slaveinblue |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לדום המסוקס
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
slaveinblue • 26 בפבר׳ 2006
לדום המסוקס.
שלום לך אדון. בשבוע שעבר נפגשנו, אדוני ואני יחד אתך ועם שפחתך ולמרות שלא תכננתי, משהו, בשישי ושבת שעבר ובזמן שהיה לי לחשוב (אסור לתת לאישה לחשוב...) גורם לי לכתוב לך את זה. התרגשתי מאוד לפני הפגישה אתכם. זו הייתה חוויה ראשונה לי ולאדוני, זו הייתה הפעם הראשונה שבה הכנסנו זוג לאינטימיות שלנו. פחדתי מהמון דברים, פחדתי שאאכזב אותו, פחדתי שהיא לא תמצא חן בעיני שאני לא אמצא חן בעיניה. הטעות שלי הייתה שממך לא פחדתי בכלל, המודל שהיה לי בראש הוא של אדוני ומאדם כזה מדוע וממה יש לי לפחד ולחשוש. אתך ידעתי שאסתדר. הגענו וההתרגשות הרקיעה שחקים. בהתחלה נתתם לנו לשחק קצת אחת עם השניה, להכיר. זה הפיג לי חלק מהחששות לגביה. למרות שלא ראיתי אותה. הרגשתי אותה ושמעתי שהיא מתרגשת לא פחות ממני. אבל אז פרשנו אתה ואני לצד אחד של החדר והיא נשארה לשחק עם אדוני. חשבתי שהקנאה תעביר אותי על דעתי אבל לא, לא קינאתי. קצת קינאתי בזה שהיא כל כך נהנית, הרי ברור היה לי שהיא תהנה אני מכירה את האדם שהייתה איתו, בזמן שאני עסוקה בעיקר בלהיות תחת שליטה מילולית. "מה את?" "מה אני?" "כן, מה את?" סטירה. "כלבה?" "יפה כלבה, ושל מי את כלבה?" "שלך אדון?" "יפה" סטירה "ומה את עוד שלי?" "זונה אדון?" "יפה" סטירה "אני אחנך אותה, אני אדון קשוח, אני אלמד אותך איך לפנות אלי" "תודה אדון" וכולי וכולי... לא שתקתי לרגע. על כל דבר הייתי צריכה להודות, לספר לך כמה אתה ורק אתה אדון מדהים נפלא ונהדר. ידעתי שזה קיים, לא היה לי מושג איך זה יעבוד עלי. אני מודה, הסיטואציה של המסירה חירמנה אותי כהוגן, נטפתי. אבל השיחות האלו אתך כמעט שכיבו אותי. לא נתת לי שניה של מנוחה. ומעבר להכל, כל הזמן, למרות שנהניתי, צעקה לי מחשבה אחורית בראש צעקות מחרישות אוזניים שאמרו "לעזאזל, באיזו זכות הוא חושב שמותר לו לפנות אלייך כך? באיזו זכות הוא מאמין שאת תעשי כל מה שיגיד לך? ובאיזו זכות הוא חושב שכל מה שאת רוצה בעולם זה למצוץ לו את הזין?" כי הרי בינינו, הסיבה היחידה שהייתי שם, כורעת מולך היא שאדוני אמר לי להיות שם. הסיבה היחידה שעשיתי מה שאמרת היא שאדוני אמר לי לעשות מה שתגיד לי. לא באמת היית כל עולמי, לא באמת הערצתי את הזין שלך ולא באמת חשבתי שאתה מדהים ונפלא ונשגב. האמת היא שגם לא הייתי כלבה או זונה שלך. אני שלו. וכשלו אני עושה באהבה כל מה שהוא אומר לי לעשות וזו הסיבה היחידה שעשיתי מה שאמרת לי אתה לעשות. טריקי, אני יודעת, ובכל זאת זה המצב. כל זה היה יכול לשעשע אותי לולי היו כמה נקודות שבגללן התהפכתי במהלך השבת. עשית שם כמה דברים אדון שהיו מאוד לא "אדוניים" לטעמי. עשית כמה דברים (ואני לא מדברת על לדרוש ממני להגיד דברים) שהיו ממש לא לעניין. קודם כל לא נתת לי מילת בטחון. נכון שלא הייתי לחוצה, ידעתי (ובדיעבד גם הסתבר שצדקתי) שאדוני שומר עלי כל הזמן ודואג לי. ובכל זאת זו הייתה אחריות שלך. בהמשך, מי לעזאזל נתן לך את הזכות לדחוף לי אצבע לתחת ואחר כך לדרוש שאכניס אותה לפה??? אולי אתה אידיוט מוחלט ולא יודע שמה שהיה שם לא יכול להגיע לשום מקום אחר בלי לעבור קודם במקלחת, אבל אדוני הדגיש בפניך קודם לכן שאם אתה רוצה להיכנס לי לישבן אתה עושה את זה בצורה נקיה. אתה לא ידעת מה שאני ידעתי, שאני נקייה גם שם ולכן יכולה לאפשר לך לעשות את זה. אבל לעזאזל, מאיפה הזכות? אחר כך תפסת לי את הציצי כל כך חזק עד שהייתי צריכה לבקש ממך די בתקיפות להזיז את היד. לא כי כאב לי יותר ממה שיכולתי לסבול אלא כי הובהר לך חד משמעית שאסור לך להשאיר עלי סימנים. ושוב, מי נתן לך את הזכות ללחוץ עלי כך? אז נשאר סימן, ואני אתמודד איתו בשבוע הקרוב. אבל תגיד לי אדון, איפה אתה חי? בקיצור, רציתי חוויה של החפצה, לא במקרה אמנם, אבל היו לי גם פנטזיות כאלו. אתך, קיבלתי את זה, בהחלט קיבלתי. נכון, בכל רגע נתון יכולתי לקום וללכת. ידעתי שאם רק אבקש, הוא יעזוב הכל ונלך ביחד. ידעתי שאדוני שלי שומר עלי ולא ייתן לשום דבר רע באמת לקרות לי, הרגשתי בטוחה לחלוטין לאורך כל הדרך. וגם מאוד נהניתי מהחוויה. האישה שלך מדהימה, מתוקה ורכה ואהבתי להיות איתה. אבל אתה? אני לא אצטער אם לא ניפגש יותר. זלזלת בי, זלזלת בזוגיות שלי וזלזלת באדם שבי. אני לא כועסת. יודע מה? אולי אני כן קצת כועסת, על החוצפה. אבל לא נפגעתי ממך בשום דרך. ובכל זאת, חשוב לי, כדי שלא תעשה את אותן טעויות בעתיד. בבקשה, תהיה יותר קשוב. גם למה שמבקשים ממך וגם למה שקורה בשטח. ובעיקר, תהיה יותר בן אדם ותדע שתמיד, ולא משנה מה, מולך גם יש בן אדם. עם רגשות ומחשבות ולא רק עם פנטזיות. יום נעים לך. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 26 בפבר׳ 2006
פוסט מדהים...
