מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
הסשן האחרון שלי לשנת 2005- אמיתי :)
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 1 בינו׳ 2006
נפגשנו אני, המלכות ט' ו-י' והעבדים ת' ו-נ'. ידענו שהולך להיות ערב פליי פארטי איכותי. זה קרה אתמול, בשעה 23:00 כבר התייצבנו בביתו של ת'. ת' ומלכתו ט' הכינו את הבית עבורנו בשלל נרות הפזורים ברחבי הסלון. ת' הכין עבורינו כיבוד ומזג לנו יין לבן יבש לכוסות זכוכית גבוהות. ישבנו כולנו בסלון ופטפטנו- כל הנוכחים מכירים היטב האחד את השני...
המלכות החליטו שהערב על טהרת השליטה הנשית צריך כבר להתחיל ולכן פקדנו על נ', הנשי יותר מבין שני העבדים, להתפשט. כמובן שנשים לא מתפשטות ככה סתם, ולכן כשכולנו ישבנו, הוא הוכרח לבצע עבורינו מופע סטרפטיז הכולל עינטוזים שהיה משעשע מאוד... בסיום הסטרפטיז, הוא ישב לרגליי ואני עשיתי לו שש צמות דקות שהפכו אותו לילדה יפה וענוגה. י' הביאה לו תחתונים ברזילאיים מתחרה אדומה והוא לבש אותם ולאחר מכן הלבשנו אותו בשמלה שחורה ארוכה. י' הצמידה לפטמותיו אטבי עץ קטנים וחמודים ומעל לשמלה עוד זוג אטבים שהחזיק את האטבים מתחת לשמלה. הילדה שלנו התבגרה והתחילה להצמיח ניצני שדיים... העבד ת' התפשט גם הוא וקושט על ידי מלכתו באזיקי עור חומים בפרקי ידיו ורגליו ובקולר עבה לצווארו. בזמן ש-י' הלכה להחליךף את בגדיה לבגדים מלכותיים יותר, נ' שישב לרגליי וזכה לכינוי נשי ופנינו אליו במין נקבה כמעט לכל אורך הערב, צווה לענג את כפות רגליי, תוך שנשענתי על הכורסה והתענגתי על המראה של ט' קושרת את עבדה לשרשראות ברזל התלויות מהתקרה- שרשרת מוצמדת לכל יד. כיסוי עיניים הונח על פניו ואטבים נתלו על פטמותיו ושק האשכים שלו. היא נשיקה אותו, ליטפה אותו ושיחקה באטבים שעל גופו. י' הגיעה במלוא הדרה והתיישבה בכורסה לידי. היא הרימה את השמלה של נ' כך שישבנו בלט לעומתה ולליטפה את ישבנו השעיר. סיכמנו בינינו שצריך לעשות לו/לה בהזדמנות סשן שעווה דחוף... היא התחילה להספינק אותו ואז התיישבה אל גבו , כשראשה לעבר ישבנו. פקדתי עליו לפשק רחב את הרגליים והיא עיטרה את הביצים שלו בארבעה אטבי עץ תוך כדי זה שהוא המשיך ללקק את רגלי. אמרתי לו שיסיר את המגף שלי בעזרת שיניו בלבד. הוא ניסה לפתוח את הרוכסן עם שיניו, מה שהיה לו קשה מאוד בייחוד בגלל המלכה שישבה עליו להנאתה... הוא הצליח והמשיך ללקק את כפות רגליי עצמן. הצלפות שוט נשמעו מולנו על העבד הקשור בשלשלאות. י' קמה ממנו והתיישבה שוב על הכורסה לידי, הניחה עליו רגל, הפעם הוא ישב על ישבנו. כל אחת מאיתנו רצתה תשומת לב ודחפה את הרגל שלה לעברו. הוא כבר לא ידע מה ללקק קודם ובמה לגעת... כמובן שהוא ננזף בכל פעם שעברו כמה שניות בן הוא לא נגע בנו בעזרת יד או לשון!!! הורדנו ל-נ' את השמלה, הוא ישב על ארבע ו-י' עטתה