isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 בינו׳ 2006
האם יש עוד שירים עם קודים מרומזים לעולמנו כמו בטי של ערן צור
לפני 18 שנים •
11 בינו׳ 2006
isolde(שולטת) • 11 בינו׳ 2006
סלנג וכאלה
רצוי כאלו שאחרת לא בהכרח מפרשים אותם כקשורים לעולמנו בטי זה סוג של שוט למשל למשל כמו חלק מסוג הכתיבה של עיברי לידר. לא שמצאתי אצלו שום דבר אני אוהבת צורת כתיבה כזאת גם שירה אפשרית |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 13 בינו׳ 2006
puddle of mud - control : "I like the way you smack my ass"
nine inch nails עמק |
|
מיני_מי_תעניינת |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
מתלהבת....
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
מיני_מי_תעניינת • 13 בינו׳ 2006
עמק
אחלה שיר!! |
|
Inside your head |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
Inside your head • 13 בינו׳ 2006
יש המון שירים של ערן צור עם אלמנטים בדס"מים..
לדוגמא: לשטוף לה ת'רגליים ולשתות את המים ערן צור מילים: ערן צור לחן: יובל מסנר לשטוף לה את הרגליים ולשתות את המים בגיגית חיממתי מים חלצתי מרגליה נעליים הנחתי את הרגליים במים היא שכשכה באצבעות עם ציפורניים לשטוף לה את הרגליים ולשתות את המים הבאתי סבון וסיבנתי לקחתי את המברשת, קרצפתי הבאתי מגבת, עטפתי השפלתי את עיני, התביישתי לשטוף לה את הרגליים ולשתות את המים היא שמה עלי את הרגליים אחת בכל צד שווה שתיים אמרה לי מילה פעמיים "תשתה, עכשיו תשתה" לשטוף לה את הרגליים ולשתות את המים לקחתי לגימה הגונה היא בפרצופי בעטה עפתי אחורה, נפלתי לרצפה הייתי אדום מרוב סיפוק ובושה לשטוף לה את הרגליים ולשתות את המים |
|
Rendida |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
Rendida • 13 בינו׳ 2006
ובנוגע לערן צור עצמו.
הוא מבצע שירים רבים של יונה וולך שיש בהם אלמנטים BDSMים מובהקים. היה שרשור שנתקלתי בו שנוגע לשירים עם מאפיינים BDSMים. יש פשוט לחפש אותו. (: זה בהחלט יעזור לך. יום טוב. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 13 בינו׳ 2006
עמק יא רוק כתב/ה: puddle of mud - control : "I like the way you smack my ass"
nine inch nails עמק א. עמק יא רוק, היא התכוונה לשירים עם רמיזות, לא שיר בדסמי מובהק ב. שיר חביב. אבל מה בדיוק הולך שם? 2 סוויצ'ים? סאב ששולט מלמטה? ג. יש את - זמר שלוש התשובות של רבקה זוהר , שיר עם רמיזות בדסמיות. אבל לא נראה לי ש-isolde תאהב... |
|