שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

משבר שנת ה-30

איימי_​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 5 בפבר׳ 2006

משבר שנת ה-30

איימי_​(נשלטת) • 5 בפבר׳ 2006
יש דבר כזה? כשמתקרבים להחליף קידומת, והקידומת הספציפית הזאת כל כך משמעותית... יש משהו ב "שנות העשרים" שנותן לנו, אולי, תחושה שיש עדיין זמן... שאנחנו עדיין צעירים... עדיין מותר להיות קצת טיפשעשרה אפילו...
ואולי במיוחד עבור נשים, החלפת הקידומת הזאת היא מאוד משמעותית.

אשמח לשמוע ממכם/ן, אתם שכבר הייתם שם- יש דברים בגו'?
ואתם/ן, שעדיין לא שם (ואולי מתקרבים לשם בצעדי ענק...), איזו משמעות אתם חושבים שיש לגיל הזה- עבורכם ובכלל?

>איימי- בת 29 וחצי...<
tracy
tracy • 5 בפבר׳ 2006
ודאי שיש פאניקה, אבל היא מה שאת עושה ממנה. בסופו של דבר, מתעוררים ביום שאחרי יום ההולדת, והכל כרגיל.

יש כאלה שבשבילם זה סתם עוד יומולדת, ואחרים מנצלים את ההזדמנות כדי לערוך חשבון נפש. האם עשיתי כל מה שרציתי לעשות? האם השגתי את כל שאיפותיי בנקודת ציון זו? אני מכירה אנשים רבים שהתכחשו לפאניקה, אבל מעט אחרי פתאום נזכרו לעשות דברים ששינו את חייהם, אם זה לעזוב מקום עבודה מעיק או להרשם ל-Jdate.

התאוריה היא שנשים נכנסות לפאניקה לפני גיל 30, ולגברים זה בא בגיל 40. אני לא יודעת מה ההסבר, אני רק יודעת שהחלק הראשון היה נכון לגביי.

יש חיים אחרי גיל 30, ואפילו אחרי גיל 31 . לגבי גיל 32 אני אחזור אלייך בעוד חצי שנה.
המלכה קארינה​(שולטת)
אני עוד 20 יום בת 33 ואני יכולה להגיד לך שלי לא היה שום משבר !!

להיפך - רק המחשבות על חגיגות של גיל מיוחד ועגול שכזה - 30 - עשה לי טוב icon_lol.gif icon_lol.gif

ותמיד טענתי ועדיין טוענת - גיל זה רק מספר !!! icon_wink.gif

מחכה כבר לחגיגות ה-40 שלי (למרות שגם 33 זה מדהים 3 3 איך שלא תהפכו זה עדיין 33 אחלה גיל )

איימי - icon_chickkiss.gif
Here And There​(נשלטת)

..

Here And There​(נשלטת) • 5 בפבר׳ 2006
איימי- מאוד מאוד מבינה אותך...כן!! לא מזמן שמתי לב שבכל תקופת גיל ה-20 מכנים אותך "בחורה צעירה עם כל החיים לפניה" ומגיל 30 ומעלה נוטים יותר להגיד "את כבר בגיל שאת צרירה למצוא כיוון בחיים"........
זה מאין מוסכמה חברתית לא כתובה שבתחילת עד אמצע שנות ה-20 עדיין לא מצפים ממך להתמסד ולמצוא כיוון ומאמצע שנות ה-20 ומעלה זה כבר מצופה ממך. מצפים ממך להיות "בוגרות" יותר, "מכווננת" יותר. כפי שאומרים, החיים קצרים והתקופה שבה עושים חיים, עוד יותר....icon_smile.gif
אבל אל תתני לזה לדכא אותך, תמשיכי להנות ואם את רואה שזה מפריע לך אז תעשי משהו בנידון..