Mister_Blue(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לקסיקון א"ב על עצמי
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
Mister_Blue(שולט) • 15 בפבר׳ 2006
א
אני – מילה בסיסית בשפה העברית שבעולם של ה-BDSM מקבלת משמעויות אחרות. ה"אני" של האדון שונה לחלוטין מה"אני" של השיפחה. אני: בן 42, נשוי, מאזור המרכז. בשלוש השנים האחרונות ניהלתי קשר ארוך ומרתק עם מישהי ועתה, בידיעתה, החלטתי לחפש שיפחה נוספת. לא הרמון, לא רועה של עדר שפחות. רק קודקוד שמחפש את האחת למשולש שווה השוקיים ב בחירה – אין דבר שאני מעריך יותר מבחירתה של מישהי להפוך לשיפחה. לקבל על עצמה את מרותו של אדם אחר. כולנו אנשים עצמאיים וחופשיים. וכשמישהי בוחרת באופן מודע ועצמאי, במחשבה צלולה וחופשית לוותר על מרחב שלם של שליטה עצמית ולתיתו לאחר, זה מעורר בי השתאות, הערכה ואף הערצה. ג גבולות – עד כמה שראיתי כאן, זה אחד מהדברים המשמעותיים לכל אחד ואחת. כל אחד מגדיר את הגבולות מותרים, האפשריים. לפעמים חלק מהתהליך הוא לדחוק את הגבולות. הגבולות שלי הם חד משמעיים – שום דבר העלול לגרום לנזק (גופני או נפשי). שום דבר העלול לסכן את החיים הפרטיים (משפחה). וכמובן כל דבר שנמצא בגבולות השפיות והסכמה. אילו הגבולות שלעולם לא אעבור אותם. מעבר לזה הגבול נמצא בכוכבים. ד הדנג'ן – הייתי פעם. נהניתי. יתכן ואבקר בו שוב. הרגשתי נחמד ויחד עם זאת גם זר. לא הכרתי אף אחד, אף אחד לא הכיר אותי. היה לי נוח עם האנונימיות הזאת ואי נוחות עם תחושת החוסר שייכות. כולם התקהלו בקבוצות, שלישיות, רביעיות. היום גם דברים שנעשו בפומבי ונהניתי להסתכל. דיסקרטיות – תנאי חובה, בייחוד לאנשים נשואים. ה הכלוב – צריך לתת מילה טובה למקום המארח שיצר את הזירה הזאת. טוב שהכלוב קיים. תודה לכלובי. הומור – ללא הומור לא יכולנו לחיות, לשרוד. ההומור הוא הדבר שמבדיל אותנו לדעתי מן הבהמה. אני כמובן עם הומור (בנוסף לכך שאני ספונטני ורגיש). אני לא בטוח שזה יבוא לידי ביטוי בלקסיקון הא"ב הזה. חשוב לי שזאת שאיתי תבין את ההומור שלי, שאני אבין את ההומור שלה, שיהיה לנו הומור משלנו. ז זהות – בתעודת הזהות רשום השם, שם משפחה תאריך לידה, מצב משפחתי, שמות הילדים. בכרטיס האישי שכאן אמור להיות רשום השם שאני רוצה להתקרא בו, הגיל, המצב המשפחתי, הגישה לBDSM. הנה בחרתי להציג בפניכם את תעודת הזהות שלי. ח חדש כאן. אני משער שכמה ישאלו את עצמם: אז מי זה? אולי זה מר X שהחליף כינוי, אולי זה אדון Y שרוצה לפתוח בזהות חדשה ושמא זה האיש Z שהיה בעבר עבד והפעם החלט להחליף את עורו ולנסות גישה אחרת. כל התשובות אינן נכונות. לא הייתי כאן בשם אחר. במקומות אחרים בזמנים אחרים הגחתי עם כינויים שאני כבר לא זוכר. ט טעמים – על טעם ועל ריח אין מה להתווכח – משפט שמקבל משמעות קצת אחרת במסגרת הנוכחית. י יכולת – בצבא אוהבים להגיד – אין לא יכול, יש לא רוצה. כמה וכמה פעמים מצאתי את עצמי משתעשע עם הרעיון להוציא את המשפט הזה מהראש אל הפה ומשם החוצה אל הפועל. אין לא יכולה, יש לא רוצה. כ כנות – התכונה החשובה ביותר בכל מערכת יחסים. לומר את הדברים