שלווה פנימית(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
דמעת הבתולין.
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
שלווה פנימית(מתחלף) • 26 בדצמ׳ 2005
זה לקח קצת זמן, לא יותר משעתיים שלוש,
אבל נידמה לי שהבאתי את זה לרמות חדשות של שלמות. בכל מקרה זה התחיל בסייבר סקס פראי מול השפחה הוירטואלית החדשה שלי,זו שכל כך מתאימה לי בהוויתה. ואחרי קצת עיצוב וליטוש (שעה עבודה בצהרי היום) הגעתי למוצר המוגמר. וכן, אין פה מה לטעות, למרות שהסיפור מציג אותי בתור כנוע, הוא סופר לשפחה הוירטואלית שלי, שיש לה איי אלו פנטזיות של רצון וכמיהה לשלוט, כשם שלי יש איי אילו פנטזיות ורצון וכמיהה להיות נשלט. אם יש לכם הערות והארות, אפילו שגיאות כתיב או סימני פיסוק או כל דבר שהוא, אני אשמח לקבל פה או במסרים אישיים. קריאה מהנה =============================================== אני העבד שלך כבר המון זמן. אני סומך עלייך לחלוטין, אני אוהב אותך, את האור והשמש, השמים, הכוכבים, הירח הכל. את מסנשנת אותי המון זמן, ומדליקה אותי כל פעם מחדש, איך שאת נוגעת בי, מעמידה אותי על ארבע, מפסקת אותי, אומרת לי להבליט את הטוסיק שלי למעלה, אני לא אוהב אותו, אבל אני מבליט אותו, בשבילך אני מתבייש בו, בגלל שהוא שעיר, ויש לו טחורים. זה מאוד מביך אותי, ואת יודעת שזה מביך אותי וזה מדליק אותך אפילו יותר. את אוהבת את התחת שלי, ממש מאוהבת בו, בריח שלו, מכורה אליו, חייבת אותו כל הזמן לצידך, ובגלל זה אנחנו כל כך מטורפים אחד על השני. אחרי כל כך הרבה ימים, שליקקת אותו ופיסקת אותו, והסתכלת בו, וצילמת אותו מכל זוית אפשרית, עד שאת יודעת כל נקב בו, זה היה רק עיניין של זמן שתחליטי כמובן להגיע לשלב הבא, ואני חושב שבתת ההכרה שלי ידעתי והבנתי את זה, כי יום אחד החלטת שהשתעשענו מספיק והגיע הזמן לבדוק את הדבר האמיתי. אחרי שהרגעת אותי קצת ואמרת לי לצפות לזה ולא להיבהל, הודעת לי שאת רוצה להביא גבר שיחדור אליי, שהגיע הזמן שאוציא את מעט ההומופוביה שלי ואנסה להרגיש גבר חי ופועם בתוכי. הרעיון תפס אותי לא מוכן למרות עבודת ההכנה, והמחשבה שגבר זר יחדור אליי הכניסה אותי לשוק. . . . . למשך חצי דקה בערך הלב נעצר, ולפתע, נדלקתי כולי, וכל הגוף שלי התחיל לבעור, רעדתי, וזה קיבע את ההחלטה. לקח לנו זמן לבחור גבר. בחננו אותם באינטרנט, ובפגישות פנים מול פנים. הסתכלנו עליהם במצלמה, על הגודל של הזין שלהם, שלא היה צריך להיות גדול ועבה מידי, לפחות לא לפעם הראשונה, ככה החלטת, ומשום שאת מלכתי לא יכולתי לערער על ההחלטה הזו. הסתכלנו על הפנים, על הצורה החיצונית, על הישבן שלהם בייחוד. כי בתור זוג שחובב ישבנים מושבע, רצינו מישהו שנוכל בהמשך להשתעשע גם עם הישבן שלו, אני רציתי מישהו חלק ונקי את רצית בחור קצת יותר שעיר. בסוף, אחרי המון מבחנים וסלקציה, מצאנו מישהו ששנינו התחברנו אליו. הזמנו אותו אלינו לכוס קפה והיה נחמד, וידענו שהוא האדם הנכון. הצעתי לעשות לו עיסוי, כי ככה אני בדרך כלל מחמם עיניינים, עיסוי, לטוב ולרע, הוא דבר שמחבר שני נשמות זרות. את היית לבושה כל כך מהמם באותו ערב. הופעת עם בגד שקוף, חור מעויין שחשף את הגב המדהים שלך, חזיית פוש אפ (למרות ששנינו יודעים שאת ממש לא צריכה אחת) שפשוט הבליטה וסידרה את הכל לרמה של אומנות מעולם אחר, וחוטיני שהמציא אלוהים כדי להבליט בדיוק את מה שצריך, שאין לי מושג מי עיצב אותו, אבל אני מקווה שהוא כעת עשיר כקורח. באותו ערב רציתי לצלם אותך לצלם צילום מנטאלי ולזכור אותך לנצח ככה. ידעתי שמה שנעשה היום, יעזור לי לזכור אותך ואת כל הערב הזה לתמיד. הבחור שבחרנו כבר שכב על הגב במיטה את הסתכלת עליי מעסה אותו, הוא לא הוריד ממך את המבט, היה ברור לי שהוא מפשיט אותך בעיניו, ושהזיקפה שלו זה בטח לא מהעיסוי