סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יצאתי לכרסם שטיחים... תכף אשוב

Morticia
לפני 18 שנים • 20 בינו׳ 2006

יצאתי לכרסם שטיחים... תכף אשוב

Morticia • 20 בינו׳ 2006
אתמול בלילה הכרתי אישה סקסית בטירוף וראו איזה פלא, אוהבת נשים אותנטית בכל רמ"ח אבריה.
הבחורה בחיים לא גלשה באתרי בדס"מ ולא מעורבת כלל בקהילה אבל איזה קטע? חופשי בעלת נטיות כנועות במיטה ואיזה יופי של ספנקים היא אוהבת לקבל...

אז לאור הפוסט השכן שנפתח והדיון שנוצר בו ולאור שלל הבלבלות והתסכולים שנכנסו אל חיי לאחרונה, אני תוהה -
מה עדיף לי? להמשיך לקבל הצעות מגונות וניסיונות סרסרות מגברים כאן באתר או אשכרה לממש את תשוקותיי במציאות עם אישה שמכבדת אותי כאישה?

אני הבנתי על עצמי שאני דו מינית כבר בגיל צעיר אבל תמיד היה ברור לי שזוגיות תהיה לי עם גבר. אני חולה על גברים ובדר"כ מסתדרת אתם יותר טוב.
אולי אבל פספסתי איזו פואנטה? להיות חברה עם גברים ונאהבת עם נשים.
מממ...
זו תהיה מהפכה מעניינת בחיי.

מה אומר לכם? בזמן האחרון... גברים... (וזה בא מבחורה שבחיים לא השתמשה במשפט הבא כתירוץ להימנע מסקס) עושים לי כאב ראש...

מצד שני, היא סופר סקסית בעיני וזה מרפא את עיני המשוטטות אבודות באפלה אך אולי גם מעט מסנוור אותי.
אני תוהה כמה זמן באמת אסתדר בלי גבר אצלי במיטה.

נו, מזמן לא עשיתי אקספרימנט.
כל מה שאני יודעת זה מה שאמרו לי הStranglers:
Something better change!
עייפתי מלשחק כל הזמן את אותו המשחק...
icon_confused.gif
Morticia
Morticia • 20 בינו׳ 2006
נ.ב. בזמן שאני קוראת את זה עכשיו אני חושבת לעצמי שיש מצב שעד מחר אשנה את דעתי עוד 5 פעמים.
מתי נהיה קל יותר?
אני עייפה משוק הבשר שם בחוץ ובכלל בכלל לא בטוחה שאני מוכנה להיכנע...
הדבר היחיד שאני סגורה עליו כרגע זה שאני חמה על הבחורה הזו
And I'm cool like that
כלבלב אנושי

שיהיה לך רק טוב...

כלבלב אנושי • 20 בינו׳ 2006
מפרגן לך, תהני מכל רגע....
איך זה יוצא שפתאום פוגשים מישהי שלא היתה מעולם בקטע, וישר נכנסת למשבצת...למה לי אין מזליקו שכזה ?! icon_lol.gif
Tame
Tame • 20 בינו׳ 2006
כלבלב,
בדרך כלל נשים מרגישות פתוחות יותר וחופשיות יותר להביע את התשוקות והרצונות האמיתים שלהן עם נשים אחרות.
זה נכון גם לגבי גברים אבל בימנו עדיין יש הומופוביה גורפת וזה לא בא לידי ביטוי כמעט.

ומורטישיה,
אני לא חושב שאת צריכה להחליט. לדעתי את צריכה לעשות את מה שמרגיש לך נכון באותו רגע. זאת על אף (ואולי אפילו בגלל) שאת יודעת שדעתך הולכת להשתנות עוד מספר פעמים (רק כדאי להבהיר לה מראש שזה יכול להשתנות בכדי לא לפגוע בה).
זה כל היופי בעניין, את יכולה להתנסות ולחוות חוויות שונות מן הקצה אל הקצה בטווח זמן של שבוע (ואולי אפילו פחות) icon_smile.gif
אוף חבל שאני כל כך מקובע ברצונות שלי ובמה שאני מחפש (רגע של קנאה, תסלחי ליicon_smile.gif )
icon_wink.gif
Morticia
Morticia • 20 בינו׳ 2006
איזה חמודים אתם, בחיי. בוכים וזה... icon_wink.gif
טוב, אני לא במערכת זוגית, פגשתי אתמול בחורה ונדלקנו אחת על השניה. אני בטוח אזיין אותה, אני לא סגורה עדיין על החתונה. פשוט כבר קניתי חליפת חתן והיא לא תתאים לה. גם היא פאם. icon_cool.gif