על ידה הימנית כפפה, שמה כמות נכבדת של נוזל סיכה ודחפה לו אצבע לתחת. האצבע נכנסה במהירות, הכלבה שלנו מאוד מיומנת בלקבל בתחת, כך מסתבר. חנכנו את התחת שלו בדילדו ארוך ושקוף שהוא גם שוט זנבות. השוט הוכנס לישבנו סנטימטר אחר סנטימטר עד שלא נכנס יותר ועדיין נשאר הרה דילדו בחוץ... בינתיים נדחף לישבנו של העבד ת' שוט-פלאג דומה, אלא ששלו גם זוהר בחושך בשלל צבעים... בזמן ש-ט' דחפה לו את הדילדו עמוק לתחת, אני השתעשעתי בו והצלפתי בו עם פלוגר ועם שוט זנבות. בכל פעם שכאב לו והוא התכווץ, השוט נכנס לו לתחת קצת יותר עמוק מה שגרם לבכיין ליילל וזה גרם לכולנו להתפקע מצחוק... העבד ת' הוא עבד מפונק מאוד וקוטר והגיע הזמן להתחיל לחנך אותו! הדילדו היה תקוע לו עמוק בתחת, אבל בגלל שהוא עמד בפישוק רחב, הוא עמד לצאת בכל רגע, אז ט' אמרה למשרתת שלנו, נ', שתחזיק לו את הדילדו כשהוא תקוע לת' בתחת ואוי ואבוי אם זה נפלט החוצה.. המשכנו להצליף, להכאיב וללטף את שניהם. ט' החליטה שהיא רוצה לעשות לעבד שלה מומיפיקציה, אז שחררנו אותו מהשלשלאות ומהדילדו והיא העמידה אותו. בעזרת גליל ניילון תעשייתי גדול ותכול היא התחיל לעטוף כל רגל בנפרד, עד שעלתה לאגן ואז לבטן. היא חתכה את הניילון כך שנוצרו לו מעין מכנסיים מצחיקים ואז היא החליטה שזה לא מספיק ועטפה אותו גם בפלג גופו העליון. היא חתכה לו חור מסביב לזין ושחררה את הזין לחופשי... נ' בינתיים קיבל מכות והביט בחברו נשכב על ניילון על השטיח, בזמן שט' התחילה לעשות עליו משחקי שעווה וליצור זין מצופה בשעווה בכל צבעי הקשת... החלטתי שאני רוצה לעשות ברכה לחברי הפורומים לכבוד השנה החדשה ולכן הפשטתי את נ' לחלוטין. הוא כרע על ארבע, כשהדילדו - להזכירכם- עדיין תקוע לו בתחת. לנו כבר התחילו לצוץ מחשבות סוטות על לזיין את שתי הזונות חסרות האונים שלנו... הדלקנו נרות צבעוניים וישבנו לידם על השטיח. י' עזרה לט' לשפוך הרבה שעוה על הזין שלו ועל הניילון בכל מיני צורות וצבעים. אני כתבתי בעזרת שעווה סגולה על גבו של נ' : "happy 2006". בגלל ש-נ' זז הרבה בגלל השעווה החמה, נאלצתי כל פעם להסיר חלק מהשעווה ולחזור על התהליך שוב ושוב עד שהכיתוב יצא לשביעות רצוני. החלטתי גם לחתום את החתימה שלי על גופו ולכן לקחתי שעווה כחולה, השכבתי אותו על הבטן וכתבתי על ירכיו האחוריות :"blue queen". גאה ביצירת האומנות שלי, צילמנו שלל תמונות (כך היה פחות או יותר מתחילת הערב) שלו ושל העבד השני. י' ישבה על פניו של העבד המנויילן ושפכה עליו שעווה, תוך שהוא מענג אותה בלשונו והיא משמיעה אנחות הנאה. הורדתי את השעווה מגופו של נ' והפכתי אותו על גבו והפעם יצרתי יצירת מופת על בטנו וחזהו. י' הצטרפה אליי ויחד ציירנו לו בשעווה חזייה ותחתונים. ציפינו לו בשעווה צבעונית את הזין ואת הבטן והחזה. כדי שיהיה לי נוח וכדי