זר(שולט) |
לפני 18 שנים •
26 בינו׳ 2006
לי-אן -- פרק כ"ג
לפני 18 שנים •
26 בינו׳ 2006
זר(שולט) • 26 בינו׳ 2006
פרק כ"ג
עזבתי אותה שוכבת כך על המיטה, עטופה במגבת שלה, וצמתה הקלועה משתפלת לעבר החזה הבתולי שלה. מיהרתי לפשוט את בגדיי בדרך לאמבטיה. עשיתי מקלחת מהירה בעודי חושב על הנערה הממתינה לי שם על המיטה. המחשבות הללו עשו את שלהן, וגופי נענה להרהוריי. התנגבתי בזריזות, ותוך מספר דקות הייתי חזרה אצלה. יצאתי מחדר האמבטיה כשרק מגבת עוטפת את גופי, וראיתי שבזמן הזה פשטה מעליה את המגבת שלה, ופיזרה את צמתה כך ששערה היה מונח עתה פזור על הכרית סביב ראשה. היא שכבה על גבה, ידיה לצידי גופה, ורגלה האחת מקופלת, עומדת על כף הרגל והברך כלפי התקרה. עמדתי מספר שניות ורק הבטתי בה. היא הביטה בעיני במבט של תום עם שמץ של בושה. מבט שאין בו צביעות, אין בו מסכות, אין בו קליפות, אין בו עטיפה. מבט שאמר אני אשה ואתה גבר, ואני מזמינה אותך שתנהג בי דרך גבר בעלמה. העולם כולו נעלם באותו רגע. הייתי הגבר היחיד על הארץ, והיא האשה היחידה. כמו אדם וחווה, כמו לוט ובנותיו, כמו דוד ובת שבע על הגג. לא היה עוד מותר ואסור, נאה ומכוער, כשר ופסול, מוסרי או נלוז. היינו רק אני והיא, בתוך ארבעה קירות שהיוו את כל העולם. שמטתי מעלי את המגבת, ובאתי וישבתי על המיטה לצידה. ליטפתי את ירך הרגל העומדת שלה, הקרובה אלי. עור גופה היה חלק כמשי, רך ועדין ונעים למגע. גופה היה עדין חם מהאמבטיה שעשתה. המשכתי וליוויתי בכף ידי את רגלה לכל אורך הירך והשוק עד לקרסולה. משם ירדתי אל גב כף הרגל שלה. אצבעות כף הרגל היו עדינות וישרות, החלקתי עליהן בגב היד. בדרכי חזרה התעכבתי ליד הברך שלה. משכתי אותו מעט לעברי, ורגלה נפלה הצידה, ואחר כך התיישרה. המשכתי ללטפה לכל אורך הירך, ועליתי וטיפסתי אל הבטן שלה. היא שכבה ללא ניע. מתמסרת לי בכל גופה ונפשה. ידעתי שהיא מוסרת לי את גופה בלילה האחרון לחייה. הרגשתי שהיא מוסרת לי את נפשה לפני שאטול גם את חייה. לחצתי את כף ידי אל הבטן שלה. למגע כף ידי כיווצה מעט את שרירי הבטן, אבל אחר כך נרגעה. התמכרה לליטוף הרך והעדין שלי, וכשעליתי וטיפסתי הלאה והגעתי עד לשדיה עצמה את עיניה ונאנקה בתשוקה. חפנתי את אחד משדיה בכף ידי. גודלו היה כזה שמילא לי בדיוק את כף היד. מעכתי אותו קלות והיא השמיעה אנקה קטנה. טיפסתי ועליתי אל צווארה וליטפתי אותה בצווארה ובלחיה ובמצחה ותחת עיניה. ירדתי ואגודלי משרטט את הקו ממצחה, דרך אפה, לפיה. ליטפתי את שפתיה באגודל שלי, והיא פישקה אותם קלות, וליקקה. הכנסתי את האגודל קצת פנימה לפיה והיא מצצה אותו בשקיקה. המשכתי בידי כלפי מטה. עברתי וחפנתי את השד השני ומוללתי קלות את הפטמה באצבעותיי. המשכתי והחלקתי בידי לעבר בטנה, עברתי על פני