סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חוג צפוני בעפולה או בזכרון יעקב?

נולי
לפני 18 שנים • 1 בינו׳ 2006

חוג צפוני בעפולה או בזכרון יעקב?

נולי • 1 בינו׳ 2006
עקב ריבוי תלונות על השרות בכפר יהושוע החלטתי לנסות מיקום חדש.

היו בקשות לעפולה ומזרחה והיו לזכרון יעקב.
בעפולה אני לא מכירה כלום.
בזכרון אני מכירה את פאב הריידל ומסעדות אחרות. בכלל יש שם מקומות נחמדים, ענין של טעם.

מסעדה לא תתאים לדעתי. פאב יתאים מאוד. חשוב שתהיה חניה בשפע ושלא תהיה דרישה לדמי כניסה או התחיבות למספר סועדים מבעלי המקום.

השאלה מופנית בעיקר לחברי החוג הקבועים:
איפה תעדיפו? עפולה או זכרון? או שיש לכם הצעה אחרת? (הצעה= שם +טלפון של המקום המוצע)

N
huan
huan • 1 בינו׳ 2006
לי לא ממש איכפת....כל עדו יש מישהו מחיפה שמוכן לינסוע עד למקום הזה ויכול לתת לי טרמפ מי אני שיתנגד למקום הזה
HotQueen​(שולטת){תחת השמש}
עפולה????

איך הגעת לעפולה בכלל?

ונכון שכבר נמאס מכפר יהושוע. חייבים מקום אחר!!!!!!!!

זכרון נשמע מעולה. נראה לי שכדאי שתתחילי לחפש שם...

(ראית איזה מהר אני שולחת אותך למשימות!! )

בהצלחה אפרוחית. (ואין לי ספק שתצליחי).

אהה וכמובן פאב.

}{

H.Q
עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
זכרון? איך מגיעים לשם בכלל? זה לא עדיין תחת שליטת המנדט הטורקי?
cow.gif icon_moon.gif

נסי את רמת ישי

עמק
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 1 בינו׳ 2006
חואנ... מאחר והמפגשים מתוזמנים בהתאמה כמעט מלאה לביקוריי הצפוניים הסר דאגה מליבך ושים קוקיות בכיסך!!!
קרן אור

מקומות בזכרון

קרן אור • 1 בינו׳ 2006
בתור "בחורה מהאזור הזה" ממליצה בחום על ההוביט מקום נחמד אינטמי עם אחלה מוזיקה. יש את הריידל כפי שנולי ציינה שהוא גם מקום טוב. אם מדרימים טיפה בבנימינה יש גם שני פאבים ובכניסה לפרדס חנה יש את ה"וויט" מגם מקום חביב. גם בוויט וגם בהוביט יש שולחנות פול בשאר המקומות אני לא בטוחה אבל אני אבדוק במחה אם תרצו.
huan
huan • 1 בינו׳ 2006
ההוביט לא יתאים...הוא עמוס לעייפה בימי שישי ויש שם גם מוזיקה נורא חזקה כך שקשה לדבר
נולי
לפני 18 שנים • 2 בינו׳ 2006
נולי • 2 בינו׳ 2006
עמק יא רוק כתב/ה:
פרדס חנה? מה לנו ולפרדס חנה?
[color=red]אני בעד רמת ישי פעם שניה

עמק

א. מרמת ישי לכפר יהושוע זה בדיוק עשר דקות ואפילו קווינסי תעיד על כך.
ב. רמת ישי???? פיק-אפ-בארז???? אר יו אאוט אוף יור פריקד מינד?????? כאילו מה יש לנו לחפש שם? אנחנו באים לדבר עם חברים על כוס בירה/קפה. תתאפס ילד. בקיצור עמק - את רמת ישי אני פוסלת מטעמי דת ומצפון. אולי יש משהו בשפרעם? ואגב רק שתדע שבין פרדס חנה לזכרון יעקוב מפרידות 7 דקות נסיעה בעליה. בירידה זה פחות.[/color]

ושי לאש, מה הוא אומר????? אולי יואיל נא שילאש לדגום את הפאב הזה ביערות הכרמל, מימין אחרי האוניברסיטה, ולדווח לנו מה קורה שם שישי בערב?