שלא אתלכלך, הסרתי את החצאית שלי ונשארתי בחולצה שחורה וחוטיני כחול. התיישבתי על פניו של נ' ולשונו נשלחה אוטומטית אל מאחורי החוט של החוטיני וליקקה אותי. בכל פעם שהאו נגע ב"מקומות הנכונים", אני רעדתי וכך גם השעווה שנפלה מהר יותר על גופו, מה שגרם לו לרעוד מכאב ולהפעיל את הלשון בצורה יותר מעניינת וכך חוזר חלילה.. קמתי ממנו ושוב צילמנו את יצירות המופת. הפעם החלפנו עבדים ואני התיישבתי עם הפנים שלי לכיוון הזין של ת'. הוא ליקק לי את התחת כמו עבד ממושמע (מצאנו את השיטה לגרום לו לסתום את הפה... ) ואני שמתי עליו קוביות קרח ועליהן טפטפנו שוב נרות שהמיסו את הקרח על גופו וגרמו לשלל ריאקציות מעניינות... העבד שמתחתיי הרגיש שהוא נחנק מידי פעם, אבל כמובן שאני לא אפסיק ליהנות ולכן רק מידי פעם הרמתי את ישבני המלכותי מפניו, ספרתי כמה שניות וחזרתי שוב לפניו כדי שימשיך לצלול... קמתי ממנו ואז התחלנו להתיר אותו מהניילון בגלל שעבר כבר פרק זמן סביר בו מותר להשאיר עבד עטוף כמעט כולו בניילון. השקנו את שניהם במים וקולה ובינתיים התנורים בחדר דלקו במלוא העוצמה כדי שלא יתקררו. אני הייתי די מקוררת ולכן כל הזמן הייתי צמודה לטישיו ולתנור, אבל התחממתי מהר מאוד ולכן די מהר שכחתי שאני מצוננת... ואחרי שהמלכות עבדו כל כך קשה והכל כל כך נקי ומסודר, המלכות גם צריכות לנוח וליהנות, הלא כן? י' שכבה על הספה מולי ומול ט'. הנחתי רגל אחת על הספה והיא ליטפה לי את הרגל בציפורניים הארוכות שלה. נ' ליקק לי את הירכיים הפנימיות כשבכל פעם הוא נזהר שלא להגיע למקומות מסויימים ללא רשות. הפעם החרמנות שלי כבר התחילה לדהור- איך אפשר שלא!? ט' צפתה יחד איתי על כוס יין בעבד שלה מענג את י' תוך שהיא יושבת לו על הפנים בשלל תנוחות או סתם שרועה על הספה עם כוס יין, לוגמת, גונחת ומגיעה לאורגזמה אחת אחרי השניה ואנחנו מביטות במופע המעניין ומתחרמנות בעצמנו. היתה לי הרגשה ש-נ' קצת קינא, אבל עוד לא הגיע זמנו... י' הפסיקה אותו ועישנה את הסיגריה שאחרי. ת' שכב על השטיח וט' ישבה על פניו כשפניה לכיוון הזין שלו ולכיווני ולי הייתה תצפית מעולה על הנעשה. ניתן לומר שניצלנו אותו מינית עד הסוף... הוא מצץ לה וליקק והיא רעדה וגנחה במראה מקסים כל כך. היא רצתה שהעבד שלה יהנה ולכן אמרה ל-נ' שלא ישב באפס מעשה ושיבוא וימצוץ לעבד שלה. הוא לא כל כך שמח מזה, אבל המלכה ביקשה וכל מה שהמלכה מבקשת זה קדוש... ה"שפחה" שלנו לא כל כך יודעת למצוץ לגברים ולכן היא לימדה אותו להביא ביד ולמצוץ. בכל פעם היא בדקה שהזין של אהובה רטוב מספיק ואם לא, היא גערה ב-נ'... מידי פעם הספנקתי את נ', התחת שלו ממש דרש את זה כשהוא היה זקור ככה מולי. י' התחילה שוב לגעת בעצמה. ט' גמרה בכמה אורגזמות קטנות ולא באה עדיין על סיפוקה. עוד ועוד ועוד... אף אחד מהעבדים לא הורשה לגמור