מומו וז'קי מהתקווה(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
חזרתי
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
מומו וז'קי מהתקווה(שולט) • 15 בינו׳ 2006
למה אני יודע שיבאתם אותה בגעגוע.
http://www.thecage.co.il/blog/userblog?blog_id=14011 |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
אתה בן אדם משועמם שחי בסרטים
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
DEVIL EYES • 16 בינו׳ 2006
הייתי ממליץ לך לפנות עם סיפורי הפנטזיה שלך לאתרי יצירה
כמו במה מרכזית למשל משעמם לך בחיים מה.. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
Re: אתה בן אדם משועמם שחי בסרטים
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
Aragorn(שולט) • 16 בינו׳ 2006
DEVIL EYES כתב/ה: הייתי ממליץ לך לפנות עם סיפורי הפנטזיה שלך לאתרי יצירה
כמו במה מרכזית למשל משעמם לך בחיים מה.. הסתבכת אני מקוה בשבילך שלפחות יש לך גב. דרך אגב, אם היית טורח לחפש בשרשורים קודמים היית יכול לגלות מה הניק ה"אמיתי" של ז'אקי ומומו ואז נראה לי שבאמת היית חושש להסתבך איתו |
|
Inside your head |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
Inside your head • 16 בינו׳ 2006
Aragorn כתב/ה: DEVIL EYES כתב/ה: הייתי ממליץ לך לפנות עם סיפורי הפנטזיה שלך לאתרי יצירה
כמו במה מרכזית למשל משעמם לך בחיים מה.. הסתבכת אני מקוה בשבילך שלפחות יש לך גב. דרך אגב, אם היית טורח לחפש בשרשורים קודמים היית יכול לגלות מה הניק ה"אמיתי" של ז'אקי ומומו ואז נראה לי שבאמת היית חושש להסתבך איתו זה היה של נשמע מעמי כפרעעעעעעעעעע עיניים!!!"@"!!!!! לא של ז'עקי ומומוע!! |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
Aragorn(שולט) • 16 בינו׳ 2006
ברווזת גומי כתב/ה: Aragorn כתב/ה: DEVIL EYES כתב/ה: הייתי ממליץ לך לפנות עם סיפורי הפנטזיה שלך לאתרי יצירה
כמו במה מרכזית למשל משעמם לך בחיים מה.. הסתבכת אני מקוה בשבילך שלפחות יש לך גב. דרך אגב, אם היית טורח לחפש בשרשורים קודמים היית יכול לגלות מה הניק ה"אמיתי" של ז'אקי ומומו ואז נראה לי שבאמת היית חושש להסתבך איתו זה היה של נשמע מעמי כפרעעעעעעעעעע עיניים!!!"@"!!!!! לא של ז'עקי ומומוע!! למה את כותבת בכתב ורוד נטוי כמו איזו פאקצה? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
Re: חזרתי
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
קליבר(שולט) • 16 בינו׳ 2006
מומו וז'קי מהתקווה כתב/ה: למה אני יודע שיבאתם אותה בגעגוע.
http://www.thecage.co.il/blog/userblog?blog_id=14011 וואללה דאגנו לך אח שלי , איפה היית ? למה לא התקשרת שלחת פקס , איזה מייל קטן .. אפילו הפלפון שלך לא היה זמין , ככה עושים ? |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
DEVIL EYES • 16 בינו׳ 2006
Aragorn כתב/ה: DEVIL EYES כתב/ה: הייתי ממליץ לך לפנות עם סיפורי הפנטזיה שלך לאתרי יצירה
כמו במה מרכזית למשל משעמם לך בחיים מה.. הסתבכת אני מקוה בשבילך שלפחות יש לך גב. דרך אגב, אם היית טורח לחפש בשרשורים קודמים היית יכול לגלות מה הניק ה"אמיתי" של ז'אקי ומומו ואז נראה לי שבאמת היית חושש להסתבך איתו לצערי לא טרחתי לקרוא את סיפורי הערסוותיות המשמימים ולכן לא ידוע לי מן הסתם הניק האמיתי בעסה לי בקשר לגב... אין לך מה לדאוג בקטע הזה |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
מומו!!!
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
Belisana(שולטת) • 16 בינו׳ 2006
נשמה כפרה שכמותך, ברוך שובך בוגד, אחוז היטב במוט האוהל, כי גם אותי סופה נודדת סחפה
ולא, לא אני כותבת את מומו וז'קי (רק את נשמה וכפרה זכר צדיקות לברכה). |
|