פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
הציטוטים האקדמאים הגדולים ביותר. מומלץ :)
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 16 בפבר׳ 2006
|
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
Lilu-FemdoM{Pon} • 16 בפבר׳ 2006
נפלא , מביא חשק לחזור לאונברסיטה.... המרצה פותר מעגל חשמלי. סטודנט- ד"ר, איך זה הסוללה 12V והמנורה דולקת ב-1.5V? מה פה מקולקל? המרצה מוסיף M.I.C ליד הסוללה וממשיך בשיעור. כעבור 30 שניות: הסטודנט- סליחה שוב ד"ר על ההפרעה... אבל מה רשמת שם? המרצה: Made In Chaina... מכללת אריאל, פיזיקה חשמל. |
|
חתולת הלילה |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
חתולת הלילה • 16 בפבר׳ 2006
תודה רבה, באמת נהדר!
|
|
Toxic Princess |
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
אוי קורע
לפני 18 שנים •
16 בפבר׳ 2006
Toxic Princess • 16 בפבר׳ 2006
אני איזה שעה שלמה מתגלגלת פה מצחוק....
פשוט קורעעעעעע |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 17 בפבר׳ 2006
חחחח אמנם כבר איני רואה אך בכל זאת נחמד לי אפילו רק לדמיין אותך צוחקת
האוסף הזה גאוני, אם הייתי אוסף ציטוטים מכל שנות הלימוד שלי.... איזו טעות... חחח חבל, היו יציאות גדולות |
|
isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
פרט ליותר מדי וריאציות על השורש ג מ ר
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
isolde(שולטת) • 18 בפבר׳ 2006
הכל של תחומים ריאליים
מצד שני אם אני אוסיף ציטוטים מאומנות פילוסופיה ומגדר וקצת קולנוע ועוד כל מיני תחומים הומניים אחרים לא יבינו כלום? מיטב הברקות עמליה מישהו? |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
את"א , מרצה שובניסטי
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
Adonasuy(שולט) • 19 בפבר׳ 2006
מרצה שובניסטי ידוע (לא, לא אני) נהג לתת דוגמאות שמאוד עצבנו קבוצת בנות לוחמנית.
האמזונות החליטו שבדוגמה השובניסטית המרגיזה הבאה שהוא נותן , הן קמות ועוזבות את האולם- ואז הגיע הרגע הגדול: מרצה (מדגים את התאמת ההיצע לביקוש בשווקים)- "הנה, למשל, כשמגיעה נושאת מטוסים אמריקאית לחיפה, כל הזונות מכל הארץ מגיעות לחיפה, והמחירים בשאר הארץ עולים". הלוחמות קמות כולן ומתחילות לנוע לפתח האולם. מרצה (מרים את הראש בהשתאות) - "לאן אתן הולכות, האונייה מגיעה רק מחרתיים!". |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
Re: פרט ליותר מדי וריאציות על השורש ג מ ר
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
המלט • 19 בפבר׳ 2006
isolde כתב/ה: הכל של תחומים ריאליים
הרוב המכריע, כן. אבל לא הכל. כמו למשל הציטוט הזה מהמגמה לתקשורת ועיתונות באונ' העברית: מרצה רואה סטודנט שנרדם בשיעור ומעיר לחבר שיושב לצידו מרצה: תעיר אותו ומהר סטודנט: אתה הרדמת אותו, אתה תעיר האוניברסיטה העברית בירושלים, קורס מבוא לעיתונות, מגמת תקשורת ועיתונות . |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
האמנם הומור שמור לתחום הריאלי?
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
המלט • 19 בפבר׳ 2006
בעקבות הערתה של isolde, "שהכל של תחומים ריאליים" -- לגבי האתר עצמו, אפשר
אולי להסביר את זה בכך שהוגי האתר באים מתחומים ריאליים ומקושרים יותר לתחומים ריאליים, אבל זו תהיה התחמקות עדינה מהתמודדות עם השאלה עצמה: האם לחברה ריאליים יש חוש הומור מפותח יותר מחברה הומניים? והתשובה היא כן, במאה אחוז. מותר להניח כי אין יתרון מצד התוכן למקצועות ריאליים (פיזיקה, מתמטיקה, כימיה, ביולוגיה, הנדסת חשמל, וכו) ביצירת הומור על פני מקצועות הומניים (הסטוריה, ספרות, פילוסופיה, מוסיקולוגיה, בלשנות, לימודי סין וכו) . מי שמייצר את ההומור הינו האנשים העוסקים במקצועות האלה. ואני יכול להעיד, לאחר שעברתי את כל שלבי המסלול האקדמי מקצה של ירושלים ועד קצה (ז"א, ממסדרונות הפקולטות למדעי הרוח והחברה אשר בהר הצופים, ועד למדשאות הפקולטה למדעי הטבע בגבעת רם), כי התוצאה הינה חד משמעית: לחברה ממדעי הטבע יש הכי הרבה חוש הומור - לאחריהם מדעי החברה, ובסוף הרשימה הוגי הדעות של מדעי הרוח. חוסר חוש ההומור במדעי הרוח בלט מאד אל מול הימצאותו בשפע במדעי הטבע. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 19 בפבר׳ 2006
המלט אני מתקשה להסכים איתך
אין קורס בלימודים שלי שלא היה רצוף בהומור. לצערי המחשבה של לתעד אותו לא עלתה בדעתי אין אתה יכול להסיק את מה שהסקת? זה לא עומד בתנאים של שיטות מחקר |
|