venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
*****המדריך לשיפחה המושלמת*****
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 28 בינו׳ 2006
~~~ נכתב בהומור ולאור הלך הדברים לאחרונה, נא לא להתייחס בכובד ראש ~~~
***כשיפחה, עלייך לדעת, בראש וראשונה, שהאחריות ת מ י ד מוטלת עלייך. לא השתמשת במילת ביטחון? טיפשה! איזו מן שיפחה בורה את?! כל ילדה בת 3 מכירה בע''פ את הכללים של דן קאפ ! העזת להלין כנגד האדון שלך?! טיפשה! גם אם הוא קורע אותך לגזרים, משסע את נפשך וגופך, משאיר אותך מצולקת וחבוטה, ל ע ו ל ם, אל תעזי לספר זאת ! לעולם! שכן אז את הופכת להיות סאבית מניפולטיבית, תככנית ומרושעת ! תדאגי שמישהו אחר יטפל בבעייה. לא כל כך משנה מי זה יהיה, העיקר שלא את. במיקרה הטוב את תיחשבי ''מתקרבנת '' ( מילה אהודה ופופולרית כאן בקהילה ) , במיקרה הפחות טוב, שקרנית, נצלנית,מניפולטיבית, סחטנית וכד'. כך שבכל מיקרה, ולא משנה מה קרה לך, נאנסת, היכו אותך, השאירו לך צלקות נפשיות, לעולם ! שלא תעזי להלין בעצמך ! העזת להלין כנגד הגבירה שלך?? יקירתי, את בצרות. נשים, נשים, שק של נחשים... אם חשבת ש''דומים מסוכנים '' זה האישיו, חכי חכי ותראי מה יקרה לך כשתיכנסי לקליקה של מאורת השולטות. לא תצאי אותה האישה שהכרת. טיפוח- כמובן שתמיד עלייך להמתין לאדונך\ גבירתך מצוחצחת, מטופחת ( עם או בלי איפור- לפי בקשתם ), רעבה וחרמנית תמיד, גומרת לפי פקודה ,רצוי במגפיים גבוהים גבוהים ( סתם, נו, זה הפטיש הפרטי שלי ), כאשר האדון הנכבד או הגברת יעשו טובה, יאחרו לך קצת ( איחור אופנתי, כלבה ! ) ויגיעו באותם בגדים שראית אותם לפני שבוע. תסגדי! תלקקי! תעריצי! כפות רגליהם הם דברי אלוהים חיים... מה, לא?! אחריות אישית- עלייך להבין, שיפחה יקרה, שעול כה רב מוטל על כתפיו של האדון או הגבירה, ואת הרי אדם בוגר בנפשו, אחראית לחייך ולגורלך, על כן, עלייך להבין שבסופו של דבר מדובר כ ו ל ה במישחק בין 2 אנשים. כאילו, מה לא ברור לך, כלבונת?! מחטטים לך בנפש, הרי זו בחירה שלך. עכשיו תורך להתמודד. את ילדה גדולה. אין צורך באפטר-קייר. את כבר תסתדרי. יש בלוג\ דובי, וואט אבר. אל לך להטריד את אדונך \ גבירתך בענייני זוטות שכאלו ! הם עסוקים מעל לראש, בין היתר, בגורלה של שפחתם!! כמו כן, בין ענייני הגוף והנפש, עלייך לדאוג תמיד שהכל יהיה מושלם. הסביבה החיצונית שלך. החברות שלך. הורייך ( עדיף שלא . בכלל לא. ) אל תצפי מהאדון או הגבירה להעיר לך בנושאים אלו ! יש להם דברים חשובים לטפל בהם! בסופו של יום, שיפחה יקרה, המתנה שלך , העונג שלך, הינה היכולת שלך לשאת לאל עולם את עינייך, לגלגל עיניים בתחינה ולהביע תודה עמוקה מקרב לבך על ש ז כ י ת. באדון\ גבירה כ ה נפלאים. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
את חרותי - חווה אלברשטיין
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 28 בינו׳ 2006
את חירותי
שמרתי לי אותך כמו כוכב בסער את חירותי עזרת לי לעמוד בכל כאב וצער. ולצעוד בדרכי גורלי עד תבוא גם עלי השלכת ולרקום חלומות על קרני הלבנה וללכת ללכת את חירותי למען רצונך את שבועותי הפרתי את חירותי לשמור בריתי איתך את חולצתי מכרתי סבלתי הרבה וכאבתי בלי די רק למען אמון בי תתני נטשתי ארצי וטובי ידידי ושלך רק הנני. את חירותי הורית לי לוותר על תפנוקים ונועם את חירותי לימדת את ליבי גם בבדידות לשמוח. את שלימדת אותי לחייך למראה הרפתקה שחלפה לה ללקק את פצעי במיסתור ולקום וללכת לי הלאה את חירותי בלילה קר אחד הפרתי את בריתנו כך לבדי ערקתי מהשביל עליו פסעו רגלינו. בגדתי בך חירותי הטובה אל הכלא פסעתי בצער אל הכלא החם אשר שמו אהבה נאספתי כמו נער וסוהרת יפה בתנועה רחבה נעלה את השער. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 28 בינו׳ 2006
1:0
|
|