סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תזכורת לדומי

venus in our blood​(שולטת)
לפני 18 שנים • 31 בינו׳ 2006

תזכורת לדומי

venus in our blood​(שולטת) • 31 בינו׳ 2006
נ.ב

אפשר לעשות מבשר טחון גם קציצות אם בא לכם
או צי'לי.
ואם כבר צ'ילי אז עם אורז לבן!


אין בעיה!
אם אזכור היום בערב מחר אני שמה פה מתכון לצ'ילי!
_________________


דומייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

המתכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

העם רוצה צ'ילי !
Tainted​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 31 בינו׳ 2006
Tainted​(לא בעסק) • 31 בינו׳ 2006
Hו למה אף אחד לא מזכיר לי שאני בבית..... icon_redface.gif
טוב אני שמה תזכורת בסלולארי!!! בערב או מחר בבוקר אעתיק אותו לפה...
ילדה יפה
לפני 18 שנים • 31 בינו׳ 2006
ילדה יפה • 31 בינו׳ 2006
אני חושבת שכן
אפשר להשים טופו או משו כזה

אני רק לא הבנתי
דומי מבשלת?
Uranus
לפני 18 שנים • 31 בינו׳ 2006
Uranus • 31 בינו׳ 2006
6 כפות שמן
בצל אחד גדול - קצוץ דק
4 שיני שום - קצוצות דק
2 פלפלים אדומים חריפים - קצוצים דק (לחנונים פחות)
2 כפות עלי טימין
1 ק"ג בשר טחון טרי (קפוא זה פיכס)
2 כוסות שעועית אדומה אחרי השרייה של לילה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
5 עגבניות אדומות קלופות וקצוצות
כף פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
3 כוסות ציר מרק עוף

לחמם שמן בסיר כבד, מכניסים לשמן הרותח : בצל, שום, פלפל חריף וטימין. לטגן ולערבב שלוש דקות. להוסיף את הבשר, המלח והפלפל ולטגן עד שהבשר משתזף.
מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים. מכסים ומשאירים על אש הכי חלשה לשעתיים.

אפשר להשתעשע עם תערובות תבלינים כמו בהרט (רצוי בשלב השחמת הבשר)

בתיאבון icon_wink.gif icon_lol.gif
DOM Perignon​(שולט)
לפני 18 שנים • 31 בינו׳ 2006

מקצה שיפורים.

DOM Perignon​(שולט) • 31 בינו׳ 2006
Uranus כתב/ה:
6 כפות שמן
בצל אחד גדול - קצוץ דק
4 שיני שום - קצוצות דק
2 פלפלים אדומים חריפים - קצוצים דק (לחנונים פחות)
2 כפות עלי טימין
1 ק"ג בשר טחון טרי (קפוא זה פיכס)
2 כוסות שעועית אדומה אחרי השרייה של לילה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
5 עגבניות אדומות קלופות וקצוצות
כף פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
3 כוסות ציר מרק עוף

לפני שמתחילים עם הסיר הכבד והבשר והכל, מבשלים את השעועית עד שהיא מתרככת. מכניסים רבע או קצת יותר מכמות השעועית המבושלת, עם בערך כוס מציר מרק העוף לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מחית.
לחמם שמן בסיר כבד, מכניסים לשמן הרותח : בצל, שום, פלפל חריף וטימין. לטגן ולערבב שלוש דקות. להוסיף את הבשר, המלח והפלפל ולטגן עד שהבשר משתזף.
מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים. מכסים ומשאירים על אש הכי חלשה לשעתיים.

אפשר להשתעשע עם תערובות תבלינים כמו בהרט (רצוי בשלב השחמת הבשר)

בתיאבון icon_wink.gif icon_lol.gif
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 18 שנים • 31 בינו׳ 2006

יא סוטים שכמותכם

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 31 בינו׳ 2006
איך אתם מחציפים להכין צ'ילי בלי כמון?

הרבה כמון...

icon_twisted.gif

ואפשר גם קצת כוסברה קצוצה שניה לפני ההגשה.

אני מזועזע
Tainted​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 1 בפבר׳ 2006
Tainted​(לא בעסק) • 1 בפבר׳ 2006
זה לא המתכון הרשמי של דומי אבל אף אחד לא מזכיר לדומי להביא את המתכון אז היא שוכחת icon_rolleyes.gif
ילדה יפה
לפני 18 שנים • 1 בפבר׳ 2006
ילדה יפה • 1 בפבר׳ 2006
אני חושבת דומי שהתירוץ הזה של שוכחת לא מתקבל....
תודי שאת לא יודעת לבשל ושבגלל זה גם אין לך מתכונים!