Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
7 בינו׳ 2006
קצת הומור......
לפני 18 שנים •
7 בינו׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 7 בינו׳ 2006
לוח מודעות
מודעה – פירוש אני עבד, מחפש מלכה – צריך לקרוא : אני מאוד מתחרמן מלזחול על הארבע, ללקק נעליים, לקבל מכות קלות בישבן, ולהיות מושפל .... מחפש את האחת שתגשים לי את הפנטזיה אני אדון מחפש שפחה- צריך לקרוא: מאוד אוהב לקשור ולהצליף, מחפש אותך סקסית עם נטיות מזוכיסטיות למפגשים אצלך בבית אני שפחה מחפשת אדון- צריך לקרוא: מחפשת גבר שיסדר לי את החיים אמצא לי עבודה, ירסן את הבן שלי, אשלם לי את החובות ויוצאי אותי מהדיכאון מלכה מחפשת עבד- צריך לקרוא: נמאס לי לבשל, לנקות, לעשות קניות ולסדר את כל המכשירים בבית היו לי ארבע שפחות אבל כרגע אני לבד.... צריך לקרוא: כבר ארבע חברות ברחו ממני בזמן שניסיתי להכיר להן את עולם היפה של הBDSM בעזרת סטירות ומשיכות בשער החלטתי להוסיף עוד שפחה לאוסף המדהים שלי ! חייבת להיות בלונדינית 90-60-90 עם ניסיון רב בBDSM שאר הבנות נא לא לפנות- צריך לקרוא:בנות אני על סף ייאוש! תענו בבקשה! אני מת לנסות את זה במציאות ....... ניסיון – 20 שנה צריך לקרוא: בגן חובה אהבתי למשוך את הילדות בצמות ולהוריד להן תחתונים בשל הניסיון הלא מוצלח עם גברים ונילים הבנתי את העיד שלי בחיים- להיות מלכה צריך לקרוא: אישה מוכה כבר 10 שנים, אתמול החזרתי לבעלי וחוויתי אורגזמה מטורפת, מחפשת מישהו להרביץ לו על בסיס קבוע אני אדון אמתי ! צריך לקרוא: חכי חכי יפתי....... אני מלכה אמתית! צריך לקרוא: לא פחות מ100$ לשעה אחרי האדון שלי אני מוכנה ללכת עד סוף העולם צריך לקרוא: מחפשת אדון מאירופה או ארצות הברית לעבור לגור אצלו ...... מחפש מזוכיסטית צריך לקרוא: בבית הספר לא כל כך למדתי אנטומיה אבל אל דאגה את העמוד השדרה אני לא אשבור, כל השאר נרפאה עבד מחפש שפחה לקשר רציני צריך לקרוא: עבד מחפש שפחה שבעזרתה יוכל יותר מהר למצוא את המלכה מלכה מחפשת מלכה למשחקים משותפים בעבד שלה צריך לקרוא: עבד מאוד חכם מחפש מלכה |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2006
Re: קצת הומור......
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2006
Morticia • 8 בינו׳ 2006
Zarial כתב/ה: מלכה מחפשת עבד- צריך לקרוא: נמאס לי לבשל, לנקות, לעשות קניות ולסדר את כל המכשירים בבית מלכה מחפשת מלכה למשחקים משותפים בעבד שלה צריך לקרוא: עבד מאוד חכם מחפש מלכה |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2006
נוריתE • 8 בינו׳ 2006
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
8 בינו׳ 2006