סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בושה וחרפה

Reamim
לפני 18 שנים • 25 בדצמ׳ 2005

בושה וחרפה

Reamim • 25 בדצמ׳ 2005
אתמול שלחתי אותה לעזאזל. שהוא יטפל בה. אני לא רוצה יותר לראות את הצורה שלה ולשמוע ממנה כלום.

היא הייתה הסבית שלי שנה ותשעה חודש. בהתחלה נפגשנו פעמיים בחודש ואח"כ יותר עד שנפגשנו פעמיים בשבוע. לא כל פעם היה סשין. הלכנו גם לסרטים הצגות מסעדות אפילו דיברנו שהיא תגור איתי.
מסובך כי אני גר במושב עם ההורים והיא גרה עם הילד הקטן שלה בצפון.

כל הזמן הייתה לי הרגשה שמשהו לא בסדר ולא יכולתי לשים על זה האצבע בדיוק. הייתה כל הזמן עייפה. כל הזמן. מתי שלא דיברתי איתה היא עייפה ורוצה לישון אין לה כוח לכלום אמרתי לה שתלך לראות רופא והיא עשתה מזה צחוק.

לפני כמה ימים דיברתי בצ'ט הכלוב עם מישהי שנכנסה לי לפרטי שאלה אותי אם אני חדש פה כולם תמיד שואלות אותה שאלה אם אני חדש פה. אמרתי לה שאני כבר הרבה זמן ומכיר את הרוב. שאלה כמה זמן אני בתחום ואם יש לי מישהי אמרתי לה שאני תפוס חזק. שאלה אם אני מכיר את זה ואת ההוא ומה דעתי עלייהם.

שאלתי אותה אם היא מכירה את זאת ואת ההיא והכנסתי גם את הניק של הסבית שלי אמרה לי בטח חברה מאוד טובה שלה וגם מכירה את האדון שלה הם כבר יותר מחמש שנים ביחד. משכתי אותה בלשון ואמרתי שאני מכיר גם את האדון שלה אפילו שאני לא. שאלתי עוד קצת פרטים והיא סיפרה לי שהוא נשוי עם ילדים וגר לא רחוק ממנה וקורע לה את הצורה כשהם נפגשים וגם אמרה לי על עוד ניק שיש לה.

הלכתי ליקרוא את הפרפיל של הניק השני וראיתי מהפרטים שזה באמת היא כי הפרפילים כמעט קופי אפילו האתרים שהיא הכי אוהבת והגיל ומה ההשקפה שלה על העולם שליטה.

התבשלתי במיץ של זה כמה ימים. אתמול נפגשתי איתה ושאלתי אותה דוגרי לפנים אם יש לה מישהוא חוץ ממני. בהתחלה הכחישה הכול אמרה לי מה פתאום ואיך אתה חושב עלי ככה התחילה לבכות החיים שלה בזבל מה אני רוצה ממנה כמעט האמנתי לה אבל אמרתי לעצמי שאני ינסה עוד פעם. שיקרתי לה שאני דיברתי עם האדון שלה ואמרתי את הניק שלו ואת הניק השני שלה.

היא נהיתה לבנה לגמרי לא יכלה לדבר לא יכלה להסתכל לי בעיניים נהיתה בגובה של הכיסא. אמרתי לה שאני לא מבין איך אם יש לה מישהו כל כך הרבה שנים היא צריכה גם אותי איך בכלל דיברה איתי על לגור אצלי. התחילה להגיד לי שהיא אוהבת אותי וצריכה אותי וכאלה ושאני לא מבין כמה מסובכים החיים שלה ושזה לא כמו שאני חושב.

קמתי ואמרתי לה שתילך לעזאזל ותישאר שם שלא רוצה יותר לשמוע ממנה כל הגוף רעד לי כי אהבתי אותה וחשבתי לחיות איתה ולהביא ילדים.

