עד לפה(אחר) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
למלכתי ,סשן שלא היה .... אך עוד יהיה !!!
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
עד לפה(אחר) • 9 בפבר׳ 2006
השעה כבר חצות,הגשם זלף
עצרתי את A3 הכסופה בכניסה לביתה,חיכתי בכליון עיניים ליפה שלי,למלכה שלי. המטריה הייתה כבר שלופה בציפייה לכסות את גופה. לאחר זמן מה היא יצאה מביתה כששערה החלק אסוף בחצי ופניה בוהקות. הגלוס שעל שפתייה ממש נצצו עד שאמרו "בו ותנשק". גברתי הייתה כ"כ יפה , סטרפלס ,מיני ומעיל שמכסה את גופה. היא התיישבה על הכיסא ואמרה "סע" ,ימינה שמאלה ,שמאלה ימינה. הגענו למסעדה הכל זהב ....מראה מהמם , ORO שמה . היין היה כבר על השולחן . אחרי שעה נסענו לכיוון ביתה,כבר לא יכולתי לחכות לקול מלכתי ,רק רציתי לשמוע את הפקודה שתרשה לי לגעת ברגלה. מלכתי הלבשתי אותי כאישה,וקראה לי "זונה ,בואי מיד ותכרעי " . תפסה בשערותיי ודחפה לישנה ,לקקתי בהנאה במשך שעה . ידייה נשלחו לעבר גופי, דרך לישבני היתה קצרה אצבע אחת נכנסת,ושניה לאחריה. הSTRPON לא אחר לבוא , מזיינת ודופקת ושורטת את גבי. מלכתי יצא ותפסה את גופי....תגובתה לא איחרה לבוא,מלאה את במיצי תשוקתה. שתיתי וליקקתי ולא פספסתי אפילו טיפה. ומייד צוויתה תתלבש ......ולך. מלכתי האהובה,האחת ויחידה "שפחה מתחלפת" תודה לא על הכל הדקות ושעות שאת מקדישה לי מזמנך וכן מלכתי,אפשר להזמין אותך למסעדה ??? |
|