הטבור, והמשכתי הלאה אל עבר האזור אותו גילחתי מקודם. בהגיעי לשם פישקה עוד את רגליה, מזמינה אותי להמשיך במסעי הלאה. הדהדו במוחי מילות השיר שכתבה: "לו אך עבר שם איש נער, בחור או זקן ולו אך את הפרח - נטל לידיו "לו רק פעם אחת לתוכו שאף אותו והריח כי אז קמל הפרח - בשמחה." והנה אני, לא נער לא בחור אף לא זקן, אך גבר במלוא שנותיו. אני האיש העובר שם, אני האיש הנוטל את הפרח לידיו. האם בחרה בי בלית ברירה? האם היתה בוחרת במישהו אחר אילו יכלה? האם היתה נמנעת מלבחור בי אילו לא הייתי ראוי לה? ואולי אני רק מנצל את מצוקתה? סילקתי את המחשבות הללו ממוחי. לא היה להן מקום עכשיו. היא ביקשה ממני את בקשתה, ואני נעניתי לה. ידעתי שאתענג על הלילה הזה, והחלטתי לא לחשוב יותר, אלא רק לענג אותה. לא רציתי שהמחשבות תעמודנה בינינו, כיביתי הכל, שכחתי הכל, הטמנתי הכל בנבכי נשייה. רציתי רק להריח את הפרח, רציתי לשאוף את ריחו אל קרביי, רציתי לגרום לה שמחה. נתתי לידי לחפון את בשרה הרך והחמים. מעולם לא החזקתי בידי ערווה חלקה מגולחת. התחושה היתה נעימה ביותר, ומילאה את חלציי בתשוקה. באצבעי פישקתי את שפתיה והתחלתי מלטף אותה. בשרה היה יבש ולא היתה בו מידה של לחלוחית. הבאתי את ידי אל פי והרטבתי כמה מאצבעותיי ואז החזרתי את ידי שם למטה לעשות במלאכה. שוב פישקתי את שפתיה, ונתתי לאמה שלי לחרוש את התלם מגבעת האהבה שלה ועד לפתח מבואה. בדרכי עברתי על פני הדגדגן שלה ועיגלתי סביבו עיגולים אחדים בטרם המשכתי הלאה. בעודי מלטף אותה כך, החל גופה נענה לי. היא הניעה את האגן שלה בתנועות קלות, בלתי מורגשות כמעט. לא דחקתי בה, נתתי לה את הזמן להתעורר לאט. רציתי במעשי למחות את כל הניסיון המר שחוותה. רציתי להשכיח הכל, רציתי שהלילה הזה יהיה בשבילה כאילו הפעם הראשונה, למרות שהיא האחרונה. המשכתי ללטף אותה בנועם בין שפתיה, והתכופפתי וקירבתי את שפתיי לגופה. בעודי מלטף אותה כך, נשקתי לטבור שלה, ליקקתי ממנו ולמעלה, הגעתי לשדיה וליקקתי גם אותם. העברתי את לשוני סביב הפטמות שלה וינקתי אותן בעדינות אל בין שפתיי. קיפלתי את שפתיי סביב השיניים, ונגסתי בעדינות, ברכות, בפטמות שלה. אנקת תשוקה נמלטה מבין שפתיה, והיא דחקה מעט את האגן כלפי היד העושה במלאכה מלמטה. המשכתי ועליתי, וליקקתי את הצוואר שלה והגעתי אל הסנטר ומשם לשפתיים שלה. לשוני הידפקה על פתח שפתותיה. לי-אן נתנה דרור ללשונה אשר פגשה את לשוני לריקוד שתחילתו גישוש, המשכו פיתוי וסופו תאווה. עתה, בהגיע ידי אל הפתח הרטוב שלה, דחקתי מעט את אצבעי פנימה. בתגובה, דחקה כלפי לי-אן את האגן שלה, כמבקשת לקבל פנימה את כל האצבע. משכתי חזרה את היד, והיא השמיעה קול אכזבה קלה. שוב ליטפתי אותה כמו קודם, ושוב הבאתי את קצה האצבע פנימה לתוכה, ושוב דחקה את