עכשיו אני במשרד לא יכול לעבוד שורף לי בלב אמרתי אני אוציא את זה החוצה. פתחתי ניק חדש כי את הישן מכירים הרבה ואני מתבייש שידעו שככה קרה לי. הרסה לי את החיים. עכשיו אני רק רוצה שיפסיק לי הכאב בלב לא מאמין יותר לאף אחד.
Zarial​(מתחלפת)

הזמן עושה את שלו ....תמיד

Zarial​(מתחלפת) • 25 בדצמ׳ 2005
תן לכאב שלך לצאת החוצה
תרגיש אותו
תלמד ממנו
כל דבר בחיים קורה מסיבה מסויימת

אני יודעת שעוד מוקדם לדבר אבל

יבוא יום ואתה תפגוש מישהי את האחת והיחידה

אל תפסיק לאמין באנשים רק בגלל מישהי אחת

אני יודעת זה עוד מוקדם .....

בהצלחה

תחזיק מעמד
aka BODYGUARD

של מי הטעות שאתה מתבייש בה???

aka BODYGUARD • 25 בדצמ׳ 2005
שיקרו לך איש...
לא אתה טעית , ובטח שאין בושה באמת
מבחינתך מילאת את חלקך, היא לא.

מערכת שמושתתת על אמון קרסה
זה כואב, זה יכאיב
אבל כמו שאמר לי פעם חבר מבוגר-
אם אתה מי שאתה
לא משנה כמה זמן זה יקח ומה יהיה המחיר,
בסוף העולם ידע...

המון בהצלחה איש יקר, שאיני מכיר כנראה..
תמיכתי בך נשלחת מכאן.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

כואב

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 25 בדצמ׳ 2005
מעילה באמון כואבת, וכשהיא באה מתוך מערכת אינטימית היא כואבת מאד.

קח את הזמן שלך, תרשה לעצמך לכעוס ולכאוב.

וכמו שכבר כתבו כאן, אתה עוד תמצא את מי שראויה לאמון ולאהבה...
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 25 בדצמ׳ 2005
לצערי קראתי את מה שכתבת.
פשוט מילה במילה, ולא יכולתי להפסיק, למרות שזה העלה לי את כל הזכרונות הכואבים שלי....
היתה לי מערכת יחסים דומה אך עם רקע שונה מאוד.
העיקרון כל כך דומה..... אני אהבתי מתוך אהבה, היא אהבה מתוך צורך חיצוני, מתוך צורך בי שאתן לה איזון ורגיעה בתקופה הקשה שהיא עברה...
הייתי שבור משך מספר חודשים. איך יצאתי? הגעתי לכאן. קיבלתי החלטה לשחרר את עצמי, לתת לעצמי לעשות את כל הדברים שהייתי רוצה לעשות, לפנק את עצמי....
את כל החודשים הקרובים תקדיש לעצמך. אל תחשוב על טובתו של אף אחד. האדם היחיד שמגיע לו כרגע זה אתה.
אני לא מאמין איך נהרס לי מצב הרוח...אני אפסיק כאן
המלט
המלט • 25 בדצמ׳ 2005
אין תרופות פלא, והמרפא העיקרי - הזמן - בקצב שלו.

תקיף את עצמך בחברים הכי קרובים שלך. אלה שיקשיבו ואכפת להם.
BrutallDom
BrutallDom • 25 בדצמ׳ 2005
.

קשה....
וחבל שככה.

אבל יודע, לתת אמון, להיות מסוגל לבטוח באדם אחר,
זה סגולה, זה איכות, זה מעלה.

ולא לבטוח באף אחד זה חסרון, זה ריק זה רדוד.
בלי לבטוח באדם אחר החיים שלנו נכים.

קשה וכואב כששוברים את האמון שלנו,
ואבדת אותה, אל תאבד את היכולות שלך.
אל תאבד את עצמך.
.
פשוט נני
לפני 18 שנים • 26 בדצמ׳ 2005
פשוט נני • 26 בדצמ׳ 2005
חזק ואמץ גבר...
אני יודעת שמוקדם מידי לאמר כל דבר....
והתגובות פה נפלאות....
קח את הזמן שלך....