עד לפה(אחר) |
לפני 18 שנים •
20 בפבר׳ 2006
סוף סוף זה קרה.
לפני 18 שנים •
20 בפבר׳ 2006
עד לפה(אחר) • 20 בפבר׳ 2006
סיימתי את עבודתי....
קבעתי עם גברתי 30 דקות אחרי חצות בביתה שלה . תמיד זה קורה, היא זו שמחכה.... דפקתי אצלה בדלת ב-1 לפנות בוקר . הגעתי עם היין "גאטה נגרו" שהיא כ"כ אהבה. אך שנכנסתי קיבלתי הוראה, "כלבלב תתפשט" . היא שאלה :למה האיחור ? עינתי בתירוץ עלוב " בגלל העבודה . ואמרה : על כל דקה הצלפה (משמעות 30 דקות =30 הצלפות) מלכתי התיישבה על מיטתה ....ואני על הריצפה , ומיד אמרה " לך למטבח ותביאי לנו יין" . מזגתי לשנינו ,הגשתי את הכוסית לידה ,ואת שלי הנחתי מתחת למיטה. שהתחילה לשתות ,שאלה "הכלבלב צמא " ? עינתי בחיוב ,שלחה אותי למטבח ואמרה " תביאי את הקופסא האדומה" . כמצאתי אותה חכתה לי הפתעה קופסא אדומה של כלבלבים ,נתתי אותה לגברתי. ומיד היא שפכה את היין לקערה האדומה . ואמרה בחיוך רחב "לרוויה" . התחלתי לשתות כמו כלבלב , הרגשתי מושפל בדיוק כמו שרצתה . הרגשתי את הידה על גופי.......לקחה את השוט האנגלי שלה . ותחילה להצליף אחת,שתיים כו'....אחרי שסיימה......הצוותה להתקרב אלייה, מיד הלבישה על צוארי קולר......שחור ויפייפה , ( מחכה כבר ליום שיהיה מקולר למלכתי.) מלכתי נעמדה והצמידה את ראשי לישבנה ...ובקול סקסי שיצאה מגרונה אמרה : "שלא תברח משם" ,התחילה לטייל ולהסתובב בביתה ואני אחרייה מסניף את גופה עד שנפלתי לרגלה.,היא הסתובבה וקיבלתי הצלפה על המעידה . היא כיסתה את עיניי עם מטפחת שחורה והשכיבה אותי על הריצפה.....החושך מאוד הפחיד אך היה מסקרן מה יקרה ,מלכתי לקחה עטבים אחת לכל פיטמה ......וחמישה לאשכיי , לקחה שני חוטים וקשרה במקצועניות את אביריי ותביצים שלי . ופתאום נתתי צעקה ,השעווה נחתה על כל גופי . הדביקה את רגלה המדימה .....על שפתיי,שהוציתי את לשוני מיד קיבלתי סטירה " אתה צריך לבקש" . התחננתי ללקק את הכפות רגלייה ,העבירה את רגלה לבטני ,ואמרה " אם תגיע תלקק " . הרמתיי את ראשיי ועם הקצה הלשון נגעתי ברגלה ,לקקתי ,כמה שיכולתי ....עד שהצוואר כ"כ כאב . לפטע אמרה,קום והתלבש . אחרי שניה התחרטה ....תפסה בראשי ודחפה אותה לכרית ,פיסקה את רגליי אמרה תנשום עמוק !!! ללא הבחנה ...החדירה לי ללא כל מאמץ את חמשת אצבעותייה... ולאט לאט האצבעות התחלפו לבקבוק זכוכית . שסיימה .....אמרה לי ,אתה רשאי לגמור בקערה . לא הבחנה ....יצאתי מביתה בשעה ארבע,ומייד שלחתי לה הודעה, תודה על הערב הנפלא . תודה לך גברתי המקסימה,על החוויה המדימה ,מקווה שהיו עוד כאלה במשך דרכיי לרגלייך . מלכתי האחד ויחידה "שפחה מתחלפת " ( אל תסתכלו בקנקן אלה מה שבתוכו ) . ציטוט: [quote]
מלכתי ,המלכה שלי : הצעתי פעם אחת ,ואומר זאת שוב : התסכמי לצאת איתי למסעדה ? וכן גברתי אני מאוד רוצה שכבר תקלרי אותי ושיהיה משוייך לרגליי הסקסיות והיפות כ"כ . |
|