kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
שפחת ניקיון
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
kamor(נשלט) • 3 בפבר׳ 2006
שלום אנשים !!
אני השכן מהפורום ליד , באתי לבקש קצת סוכר . תגידו , יש דבר כזה אצלכם "שפחת ניקיון" , כלומר נשלטת שמנקה ללא תמורה או סשיין כלשהו ? למה אני שואל ? ובכן , אצלנו יש תופעה של נשלטים המציגים את עצמם כעבדי ניקיון בלבד . תופעה מוזרה שאני אישית לא מאמין שהיא אמיתית . לא רק זה ... אלה יש אצלנו גם שולטות שמבהירות שזה רק מה שהן מחפשות , עבד ניקיון , נהג ,טבח או סתם מישהו שיקנה להם דברים . וכל זאת ללא תמורה כלל . האם גם פה יש אדונים כאלה ? או שזו תופעה נשית .... אה , ואל תהיו זרים . בואו לבקר אצלנו .. דווקא מאוד נחמד . . |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
נוריתE • 3 בפבר׳ 2006
היה,לא מזמן שוב,בכבלים הסרט של ג'ולי וולטרס "שרותים אישיים" נידמה לי ,והיו שמה גברים שאכן באו לנקות בלבד או לעזור בבית ללא תמורה של סשן או משהו ואפילו שילמו עלזה.
אני חושבת שזה פטיש של גברים. שפחה שנמצאת לפחות חלק מהזמן אם לא יותר בביית של האדון שלה, יכולה לפעמים להרגיש את הצורך גם לנקות ולעזור בבית אולי בגלל ההרגשה שחלקית, זה גם הביית שלה. אישית , לפני שנים הייתי שפחת נקיון מעולה עם המלצות, אבל כשצריך לנקות את הביית שלי זו מטלה מעצבנת לא הייתי מתנגדת לעבד נקיון חביב שיעשה את זה לשם זה אפילו אם אני שפחה, כי בינכה לא אוכל לתת לו סשן בתמורה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 3 בפבר׳ 2006
מי זה " אצלנו" ?
לבנות יש דרישות היום חבוב, ואכן , קצת נדיר לראות במחוזותינו שפחות ניקיון, אולי זה סתם עניין של היצע וביקוש.. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
אני מסתפק בזה
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
קליבר(שולט) • 3 בפבר׳ 2006
שהיא תנקה מה שהיא צריכה לנקות ..
|
|
Jake(שולט) |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
קליבר ידידי,
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
Jake(שולט) • 3 בפבר׳ 2006
לעתים נדמה לי, אבל רק לעתים, שאתה פשוט גאון
(: |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
Re: שפחת ניקיון
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
tch(נשלט) • 3 בפבר׳ 2006
kamor כתב/ה: למה אני שואל ? ובכן , אצלנו יש תופעה של נשלטים המציגים את עצמם כעבדי ניקיון בלבד . תופעה מוזרה שאני אישית לא מאמין שהיא אמיתית . אז אל תאמין.יש תופעה כזאת והיא בכלל לא מוזרה.למה להיות משרת אישי ועבד בית מוזר יותר מלהנות שיחרבנו עלייך?מדוע הרצון להקל את חיי גבירתך,לשרת ולפנק אותה,לנקות,לבצע הוראות ,שליחויות,מתוך רצון אמיתי וכן,מוזר יותר מלחטוף מכות עד זוב דם? איש ואמונתו יחייה,כל אחד מתחבר למשהו שונה,התחום רחב ויש נישה לכולם. laila כתב/ה: אני חושבת שזה פטיש של גברים. לא מסכים.לא מדובר בפטיש,מדובר בדרך חיים,ברצון לשרת,בלראות את מתן השרות כזכות,הזכות לשרת.מעטים הגברים ש"גומרים" מלעשות ספונג'ה,אם בכלל. |
|
kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
דאאאאאאאאא ????
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
kamor(נשלט) • 3 בפבר׳ 2006
אני מבין מהתגובות פה שהשפחות לא מנקות בכלל אפילו לא כחלק משירות לאדון .
וזה מוזר , הרי תפקידה של השפחה בין היתר זה גם לשרת את אדונה . לא ? יש לי תחושה מאוד גדולה ששולט שרוצה שפחה צריך להתפשר, והרבה . tch , אתה בכלל מדבר על משהו אחר. אבל אם אתה רוצה לדון בזה , אז לא פה, כדי לשמור על סדר . כנס לפורום הבנות על הבנים .דבריי מופיעים שם . . |
|
דוכס תל אביבי(שולט) |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
דוכס תל אביבי(שולט) • 3 בפבר׳ 2006
בתור נשלט אתה דווקא מנהל פה את העניינים לא רע...
|
|
Tame |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
Tame • 3 בפבר׳ 2006
דוכס,
מה הקשר? |
|
מאסטר מיינד(שולט) |
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בפבר׳ 2006
מאסטר מיינד(שולט) • 3 בפבר׳ 2006
תקופה ארוכה חיפשתי "שפחת ניקיון", כלומר כזו שלנקות ולשרת אצל אדונה זה מה ש"עושה לה את זה".
לא מצאתי. כבר הייתי מוכן להסכים להכללה ש"זה קינק של גברים" ושאין דבר כזה, אבל אז נתקלתי בבלוג של "משרתת". http://www.thecage.co.il/blog/archives.php?blog_id=14765 ומאז אני קורא אותו יום יום... |
|