Aragorn(שולט) |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
הסקר הגדול
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
Aragorn(שולט) • 31 בדצמ׳ 2005
בצעירותי הועבר לי מסר חד משמעי שנשים אוהבות אותו כמה שיותר גדול
אבל כשהתחלתי בקרירה פעילה משל עצמי התגלתה לפני תמונה מורכבת יותר - אחת אוהבת אותם ארוכים וזקופים כמו חיילים אחרת התלוננה שגדולים מידי מכאיבים לה ושלישית דוקא אהבה את שלי יותר מכולם (חנפנית!) מכיוון שלא טרחתי בזמנו לעשות תחקיר מדויק של כל אחת מה גם שחלקן היו, עד למפגש איתי, בתולות ... נותרתי עם תמונה מבולבלת מעט. אז אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד בניפוי שיקולי ביצועים, משחק מרדים, רגש ושאר ירקות גדול זה טוב ליהודיות? |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
לדעתי
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 31 בדצמ׳ 2005
גדול זה טוב.
אבל זה לא יהיה מבחינתי קריטריון בבחירת בן זוג. אני חושבת שאיבר המין הכי חשוב שלנו זה המוח. על מגבלות גודל אפשר לפצות בדרכים יצירתיות. |
|
shiri(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
shiri(לא בעסק) • 31 בדצמ׳ 2005
אם ננפה את "שיקולי ביצועים, משחק מרדים, רגש ושאר ירקות"
התשובה היא כן - The bigger the better" |
|
ממי(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
אין דבר כזה ...
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
ממי(לא בעסק) • 31 בדצמ׳ 2005
הכי עדיף
גדול שמחובר למוח קינקי עם ביצועים טובים ויכולת שיחה לא רעה.... |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
נוריתE • 31 בדצמ׳ 2005
ג'יימס ג'יימס ג'יימס..
לא שמעת? לא ידעת? זה לא הגדול חומד זה מה עושים איתו. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
מקבי(מתחלף) • 31 בדצמ׳ 2005
איני אישה ואף לא גבר המשגל גברים אחרים, אך אוכל לומר בביטחון כי גדול יותר = טוב יותר, עד גבול מסויים. כלומר, באיזשהו שלב ובאיזשהו גודל, זה כבר גדול מדי לרוב הנשים. ברור שיש הרבה משתנים באמצע (גודלה של הגברת, מידת הבלאי שעבר מנועה וכן הלאה) , אבל ככלל זה נכון. כמו כן, ניתן להצביע בקלות יחסית על גודל אידאלי לרוב הנשים, הנע בין 18 ל-21 סנטימטרים. טיפה יותר או טיפה פחות, לא נורא. קצת יותר מטיפה יותר או טיפה פחות... וזה כבר יתחיל להפריע, במידה שתגדל ביחס ישר לגודל השטרונגול.
עד כאן לגבי גודל - ויש לזכור, כמו שכבר נאמר, שגודל זה בהחלט לא הכל. גבר עם זין 'אידאלי' אבל מוח מנוון וטכניקה של גולם לא יקצור הצלחה רבה, בדרך-כלל. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
31 בדצמ׳ 2005
Aragorn(שולט) • 31 בדצמ׳ 2005
מקבי כתב/ה: איני אישה ואף לא גבר המשגל גברים אחרים, אך אוכל לומר בביטחון כי גדול יותר = טוב יותר, עד גבול מסויים. כלומר, באיזשהו שלב ובאיזשהו גודל, זה כבר גדול מדי לרוב הנשים. ברור שיש הרבה משתנים באמצע (גודלה של הגברת, מידת הבלאי שעבר מנועה וכן הלאה) , אבל ככלל זה נכון. כמו כן, ניתן להצביע בקלות יחסית על גודל אידאלי לרוב הנשים, הנע בין 18 ל-21 סנטימטרים. טיפה יותר או טיפה פחות, לא נורא. קצת יותר מטיפה יותר או טיפה פחות... וזה כבר יתחיל להפריע, במידה שתגדל ביחס ישר לגודל השטרונגול.
הדברים שאתה אומר נשמעים מענינים אבל לא מספיק ברורים. האם אתה יכול להציע קשר מדויק בין הגדלים שהתייחסת אליהם? כלומר אם m (בשביל mass) מייצג את גודל הבחורה C (בשביל corrosion) מייצג את הבלאי E (בשביל אוונטה) מייצג את הגודל המקסימלי שהבחורה יכולה לקבל אז מה הקשר בין E, m ו C? |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Re: לדעתי
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Morticia • 1 בינו׳ 2006
פרח גדולה כתב/ה: אני חושבת שאיבר המין הכי חשוב שלנו זה המוח. אני מסכימה גם נשים מגיעות בגדלים שונים ועם סטיות שונות כך שבוודאי יש קשר בין אלו לבין ההעדפות הפרטיות של כל אחת ואחת. חופשי יש דבר כזה גדול מדי ובהחלט יש דבר כזה קטן מדי, אני תמיד אומרת לתפוס מקום טוב באמצע. אבל גדול מדי או קטן מדי לצורך מה? האברים הארוגניים הנשיים ומיקומם לא מצדיק צורך באבר גדול במיוחד (עוביו חשוב אך אורכו כמעט וחסר משמעות, 5-6 ס"מ אמורים להספיק). עם זאת, יש נשים שלא יסתפקו בפחות מ-20 ס"מ וקוטר הולם. מבחינתי זין צריך להיות זקוף, מתפקד עם תגובות טובות ובגודל סביר. אבל זו רק אני. אני ממחמירות הביצים. מבחינתי ביצים קטנות זה Turn Off מוחלט. סליחה אם אני פוגעת כאן במישהו אבל יש גברים שבמקום ביצים יש להם גומחה קטנה וזה פשוט בעעעעההה..... גבר צריך שיהיו לו ביצים - שתיים מתנדנדות בשקיק וזין אחד קל לתפעול - אז הכל מגניב. נ.ב. כדאי לו מאוד לגבות את כל זה בראש קינקי, גוף סקסי ולשון מפנקת. |
|
nephele(אחרת) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
nephele(אחרת) • 1 בינו׳ 2006
זה העובי שעושה את ההבדל....
מסכימה עם מורטישה נפילי. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 1 בינו׳ 2006
השיבו פה נכון ידידיי
הגודל חשוב, רצוי ממוצע ומעלה וכמובן שהעובי חשוב אפילו יותר מהגובה באופן יחסי כי גבר עם זין ארוך ודק לא יזיז לי את קצה הציפורן. וכמובן שעדיף גבר עם זין בינוני אבל משקיען וקינקי מגבר עם זין גדול שיודע רק לשגל וזהו... |
|