מה גם שבמסגרת הבלבולציות שלי הזמנתי מאהב ונילי משכבר הימים לאחה"צ של פורענות.
סקס ונילי, זוכרים? כזה שמוצצים בו בכיף, מפנקים בהדדיות. קורה לפעמים.
ונילי בתחת שלי אבל לא חשוב. אני עם השטיקים שלי רק שבמקרה הזה הוא חתיכת שתלטן בעצמו אז כל מה שנשאר לנו זו תאוות בשרים איכותית old fashion style
אבל בכלל לא עשינו סקס. דיברנו. אני חושבת שאני סופית מתחרפנת. אני ממש בדיכאון.
this is not what I bought the ticket for
ישבנו וניהלנו מיינד גיימס מטורפים, דיברנו באובססיביות על סקס, ראינו סרטים כחולים ושיחקנו עם הצעצועים הבדס"מיים שלי, סתם בצחוקים כאילו...
אני במשבר בדידות קיומית ותסכול מיני קשה, אוכלת סרט רע על כך שכל הגברים הם מטרידנים מיניים ומעבירה אחה"צ עם עוד איזה עקרב שתלטן וחולה בראש שמזדיין אחלה אבל שנינו רוצים משהו אחר. אז טוב שלפעמים גם יש חברים בחיים.

הקיצר נראה לי שאני בעיקר צריכה את הביטחון, את הSafe של ה-SSC, את הרגש, את הקשר. חוצמזה לא מעניין אותי שום דבר.
שיבוא גבר, שתבוא אישה, שולט, נשלט, וניל קינקי, חזיר בר ונילי משעמם תיכו (אין סיכוי! עד פה!)או אנדרוגינוס ממולא בריבת דובדבנים - לא מעניין אותי.
שיבוא בביטחון ובאהבה לפני הכל ומעל הכל. משם נזרום. ודי.

ומחר אני אמצא את עצמי גוררת איזה אומלל לשירותים של הבר ומורידה אותו על ארבע בשירותים.
כי אני כזו משוגעת מסתבר.
אלוהים, תן לי את הכוח להתאפק ושלח לי אחד, אחד! הכי טוב שתמצא בשבילי ושיהיה בטוח ואוהב (ושירד לי בשירותים של הבר אם זה מה שבא לי).
write.gif
Aragorn​(שולט)
לפני 18 שנים • 21 בינו׳ 2006
Aragorn​(שולט) • 21 בינו׳ 2006
החלטות זה הדבר הכי חושב אבל גם הכי קשה בחיים
בשביל להגיע לאן שהוא צריך להתמקד
מי שמפזר אנרגיה לכל הכיוונים, סופו לאבד שליטה ולא להגיע לשום מקום.
החלטיות היא כל ההבדל בין אילו שיש להם לבין אילו שלא.

למען האמת, יש נשים שמנמקות את הבחירה שלהם להיות שפחה
בכך שזה מאפשר להן להעביר את תפוח האדמה הלוהט הזה למישהו אחר.
עם גברים משום מה לא יצא לי לדבר על הנושא הזה, אבל אני מכיר בחור ששם פעם בחתימה שלו משהו בסגנון הזה icon_wink.gif

אני דוגל באסטרטגיה שעדיף החלטה בנונית עכשיו מהחלטה מעולה אחר כך
ואני יכול להעיד מניסיוני שהגישה הזו עשתה לי רק טוב
אבל כמובן, שזה טוב רק למי שיש לו יכולת התמדה ומשמעת עצמית.

אם נרד לרגע מפילוסופיה כללית ונדבר על הפרטים
אם הסיבה היחידה שאת שוקלת להיות שפחה זה בשביל להפסיק להיות לבד
אז אני לא חושב שזה מקום טוב להגיע ממנו לבדסמ בכלל ולמיילדום בפרט
לפי דעתי צריך ממש להנות מה power exchange ולא רק מתוצאות הלוואי שלה
למרות שכשחושבים על זה אז כל הרעיון של אהבה זה power exchange כאשר ההבדל היחיד בין אהבה ונילית לבדסמית הוא שבוניל בן הזוג הוא בדרך כלל לא סאדיסט, ככה שיתכן שדברים שנראים לא מתקבלים על הדעת כשלא נמצאים בתוך זה, יראו אחרת כשכן.

אני חושב שכל אחד צריך לעשות רק מה שמרגיש לו נכון עם מי שמרגיש לו נכון.
מיילדום לא אומר בהכרח זוגיות חתונה תוך שלושה חודשים
הוא אולי יותר טוב מפאמדום במובן הזה (לפחות מבחינה סטטיסטית)
אבל גם אם כן, אם לא ממש רוצים את זה אז לפי דעתי זה לא שווה.
Tame
Tame • 21 בינו׳ 2006
יפה אמרת ארגורן icon_smile.gif
Strapon Lover​(נשלט)
Strapon Lover​(נשלט) • 21 בינו׳ 2006
Morticia כתב/ה:
יש מצב שעד מחר אשנה את דעתי עוד 5 פעמים.

והרי לכם תמצית המין הנשי.