מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
17 בינו׳ 2006
משחקי תפקידים שהם לא בדיוק "פולטיקלי קורקט"
לפני 18 שנים •
17 בינו׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 17 בינו׳ 2006
--------------------------------------------------------------------------------
כולם מכירים את משחקי התפקידים הבנאלים: מורה-תלמיד, שוטר-עציר, חוקר-נחקר, זונה, משרת, מאלף-כלב וכו'... אבל מה דעתכם על משחקי תפקידים שהם לא בדיוק "פוליטיקלי קורקט", אבל הם פנטזיות של אחד או יותר מבני הזוג והם לא בדיוק מקובלים בחברה בלשון המעטה? האם הייתם לוקחים את זה רק "בתור משחק" והולכים על זה, או מסרבים בתוקף ושולחים את המציע לאשפוז כפוי?.. דוגמאות שעולות כרגע בדעתי (כמובן נכונים לשולט/ת ונשלט/ת): אבא ובת קצין SS ויהודיה אצילה אירופאית ועבד כושי (בייחוד אם הוא אתיופי) מחנה שבויים מתנחל ופלסטינאית ועוד כהנה וכהנה דוגמאות... |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
17 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בינו׳ 2006
Tame • 17 בינו׳ 2006
אם זה עושה טוב לשני הצדדים ולא נעשה בפומבי או מנופנף בפניהם של אלו העלולים להיפגע (ע"ע סשן נאצי - יהודיה במקום פומבי בישראל או בקהילה יהודית כלשהי בגולה) אז אין לי שום בעיה עם זה..
להיפך אני אפילו חושב שאם זו הפנטזיה של מישהו או מישהי הם לא צריכים לעצור את עצמם בגלל הדעה החברתית הכללית. כל עוד זה בפרטיות |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
17 בינו׳ 2006
קינקי...
לפני 18 שנים •
17 בינו׳ 2006
DEVIL EYES • 17 בינו׳ 2006
וואלה אם זה עושה טוב לבן אדם, וזה נעשה בחדרי חדרים,
מתוך כוונה טהורה להגשים פנטזיה, ולא מתוך כוונה לעורר סקנדל כלשהו שיהיה להם לבריאות בגדול, כל דבר שעומד מתחת לSSC יכול להתבצע בחדרי חדרים מצידי |
|
l.w |
לפני 18 שנים •
17 בינו׳ 2006
סרט.
לפני 18 שנים •
17 בינו׳ 2006
l.w • 17 בינו׳ 2006
ציטוט: קצין SS ויהודיה
יש סרט מעניין משנת 1973 שכחתי את שמו בעיברית אבל שם הסרט באנגלית זה The Night Porter http://movies.yahoo.com/movie/1800100704/info הזכיר לי.. בנוגע למשחקים שהם לא "פוליטקלי קורקט" בידיאסאם זה פוליטקלי קורקט? פוליטקלי קורקט זה אופנה... חולפת ומשתנה. כל אחד ומה שמניע לו את בלוטות הרוק והרטיבות. בהסכמה. |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
את
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
הוא(שולט) • 18 בינו׳ 2006
מתכוונת ל"שוער הלילה" עם שרלוט רמפלינג
סרט חובה |
|
Queeny(מתחלפת){being} |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
וגם
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
Queeny(מתחלפת){being} • 18 בינו׳ 2006
מסכימה עם מה שנאמר, שבשטח הפרטי מותר לעשות הכל, ובפומבי - לא כדאי לעשות משהו שיפגע באחרים.
ומוסיפה: (מתוך החוויה האישית שלי) זה כיף לחלוק פנטסיות. זו תחושה מאוד טובה של רווחה. בייחוד אם הפנטסיה פחות מוכרת מאחרות, או שיש בה משהו שנתפס אצל רבים כדוחה, או שגוי פוליטית. לחלוק פנטסיות מהסוג הזה גם עוזר להרגיש איתן יותר טוב. בנוסף, אני חושבת שככל שמדחיקים פנטסיה, מרגישים רע לגביה ומנסים להימנע ממנה - הצורך בה מתגבר והקושי האישי כלפיה מחריף. כל עוד זה נשאר בתחום האישי, אפשר לעשות הכל. Q. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
Re: משחקי תפקידים שהם לא בדיוק "פולטיקלי קורקט"
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
Blondie the good(מתחלף) • 18 בינו׳ 2006
המלכה הכחולה כתב/ה: --------------------------------------------------------------------------------
קצין SS ויהודיה בשנות ה50, כשלא הייתה מודעות גדולה לשואה, היה בארץ ז'אנר פורנו שנקרא "סטאלאגים" על כל מני קצינות וקציני אס אס שהתעללו מינית ביהודים. בהתחשב בעובדה שהיו אז הרבה ניצולי שואה שהדחיקו את הסבל שלהם, אז הגשמת פנטזיה כזו בחדרי חדרים רחוקה מלהיות פשע |
|
האיש בשחור(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
משחקי תפקידים שהם לא בדיוק "פולטיקלי קורקט"
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
האיש בשחור(שולט) • 18 בינו׳ 2006
שאלות מהתחת יש לך ילדונת
משעמם לך? |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 18 בינו׳ 2006
מעניין אותי לדעת מה השאלות שלך, שחורי...
ואני שואלת בדיוק בגלל הסטאלגים- פעם דיברו על לעשות ערב פאמדום בסגנון שוטרותSS ושבויים יהודים ואנישם נזעקו כאילו מדובר בשחיטת פרות קדושות וחילול קודש. אומנם אנחנו לא מיינסטרים בבדסמ, אבל אנחנו הרי לא משווים את עצמנו לוונילה אלא בינינו לבין עצמנו: יש אצלנו לייט, ממוצע ואקסטרימים. |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בינו׳ 2006
Tame • 18 בינו׳ 2006
בינתיים יש הסכמה גורפת בשרשור..
אני מניח שבכדי לשמוע את הדעות המנוגדות יהיה צריך להמציא מסיבת סטאלג פיקטיבית (או לא פיקטיבית בעצם) ולהכריז עליה.. ככה נוכל גם לשמוע את הדעות המנוגדות וגם אולי להינות ממסיבת סטאלג נועזת אך מזעזעת |
|