אגנה, ושוב התחמקתי. חזרתי על המשחק הזה גם בפעם השלישית אבל הפעם כשדחקה אלי את האגן, דחקתי לתוכה פנימה את אצבעי עד הסוף שלה. נשכבתי על המיטה לצידה, הצמדתי את גופי לגופה בעוד שפתיי צמודות לשפתיה. ועם מחול התשוקה שחוללו יחד לשונותינו, נתתי דרור לאצבעותי לחולל בתוכה. בתחילה האצבע הבודדת, ואחר כך, כשהיתה מאוד רטובה הוספתי גם את רעותה. בכל פעם שהגעתי בסמוך או שלחצתי על נקודת הג'י שלה התקפלה כאילו קיבלה מכת חשמל. עוד מספר נגיעות קטן באותו איזור והיא תגיע לסיפוקה. לאחר שגמרה הוצאתי את אצבעי מתוכה ונשכבתי עליה. היא פישקה את רגליה פישוק רחב, והזמינה אותי לבוא אליה, לבוא אל תוכה. כיוונתי את קצה הזקפה שלי אל הפתח הרעב לאהבה, וחדרתי. נעצתי את עצמי עמוק אל התעלה שופעת הרטיבות שלה, והיא הניפה את האגן שלה כלפיי וקלטה אותי פנימה בעוצמה. הוצאתי את עצמי מעט מתוכה, ושוב חדרתי, ושוב יצאתי מעט ושוב באתי פנימה, מצמית אותה למיטה תחתיי. היא לא יכלה להתאפק, והשמיעה גניחות תאווה שחששתי שתשמענה מחוץ למשרד. סתמתי את פיה בפי, בעודי מנשק אותה. ידיה חיבקו אותי בחוזקה ואצבעותיה מרחו את עצמן על גבי בתשוקה עזה. אחר כך, הורדתי את רגליה לצידי גופי, הרמתי החוצה את רגליי ועטפתי בהן את רגליה. דחקתי את ידיי מתחת לשכמותיה, וכך בעודי חובק אותה בידיי וברגליי, דשתי בקרביה. לא זמן רב עבר עד שגמרתי בתוכה ופרקתי מטען שהצטבר אצלי במשך קרוב לשבועיים. מעט לאחריי גמרה גם היא פעם נוספת. המשכתי לשכב עליה כך, לחבקה ולנשקה עוד שעה ארוכה לאחר שגמרנו. המיטה היתה צרה, מיטת יחיד סטנדרטית. שכבנו שנינו על צידנו כמו כפיות, פניה כלפי הקיר וגבה אלי. ידי האחת תחת ראשה והאחרת מחבקת את מתניה. מדי פעם ליטפתי את מותניה או את בטנה או שחפנתי לי אחד משדיה. היא שכבה שקטה, שלווה ודוממת בתוך החיבוק שלי. לא ידעתי על מה חשבה באותו זמן, קיוויתי שקיבלה ממני את מה שרצתה. בכל מאודי קיוויתי, כי לא היה זמן רב למקצי שיפורים. משכתי את השמיכה מעלינו וכך נרדמנו שנינו. לקראת חצות הלילה התעוררתי. בתחילה לא ידעתי היכן אני נמצא, ומי זאת שלצידי. אחר כך נזכרתי. גל של בושה הציף אותי על שנכנעתי ליצריי. אבל יחד עם גל הבושה הזה הרגשתי שמחה שנעניתי לבקשתה, שהבאתי לה מעט אושר בטרם אובדן. נזכרתי במה שאמרה, כיצד התנחמה מכך שלאחר מותה יוחזר הכד עם אפרה אל בין חומות הבטון של הכלא. צלצלו בראשי מלותיה: 'לפחות אהיה קרובה אליך', וידעתי שאסור לי לבגוד בה. ידעתי שלא אותיר אותה שם מאחוריי. ידעתי שכשאצא משם אני, אני חייב להוציא גם אותה. רק לא ידעתי כיצד. לי-אן התעוררה גם היא והסתובבה אלי. בעודה חבוקה בזרועותי ליטפתי את גבה ואת מתניה ואת ישבנה. היא נצמדה אלי, וליטפה אותי בידה הקטנה. דחקה את ידה בין גופה לגופי, וחפנה בה