עדיין. "הזין שלו לא רטוב מספיק!", ט' כעסה על נ'. אני עמדתי מעל ת' וירקתי לו על הזין יריקות ארוכות, אחת אחרי השניה. פעם ראשונה שירקתי על עבד, עד עכשיו תפסתי את זה כמשהו גס ו-וולגרי, אבל האמת שזה ממש מצא חן בעיניי... ט' קמה מהעבד שלה וישבה על הספה והפעם י' ישבה על פניו, הפעם עם פניה לכיוון פניו. ופניה מול גופה של ט'. הן התחילו ללטף אחת את השניה ואני באתי לשבת לידן. התנשקתי קצת עם ט' שליטפה אותי ובאותו הזמן י' התחילה לשחק עם הדגדגן של ט' ולגנוח מהליקוקים של ת' מתחתיה... "את לא רוצה לגמור, כחולית?", ט' שאלה אותי ולמען האמת לא ממש התחשק לי, לא יודעת למה, אולי בגלל שכבר איזה חודשיים לא ירדו לי והחשק שלי קצת ירד בינתיים (מי שמכיר אותי יודע שזה מוזר... ). נ' בינתיים מצץ לת' והביא ביד לעצמו כי ט' הורתה לו, ואז היא הרשתה לו לשבת על השטיח בצד ולאונן תוך שהוא מביט בכולנו. ל-י' היה פיתרון גאוני בשבילי, היה לה מן ויברטור זעיר שדומה לרוקט פוקט ושמים אותו על הדגדגן והיא נתנה לי להשתמש בו. פה הגיע הקטע שהתפדחתי קצת לפתוח רגליים ליד כולם. מי שקרא פוסטים קודמים שלי יודע שאני מעולם לא אוננתי ליד מישהו, אבל כנראה שפה החרמנות גברה בסופו של דבר על הכל. הנחתי רגל אחת על י' ואוננתי, זה היה טוב... זה כבר התחיל לא להיות נוח. קמתי והלכתי לכורסא שלי ממול. נ' ישב לרגליי והביט בי מאוננת. אני הבטתי בכולם ומתישהו נכנסתי לטראנס שלי. באמצע התהליך ביקשתי מ-נ' שיבוא לעזור לי והוא התחיל ללקק אותי תוך כדי ואז להכניס לי אצבעות. התחלתי להשתגע ולקמר את הגוף, לגנוח. מידי פעם פתחתי עיניים וראיתי את כולם מבטים בי משתגעת לי שם- ממש נעצו מבטים. זה היה קצת מוזר אבל כבר קרה בעבר שגמרתי בנוכחות כמה אנשים ופשוט ניתקתי את עצמי מהסביבה והתרכזתי באורגזמה שהלכה ונבנתה... בסוף גמרתי והיתה לי סדרת התכווציות ארוכה. זרקתי את הראש שלו ממני והתנשפתי כמו לא יודעת מה.. הלב שלי כמעט יצא מהמקום והייתי שפוכה לגמרי. מידי פעם עדיין הגוף שלי רטט בצורה לא רצונית. הבנות הביטו בי קצת בקינאה בגלל שהן אומנם יכולות לגמור הרבה פעמים, אבל זה כי הגמירות קטנות ויש להן חשק לעוד ואילו לי פעם אחת גומרת אותי ומספיקה להרבה זמן.. נהיה לי פתאום קר נורא והדלקנו שוב את תנור החימום. אני שכבתי מקופלת על הכורסה ונהייתי עייפה מאוד. לא ראיתי כלום בעיניים... זה היה מצחיק. בד"כ אחרי שאני גומרת, לא בא לי לראות אף אחד, אני כמו גברים בקטע הזה (לאחר שהתחלתי לגמור בצורה כזאת, סוף סוף הבנתי אותם) והתחשק לי פשוט לישון... היה כבר ארבע בבוקר. לאחר זמן מה, התחלנו להתלבש. שתינו וחטפנו מאנצ'יס היסטרי אז פשוט זללנו קוראסונים... דיברנו עוד קצת על הסשן ובכלל ואז כולנו רצנו לראות את התמונות במחשב של ת'. ב-4.5 החלטנו שכבר צריך ללכת, אחרת י' לא תוכל לנהוג כמו שצריך... אגב להזכירכם- העבדים שלנו בכלל לא גמרו בסוף... זהו, הגעתי הביתה בחמש ורבע בבוקר ולא הייתי כל כך עייפה פתאום. גלשתי קצת באינטרנט עד שהעייפות הכריעה אותי והלכתי לישון ולחלום חלומות מתוקים... זהו, אנשים, זה היה אחלה סשן לחתום איתו את השנה החולפת וברגע שאני אקבל את התמונות ואקבל רשות מהנוכחים, אני אראה לכם כמה תמונות... שנה טובה!!! |
