ.ב. אני מקווה שהבנת מזה ,אמילי שאותך אני פשוט לא סובלת.... icon_biggrin.gif

בא לי לחנוקקקקק אותך מרוב חיבוקקקק
בובההההה }}{{
ZOE
ZOE
לפני 18 שנים • 25 בדצמ׳ 2005
ZOE • 25 בדצמ׳ 2005
יפה icon_razz.gif
Belisana​(שולטת)