את אשכיי. זקפה מחודשת החלה מתעוררת בי. היא החליקה מתוך החיבוק שלי, וירדה כלפי מטה. אספה את האיבר שלי אל תוך פיה והחלה מלטפת אותו בלשונה ובשפתיה. אט אט הלך האיבר ותפח, וזקפתי קיבלה את מימדיה. היא ניסתה לשמור את כולה בפיה, אולם משהגיעה הזקפה למלוא גודלה - התקשתה. מדי פעם העמיקה והחדירה את האיבר הזקור שלי עמוק יותר אל תוך פיה, ומיד שחררה לפני שרפלקס ההקאה השתלט עליה. שכבתי עתה על גבי, ואיפשרתי לה לעשות בגופי כרצונה. היא המשיכה לענג אותי כך בפיה, בשפתיה ובלשונה עוד שעה ארוכה. עתה עמדה על ברכיה לצידי, ואני ליטפתי בידי את ירכיה ואחוריה. חדרתי באגודלי לתוכה ובכף ידי אחזתי אחד מפלחי ישבנה. מדי פעם כמעט הגעתי לשיאי, אולם הצלחתי לעצור את עצמי בטרם אתפרץ בפיה. בכל פעם שדחקתי את אגודלי עמוק לתוכה הרגשתי שהיא עומדת לגמור אבל עוצרת בעד עצמה. רציתי שתגמור לפני, לפני שלא אוכל עוד לעצור בעצמי. אחזתי בשערות עורפה בעדינות, והרמתי את ראשה כלפיי. הבאתי את שפתיה לשפתיי, ונישקתי אותה. 'תגמרי', 'לגמור', אמרתי לה. ידעתי שאיננה מכירה את המלה בהקשר הזה, אבל קיוויתי שהיא מבינה את רצוני. היא דחקה את אגנה ומילאה את עצמה עמוק על אצבעי, וגמרה. הוריתי לה לבוא ולשבת על הזקפה הבוערת שלי, תוך שהיא משפדת את עצמה עלי. רגליה היו פשוקות לצידי גופי. כך, בעודה רוכבת עלי הקפצתי אותה בתנועות האגן שלי, לשתי ומעכתי את שדיה, מוללתי את הפטמות, ליטפתי את צידי גופה, מתניה וירכיה. שעה ארוכה הרקדתי אותה כך בעודה רוכבת עלי, לפתע נרעדה בכל גופה, הרכינה את גופה ונצמדה אלי, חיבקה אותי בחוזקה, וגמרה. המשכתי לדוש בה, להקפיץ אותה, להניע את גופי תחת גופה, את בשרי בבשרה, ממזג את תאוותי בתאוותה. רציתי להביא אותה לשיא פעם נוספת, אבל לא יכולתי להתאפק עוד, וגמרתי גם אני. הורדתי את אחת מרגליה כלפי מטה אל בין רגליי, ואת השניה השארתי מקופלת כלפי מעלה. ברגליי עטפתי את רגלה האחת, ובידי ליטפתי את ירך האחרת. ידי השניה ליטפה את גבה וצווארה. היא שכבה עלי, כולה רפויה ושלווה, ובאצבעות ידיה שיחקה בשער שלעורפי. כך נרדמה שלווה מעלי, אם כי אני לא יכולתי עוד להירדם עד הבוקר, ומחשבות ותוכניות מילאו וטחנו את מוחי עד דק. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 27 בינו׳ 2006
זר ידידי
כתיבתך מופלאה, תודה לך על השיתוף. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
nerissa(אחרת) • 27 בינו׳ 2006
מאתמול אני חושבת לעצמי את מי אני צריכה לרצוח כדי להיות בסיטואציה מדהימה כזו..
אם פרק כ"ד לא יגיע מהר - נראה לי שיש לי מועמד |
|
ענתית |
לפני 18 שנים •
25 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 בפבר׳ 2006
ענתית • 25 בפבר׳ 2006
..............................
|
|
ענתית |