סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

העולם האמיתי

מוש​(נשלט){k}
לפני 21 שנים • 31 ביולי 2003

העולם האמיתי

מוש​(נשלט){k} • 31 ביולי 2003
כיוון שהוגדרתי כאן ע"י גורמים מסוימים כלא שפוי, אני מרשה לעצמי לפצוח כאן בפנטזיה מטורפת באופן מיוחד. אני מזמין את כולם, שפויים יותר או פחות, להצטרף ולבנות יחד איתי את העולם שאני לפחות הייתי חולם לחיות בו, העולם האמיתי.

אח של אריק היה שקרן, שקרן גדול. לכן כשהוא שמע ממנו בפעם הראשונה את הסיפור על העולמות המקבילים הוא התייחס אליו כאל עוד אחד מהקשקושים הרגילים. גם כשאח שלו גרר אותו באמצע הלילה למכון יצמן שם הוא עובד והכניס אותו למכונה משונה, הוא עדיין חשב שזו שטות מוחלטת. "לאן בדיוק אתה שולח אותי?" שאל את אחיו בבדיחות "למאדים?"
"לא, ממש לא. לעולם מקביל. תראה, כל החלטה שמתקבלת בעולם שלנו מובילה לשרשרת אין סופית של אירועים. לכן יש אין ספור עולמות מקבילים שנוצרים ונעלמים כל הזמן. אתה עומד לעבור לאחד מהם, אני רק מקווה שזה לא עולם נוראי כי רק בעוד 24 שעות אני אוכל להחזיר אותך משם"
"ועד אז?"
"ועד אז, תשתדל להנות ולא למות..."
אריק עדיין האמין שאחיו פשוט צפה ביותר מידי סרטי מדע בדיוני. הוא חייך כשראה אותו מסובב כל מיני כפתורים. לפתע הרגיש גל קור עצום וגופו החל להזדעזע. הוא עצם את עיניו בבהלה ופתח אותם לקול המון משולהב שצועק.
הוא מצא עצמו יושב ליד קיר, ערום לגמרי פרט לחתיכת בד שהקיפה את איזור החלציים שלו. לידו ישבו גברים ערומים כמותו. הוא הפנה את מבטו וגילה כי הם יושבים בקצה אולם גדול שבמרכזו זירה ענקית. קהל ענק שכולו נשים, עמד משולהב ומריע. על הבמה עלתה אישה עם מקרופון בידה.
"ערב טוב וברוכים הבאים לזירת המלכה!!!" הקהל הגיב בשאגת ברכה אדירה.
"בזירת המלכה כל אחת ממכן כאן בקהל יכולה להפוך למלכת הערב, ולזכות בסוויטה מדהימה עם כל הפינוקים לשבוע שלם. הערב יערכו כאן 3 קרבות, בכל אחד מהם תבחר המלכה המנצחת מתמודדת מהקהל. המלכה שתנצח בסופם של כל השלושה תזכה בסוויטה ובשבוע הבא תפתח את ההתמודדות החדשה."
אריק לא הבין כלום. אך משהו באירוע כולו עורר אותו בצורה יוצאת דופן. הוא פנה אל הגבר שישב לצידו "תגיד, מה קורה פה?"
"מה שקורה פה זה שאתה צריך להתפלל לצאת מכאן חי" ענה לו הגבר שלצדו "רוב העבדים שנמכרים לזירה גומרים כשק חבטות של השומרות פה"
"רגע, אני עבד?"
הגבר שלצדו פרץ בצחוק גדול "מה אתה לא? נולדת עבד ותמות עבד. רק תתפלל לא למות הלילה..."
המנחה על הבמה המשיכה להדליק את הקהל. "הערב, תופיע כאן המלכה הבלתי מנוצחת מזה שלושה שבועות ברציפות. קבלו אותה בתשואות - המלכה אזמראלדה!" דלת האולם נפתחה ומתוך עשן לבן הופיעה אישה בצעד נחוש. לבושה גופיה קצרה, מכנסיים קצרים צמודים ומגפיים אדומים. שערה אדום התנפנף כשהיא עלתה על גבם של שני עבדים שרכנו לפניה. היא הצליפה על גבם והם נשאו אותה פנימה כשהיא מנופפת לקהל. אריק הביט בה מוקסם. מעולם לא נתקל באישה מושכת כל כך, חזקה כל כך, מחשמלת כל כך. העבדים הביאו אותה לסף הבמה והיא עלתה עליה, ניגשה אל המנחה ולקחה ממנה את המקרופון. העבד שלצידו הביט על אריק מופתע, אריק הביט על עצמו וגילה את איברו מזדקר וגאה. העבד נראה משועשע "אתה באמת לא עבד רגיל, אה?"
המלכה אזמראלדה העבירה את מבטה על פני הקהל וקלטה בחורה בלונדינית מדהימה בדורה הראשונה "בואי מותק" היא קראה לה במקרופון "בואי לשחק..."
ניטרו-גליצרין​(אחר)
לפני 21 שנים • 31 ביולי 2003

הי,סיפור מענין

ניטרו-גליצרין​(אחר) • 31 ביולי 2003
הייתי שמח אם היית מצרף מעיין מבוא לעולם הזה שבראת,איך זה התגבש והכול.
אגב,נראה לי שהחלטתי איפה אני עושה את החופשה הבאה icon_smile.gif

נ.ב-זה טיפה זורק אותי אחורה לסיפור שאני המצאתי פעם,על גזע מסויים של נשים שמנוטות בחללית ברחבי הגלקסיה ואוספות להן עבדים מכדור הארץ (לאחר שאותרו משם "גלי יישתעבדות"
חזקים במיוחד מהסאבים למיניהם,והשליטה היא המאבים העיקרים של הנשים האלו,בעצם השליטה מספקת להן את כול האנרגיה שהן צריכות,גם מבחינת משאבים גופניים (מזון וכו..)
וגם מבחינת אנרגיה שמפעילה חשמל),וכמובן גם סיפוק מיני.

נ.ב(2)-סמתי לב שהרבה פעמים יש חיבור בין אירוטיקה למדע בדיוני

נ.ב (3)-סליחה שחיבלתי לך בהודעה ע"י ייחצ"ון הספיור שלי,תמשיכו בשבלכם חברים.