|
Truth Seeker |
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
וואו
לפני 18 שנים •
1 בינו׳ 2006
Truth Seeker • 1 בינו׳ 2006
ממש ללא מילים. פריקת יצרים אמיתית, רוויה ליקוקים וחדירות... דרך מצויינת לחתום את השנה.
מרוב החדירות מאחור שהסאבים קיבלו, אני מתפלא שאף אחד מהם לא גמר... צריך כוח רצון בשביל זה |
|
אמיר{נשלט} |
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
דרך נפלאה לחגוג
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
אמיר{נשלט} • 2 בינו׳ 2006
אני מניח שהמשתתפים [רובם] היו מוכנים לחגגיגות שכאלו כל יום.
נשמע מעניין מאלף מגרה. כתוב טוב משך אותי לקרא עד הסוף. כבר בהתחלה עלו אגלי זיעה במיצחי והקינאה החלה לגאות בי כך שלא היה קל להמשיך עד הסוף אבל נשמע כמו יופי של פנטזיה לממש ואתם מימשתם לסיום 2005. |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
תחת השמש(נשלט) • 2 בינו׳ 2006
תשמעי כחולית....
כך עושים ולא מזמינים? פשוט להתקנות בך ובהם!!!!! הלוואי עלינו.... בפעם הבאה אם את לא מזמינה אותי יחד עם מלכתי - אני אבקש ממנה לנתק קשרים... לתשומת ליבך נ.ב: מחכים לתמונות בקוצר רוח!!!! תחת השמש |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בינו׳ 2006
Queencie(שולטת) • 2 בינו׳ 2006
דרך נפלאה לסיים איתה את השנה...
מאחלת לך ולמשתתפי החגיגה עוד הרבה מסיבות שכאלה גם בשנה החדשה!!! כתוב מגרה .... |
|
שבוי(נשלט) |
לפני 18 שנים •
3 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בינו׳ 2006
שבוי(נשלט) • 3 בינו׳ 2006
וואו....
הקנאה אוכלת אותי מבפנים... הלוואי עליי להתחיל כך את השנה החדשה... |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
4 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בינו׳ 2006
Morticia • 4 בינו׳ 2006
אני כבר כמה ימים מתפתה לקרוא את הסיפור הזה ולא מספיקה...
קראתי נשמע שעשיתם חיים לא נורמליים, באמת כיף להתחיל ככה שנה חדשה. תודה על השיתוף ושנה טובה! מורטישה |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
6 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בינו׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 6 בינו׳ 2006
אתם מוזמנים לראות את התמונות שהעלתי עכשיו באלבום שלי:
http://www.thecage.co.il/coppermine/thumbnails.php?album=350 הנה כמה דוגמאות: |
|