מהלב, מהבטן ללא תהליך סינון מחשבתי. כמו שחיים הכט אומר: "בלי שטיקים ובלי טריקים" כנות נטו. ל לקחת – אני אוהב לקחת את כל מה שהיא מוכנה לתת. אני לא אקח לעולם את מה שהיא לא תסכים לתת. ומהצד השני, ארצה לתת הרבה כדי שהיא תיקח. מ מזוכיזם – תודה שלוחה למרקיז דה סאד וליאופולד פון זאכר מזוך שהמציאו את הסדו-מזוכיזם.. אני לא מחפש מזוכיסטית צרופה כפי שאני לא סדיסט צרוף. עם יד על הלב אני נהנה להכאיב. אני נהנה כשהיא נהנית מהכאב. לא כאב הרסני שפוצע אלא כאב טוב. אבל לא אטאטא את המושג כאב ואחביא אותו מתחת לשטיח. נ נישואים – אני נשוי, השיפחה שלי נשואה. אנחנו לא נשואים זה לזו. אישתי לא יודעת, אני גם מקווה שהיא לא תדע. בעבר נשאלתי בשיחות אישיות: למה אתה לא שואל את אישתך?. אין לי תשובה טובה. כשגיששתי היא לא אהבה את העניין. אבל בשיא הכנות, גם אם הייתה אוהבת את זה הייתי בוגד בה, גם אם הייתה רוצה להפוך לשיפחה שלי, הייתי מחפש מישהי נוספת. אולי בגלל השנים הרבות של הביחד עלה הרצון לגוון, לנסות, לחפש משהו חדש ומסעיר. ס סשן – סשן עבורי מתחיל מעצם המחשבה על הסשן הצפוי. בהתרגשות החולפת בגוף כשאני יודע שבעוד שבוע ויום, שלוש שעות ועשרים דקות ניפגש לסשן. אני חושב על זה, אני מדבר איתה על זה, אני מתכנן את זה לפרטי פרטים. זה נמשך בטלפונים, ב-SMSים, בפגישה עצמה וזה נגמר אט אט בשיחה שאחרי ובשיחה של היום של אחרי והיום שאחרי אחרי עד לסשן הבא. סערות – בשביל זה אנחנו עושים את זה לא? בשביל סערת הרגשות הגדולה, בשביל הדברים המסעירים שקורים לנו לפני, בזמן ואחרי. לבטח יהיו כאלו שיגידו כי הם נולדו כך, כי BDSM הוא צורך חיוני אצלם. אצלי זה החיפוש התמידי אחר משהו חדש, מסעיר, הסערה שבפנים והסערה שבחוץ. ע עיניים – פעם עשו סקר בין הגברים האמריקאים והתברר שהזיכרון הכי משמעותי שלהם ממרלין מונרו הוא העיניים שלה. לא את החזה, לא את הרגליים, לא התחת הסקסי אלא העיניים. זה הדבר הראשון שאני מסתכל על האישה שמולי. אני מחפש את הניצוץ שבעיניים, את האמירה. הנכונות, הרצון וגם ואת היכולת. העיניים יכולות להיות גדולות, קטנות, כחולות, ירוקות, שחורות או חומות. לא משנה, העיקר שהעיניים תדברנה אלי ואני אדע גם להקשיב. פ פסיכולוגיה בגרוש – זה עשוי להיות כלי שימושי לפעמים אבל לפי הכינוי אצלי, ניתן להבין את דעתי עליו. צ ציד – זו מילה שאני לא כל כך אוהב. הרי "בחמש קם צייד" זה לא אני ולמרות זאת אני מחפש, תר אחר מישהי פוטנציאלית, מישהי שתדליק אותי, שאני אדליק אותה, יש לזה את כל הסממנים של ציד. אני מתלבט מה לומר, איך לומר, איך לא להפחיד, להרתיע, איך ליצור את התדמית איך לכתוב את הפרופיל שלי בצורה שתרשים ועם כל זאת גם לשמור על הכנות המקסימלית, תנאי בסיסי מאוד. אז כן, אני צייד. ציוד – אני מאמין בעיקר בדמיון ובציוד בסיסי. אין לי וגם לא יהיה לי ארסנל עם כלי משחית. ק קשר – קשר בין אנשים, קשר בין אדון לשיפחה, קשר בין שיפחה לשיפחה. מילה שתחזור ותופיע בכל כך הרבה שיחות. "מה את מצפה מהקשר הזה? מה אתה מצפה מהקשר הזה". אני מקווה לקשר טוב, חם, נעים וכנה, קשר שמפרה את הדמיון ואת היצר. קשב – אם אני קשוב אני שומע את מה שהיא אומרת לי גם ללא מילים. אם היא קשובה היא שומעת את מה שאני רוצה. אני אוהב להקשיב לה. אני אוהב שהיא מקשיבה לי. ר רצונות – הרצונות שלה חשובים לי במיוחד. אני לא מתחייב לקבל אותם, לממש אותם. אבל אני רוצה לשמוע את דעתה, להאזין למחשבותיה, להקשיב לרצונותיה. ש שיפחה – יש לי אחת כזאת. אני רוצה עוד אחת. כתבתי כבר קודם לכן, אין בכוונתי לבנות הרמון, אלא ליצור משולש שווה שוקיים. ת תכל'ס – זה אני. תרצו תקבלו, לא תרצו, תתעלמו. אם מישהי קוראת וזה מעניין אותה - לשמוע מעבר, צרי קשר. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 15 בפבר׳ 2006
שכחת את ו'....
בהצלחה. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
nerissa(אחרת) • 15 בפבר׳ 2006
וואלה
אחלה כניסה. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
אם היה לי ממש אומץ
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
קליבר(שולט) • 15 בפבר׳ 2006
ה ייתי חושב שאני כתבתי את זה ..
אבל לא כי זה לא בחרוזים .. נראה אותך "גבר" כותב את זה בחרוזים |
|
o_rit |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
o_rit • 15 בפבר׳ 2006
אכן , ריתקת.
חיוכיים |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
בודי, אתה לא מרוכז
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
Yosefus(שולט) • 16 בפבר׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: שכחת את ו'....
בהצלחה. הוא לא שכח את ה- ו', שכן אין ו' (החיבור) כי אין חיבור, כך כתב הברנש, לבן על גבי מסך. |
|
לא דומה |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
לא דומה • 16 בפבר׳ 2006
"רק קודקוד שמחפש את האחת למשולש שווה השוקיים "
אין דבר כזה. משולש הוא לעולם לא שווה שוקיים. סתם שתדע. (ואם כבר בצורות עסקינן, האם לא מדובר בסוג של מרובע?) |
|
Mister_Blue(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
תודה על ההתייחסות
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
Mister_Blue(שולט) • 16 בפבר׳ 2006
באמת שכחתי את האות וו לא בכוונה
לא הבנתי איפה כתבתי שאין חיבור מדוע מדובר במרובע ולא במשולש שווה שוקיים? (ללא דומה) יהיה לי קצת קשה לכתוב את הדברים בחרוזים, אבל אולי אנסה את זה (לקליבר) |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
מUחדת • 16 בפבר׳ 2006
לא דומה כתב/ה: "רק קודקוד שמחפש את האחת למשולש שווה השוקיים "
אין דבר כזה. משולש הוא לעולם לא שווה שוקיים. סתם שתדע. (ואם כבר בצורות עסקינן, האם לא מדובר בסוג של מרובע?) בהחלט יש משולש שווה שוקיים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%A9#.D7.9E.D7.A9.D7.95.D7.9C.D7.A9_.D7.A9.D7.95.D7.95.D7.94_.D7.A9.D7.95.D7.A7.D7.99.D7.99.D7.9D |
|
Mister_Blue(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
בדיוק אתמול עזרתי לבת הגדולה שלי בשיעור הנדסה
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
Mister_Blue(שולט) • 16 בפבר׳ 2006
את קוראת מחשבות על בסיס קבוע? או מזדמן?
|
|