שלי אלא מהעובדה שניראית כמו אלילה. אם לומר את האמת, אני קצת קינאתי, זו היתה הפעם הראשונה שגבר מסתכל בך בצורה כזו ליידי, ושאת גם נותנת לו לעשות את זה, אבל אז שמתי לב שאת מסתכלת עליי, ומזניחה אותו ואת המבטים שלו, והקינאה נעלמה לחלוטין. התקרבת אלינו וביקשת ממנו להתהפך. כאב לו כשהזין שלו התעקם על מיטת העיסוי הקשה, ושוב ראיתי את המבט שלך עליו. הסתכלת עליו כמו חפץ, לא כיצור חי וחושב אלא כרכוש, ושוב ידעתי שאין לי מה לקנא בו. פקדת עליו עם הקול הכי מלכותי שלך לעמוד על ארבע ולהבליט את הישבן שלו. הוא ציית תוך שניות, כמהופנט, וידעתי שהוא מתמסר לך כל כולו. הטוסיק שלו ניגלה לפנינו ברוב הדרו, ואת משכת אותי אלייך, קרוב ליידך, לצידך. חיבקת אותי, ואם עד הרגע היה לי ספק קל, הרי שבחיבוק הזה - הראית לי שאת שלי ושאני שלך, ושגם הגבר הכי מדהים בעולם לא יוכל לשנות את זה, ורק אז נתת לי להסתכל על הישבן שלו ממש מקרוב. לחשת לי באוזן, "רק תהנה אהובי, תסתכל, תיראה אם זה מדליק אותך". והמעמד הזה הדליק אותי כל כך - כאילו זו אנג'לינה ג'ולי שם על המיטה ולא איזה גבר זר. הזין שלי עמד ואת מייד שלחת יד לעודד אותו, ואז אמרת לי בלחש שוב: "תורך אהובי, תעלה על המיטה". הורית לו לרדת מהמיטה, ואני עליתי עליה במקומו. הפעם את עיסית אותי, ועשית את זה עם כל האהבה שלך והרוך שאני יודע שיש בך. התמקדת בנקודות שאני אוהב, כמובן שהתמקדת בפי הטבעת שלי, ונתת לו תשומת לב מלכותית, איבדתי תחושה, והרגשתי מרחף, כמו בחלום, ונדמה לי שחלמתי על זה שליקקת אותי שם, למרות שאת המלכה, נתת לי להרגיש מלך, לא עבד והכנת אותי כמו שצריך אל שיא הערב. אני לא יודע כמה זמן העונג נמשך, כי איבדתי את תחושת הזמן אז, אבל לבסוף, הגיע הרגע המיוחל. פיסקת לי את הישבן ואני חשבתי שאני מאבד את עצמי, שהנשמה שלי פורחת מהגוף וידעתי בוודאות שאני בסאב ספייס - רק מהפיסוק שלך. איזושהי בת קול במוחי אמרה לי, שההוא מסתכל בתחת שלי ובך, מפסקת אותו, והחרמנות שלי הרקיעה עוד ועוד לשיאים חדשים. את לא אמרת לי כלום, אבל נתת לי את הסימן המוסכם, טפיחה קלה על הישבן הימני, וקמתי ממיטת העיסוי, חצי מרחף, והלכתי כמו בחלום אל המיטה הרכה והגדולה שבחדר השינה. ושם - שם עמדתי על ארבע כשאת מוליכה אותי ביד, והפניתי את ישבני למעלה כי ידענו שזה הרגע. את הלכת לאחור וקראת לחפץ הזר. הוא נעמד על הבירכיים מאחורי ועכשיו חיכינו לדקה ולשניה הנכונה. כשהיא הגיעה אני ומלכתי מלמלנו שנינו כאיש אחד בשקט, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... השעון צילצל חצות! שנת 2006 ניכנסה, ובאותו הרגע היא הורתה לו בתקיפות לחדור אליי. הכל תוכנן כך, מראש, במשך שבועות, כדי שלא נשכח. כדי שכל סוף שנה, נוכל לחגוג חגיגה כפולה. הזין שלו פילח אותי. זה לא כאב הייתי מוכן נפשית וריגשית כל כך, והסאב ספייס פשוט הותיר אותי רק עם עונג בכל גופי ונשמתי, מה עוד שהכנת אותי עוד מהצהריים זה היה כמו קטאנה חדשה של האטורי האנזו שמנסה לחתוך עגבניה רכה, כמו סכין חדשה שמנסה לפלח את דרכה בתוך חמאה רכה. שניה אחת בודדה, והוא היה כולו בפנים הוא לא היה עבה במיוחד, ואני הרגשתי לראשונה זין של גבר חם ופועם בתוך תוכי. ההרגשה היתה ניפלאה ומלאה. באותו רגע ידעתי והרגשתי שאני כבר לא בתול, ואושר גדול הציף אותי. את באת, וליקקת מפני את הדמעה שלי, דמעה של אושר, ושל מלאות ושל שלווה נפשית, ושל עוצמה, ושל כל הרגשה טובה שבעולם. דימעה שמזילה אולי אותה נערה, ביום הראשון שהיא שוכבת עם אהוב ליבה. דמעת הבתולין. |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
גלתיאה • 26 בדצמ׳ 2005
מקסים!
אני מאחלת לך שזה בדיוק מה שתממש לך בשנה הבאה, או בסילבסטר הקרוב . אהבתי. |
|
ממי(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •