nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
30 בדצמ׳ 2005
לכל מאוהב - מנוי זהב! כל מאוהבת - מנוי זהב חייבת!
לפני 18 שנים •
30 בדצמ׳ 2005
nerissa(אחרת) • 30 בדצמ׳ 2005
אני מתחילה להרגיש שהעור שלי זוהר בזהב.. עוד מעט ויהיה כולו זהב. גם השיער, גם העיניים.. אוטוטו יצמחו כנפיים.. ואני אתחיל להתכווץ לגודל קטן, ותצמח לי כרס.. אההמממ.. בעצם - זה כבר יש ואז הגוף שלי יהפוך לתינוקי כזה ואני אלך עם תיתול! ויהיו לי תלתלים וגם חץ וקשת ו.. בשבועיים האחרונים פתאום אני קופידונית. מעבירה מסרים מאחד לאחת, משפחה לדום גם מאיש לאיש.. קישרתי כבר בין למעלה מעשרה זוגות כאלה ואחרים. 90 אחוז מהם אני בכלל לא מכירה ומעולם לא הייתי איתם בקשר. "את חייבת לעזור לי.." "בבקשה.." "אני מוכרחה ליצור איתו קשר. תעזרי לי?" ואני מחייכת לי כאן. כלובי- אני לא יודעת אם זה טוב או רע או.. אני מתארת לעצמי שאני ממש לא היחידה שעושה זאת כאן. מה שאני יודעת שכל ה..שליחויות הקטנות האלה עושות לי נעים מבפנים ובכל זאת - אני חושבת שאם אתם בתקופה בה אתם מחפשים/מחפשות, עשו מנוי. אפילו לא לשנה אם זה "כבד" לכם מידי, אלא לתקופה קצרה. זה פשוט יחסוך מכם את הצורך להשתמש בכל מיני מתווכים. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
30 בדצמ׳ 2005
ים_yam(לא בעסק) • 30 בדצמ׳ 2005
מסכימה עם נריסה!
אמנם נחמד לשחק אותה "קופידון" מפעם לפעם, אבל אני חושבת שתמורת סכום באמת זעום של 15 ש"ח לחודש או 12.5 ש"ח אם עושים מנוי שנתי תוכלו ליצור קשר לבד גם בלי מלאכים כמו נריסה. הדרכים לתשלום מגוונות ובטוחות לשימוש, החל מחיוב באשראי בדף מאובטח בחיוב שאינו מסגיר אתר בדס"מ או סקס בכלל בדף הפירוט, או דרך תשלום בדואר רשום או בקופת הדאנג'ן... רבות הדרכים לאהוב אותך... כפי שאומר דניאל סלומון בשירו (ורבות הדרכים את הכסף לשלוח ) ואני בטוחה שכל מי שתשלחו לו הודעה "עשיתי מנוי זהב כדי ליצור איתך קשר" יראה זאת כמחמאה גדולה, הרי כולנו אוהבים שמשקיעים בנו בשלב החיזור (וגם אח"כ, לא לשכוח ) |
|
Bent |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
דווקא משעשע הרעיון
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
Bent • 31 בדצמ׳ 2005
תפקיד היאנטה,
הדודה המחברת. הסבתא שמבשלת את ה"שידוך". אני חושב שכלובי צריך להקים פורום לנושא ולהוסיף אותך (נריסה) יקירתי לרשימת מקבלי המשכורת באתר בתור היאנטה הרשמית. כנפיים עלי (אני עושה נורא יפות ממחטים), ומשהו חד בשבילך (חוץ מהלשון) אני בטוח שאפשר למצוא. BENT |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
Re: דווקא משעשע הרעיון
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
nerissa(אחרת) • 31 בדצמ׳ 2005
bent_wordsmith כתב/ה: תפקיד היאנטה,
הדודה המחברת. הסבתא שמבשלת את ה"שידוך". אני חושב שכלובי צריך להקים פורום לנושא ולהוסיף אותך (נריסה) יקירתי לרשימת מקבלי המשכורת באתר בתור היאנטה הרשמית. כנפיים עלי (אני עושה נורא יפות ממחטים), ומשהו חד בשבילך (חוץ מהלשון) אני בטוח שאפשר למצוא. BENT נו. חתיכת תפקיד מצאת לי! |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 2 בינו׳ 2006
טוב,
זה היה ברור שזה מה שיקרה... הקונספט הוא שהאינטרנט זה חינם. משלמים לספק האינטרנט וזהו. הרי הגולשים באתר הם אלה שבעצם עושים את האתר מה שהוא. הם אלה שמספקים את התנועה, הם אלה שמספקים את התוכן. כותבים. מגיבים. זה קשר הדדי. מנהלי האתר מספקים את התשתית והגולשים יוצקים את התוכן. אז לבוא ולדרוש מהם על זה כסף? אפשר לבקש בתור תרומה... כסף בכל אופן עושים מפרסומות ובאנרים. |
|
Bloody |
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
Bloody • 2 בינו׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: טוב,
זה היה ברור שזה מה שיקרה... הקונספט הוא שהאינטרנט זה חינם. משלמים לספק האינטרנט וזהו. הרי הגולשים באתר הם אלה שבעצם עושים את האתר מה שהוא. הם אלה שמספקים את התנועה, הם אלה שמספקים את התוכן. כותבים. מגיבים. זה קשר הדדי. מנהלי האתר מספקים את התשתית והגולשים יוצקים את התוכן. אז לבוא ולדרוש מהם על זה כסף? אפשר לבקש בתור תרומה... כסף בכל אופן עושים מפרסומות ובאנרים. דוקטור היקר האינטרנט הוא אמנם חינם (חוץ מהתשלום לספק כמו שציינת), אך אף אחד לא אמר ששרות שמספקים לך באינטרנט חייב להיות חינם. כל חברי האתר, גם אם אינם חברי זהב יכולים להשתמש בצ'אט, לכתוב בפורומים וכו' וכו', לספק תוכן כמו שאמרת. ולספק תוכן אתה יכול פה, ללא תשלום וללא הגבלה. מנוי הזהב פשוט נותן לך שרותים נוספים, ובתשלום זעום, שרותים שאת רובם אני חייב לציין אתה לא מקבל באף אתר אחר. צ'ופר לאנשים שמשלמים אם תרצה לראות את זה ככה. אתרי בדס"מ לא חסר בארץ, כולם חוץ מהאתר הזה בחינם, ואני מעדיף להיות פה, באתר היחיד שעשוי בטוב טעם ולשלם, מאשר להיות באתרים האחרים. איש איש ושיקוליו בנושא, ולא לעניין לבוא בטענות להנהלת הכלוב על החלטה לגיטימית מכל בחינה. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 2 בינו׳ 2006
ציטוט: מנוי הזהב פשוט נותן לך שרותים נוספים, ובתשלום זעום, שרותים שאת רובם אני חייב לציין אתה לא מקבל באף אתר אחר. צ'ופר לאנשים שמשלמים אם תרצה לראות את זה ככה.
אוקיי, אבל מה עם שאר האנשים שיוצקים תוכן? מניעת שליחת ההודעות לא בדיוק מהווה "פרס" עבורם נשברה כאן הסימביוזה (מנהלי האתר מספקים את התשתית והגולשים יוצקים את התוכן.) בתכלס אין לי טענות יותר מידי. עובדה שאני גולש כאן ומשתתף בצ'אט, בפורום, במגזין ובבלוגים. אחלה של מקום, באמת רק אמרתי שזה היה צפוי. זה הכל. למה? הסברתי למעלה... |
|