|
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
Re: לדום המסוקס
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2006
slaveinblue כתב/ה: וכולי וכולי... לא שתקתי לרגע. על כל דבר הייתי צריכה להודות, לספר לך כמה אתה ורק אתה אדון מדהים נפלא ונהדר. ידעתי שזה קיים, לא היה לי מושג איך זה יעבוד עלי. "לעזאזל, באיזו זכות הוא חושב שמותר לו לפנות אלייך כך? באיזו זכות הוא מאמין שאת תעשי כל מה שיגיד לך? ובאיזו זכות הוא חושב שכל מה שאת רוצה בעולם זה למצוץ לו את הזין?" כי הרי בינינו, הסיבה היחידה שהייתי שם, כורעת מולך היא שאדוני אמר לי להיות שם. הסיבה היחידה שעשיתי מה שאמרת היא שאדוני אמר לי לעשות מה שתגיד לי. לא באמת היית כל עולמי, לא באמת הערצתי את הזין שלך ולא באמת חשבתי שאתה מדהים ונפלא ונשגב. האמת היא שגם לא הייתי כלבה או זונה שלך. אני שלו. וכשלו אני עושה באהבה כל מה שהוא אומר לי לעשות וזו הסיבה היחידה שעשיתי מה שאמרת לי אתה לעשות. טריקי, אני יודעת, ובכל זאת זה המצב. כל זה היה יכול לשעשע אותי לולי היו כמה נקודות שבגללן התהפכתי במהלך השבת. עשית שם כמה דברים אדון שהיו מאוד לא "אדוניים" לטעמי. עשית כמה דברים (ואני לא מדברת על לדרוש ממני להגיד דברים) שהיו ממש לא לעניין. קודם כל לא נתת לי מילת בטחון. נכון שלא הייתי לחוצה, ידעתי (ובדיעבד גם הסתבר שצדקתי) שאדוני שומר עלי כל הזמן ודואג לי. ובכל זאת זו הייתה אחריות שלך. בהמשך, מי לעזאזל נתן לך את הזכות לדחוף לי אצבע לתחת ואחר כך לדרוש שאכניס אותה לפה??? אולי אתה אידיוט מוחלט ולא יודע שמה שהיה שם לא יכול להגיע לשום מקום אחר בלי לעבור קודם במקלחת, אבל אדוני הדגיש בפניך קודם לכן שאם אתה רוצה להיכנס לי לישבן אתה עושה את זה בצורה נקיה. אתה לא ידעת מה שאני ידעתי, שאני נקייה גם שם ולכן יכולה לאפשר לך לעשות את זה. אבל לעזאזל, מאיפה הזכות? אחר כך תפסת לי את הציצי כל כך חזק עד שהייתי צריכה לבקש ממך די בתקיפות להזיז את היד. לא כי כאב לי יותר ממה שיכולתי לסבול אלא כי הובהר לך חד משמעית שאסור לך להשאיר עלי סימנים. ושוב, מי נתן לך את הזכות ללחוץ עלי כך? אז נשאר סימן, ואני אתמודד איתו בשבוע הקרוב. אבל תגיד לי אדון, איפה אתה חי? בקיצור, רציתי חוויה של החפצה, לא במקרה אמנם, אבל היו לי גם פנטזיות כאלו. אתך, קיבלתי את זה, בהחלט קיבלתי. אבל אתה? אני לא אצטער אם לא ניפגש יותר. זלזלת בי, זלזלת בזוגיות שלי וזלזלת באדם שבי. אני לא כועסת. יודע מה? אולי אני כן קצת כועסת, על החוצפה. אבל לא נפגעתי ממך בשום דרך. ובכל זאת, חשוב לי, כדי שלא תעשה את אותן טעויות בעתיד. בבקשה, תהיה יותר קשוב. גם למה שמבקשים ממך וגם למה שקורה בשטח. ובעיקר, תהיה יותר בן אדם ותדע שתמיד, ולא משנה מה, מולך גם יש בן אדם. עם רגשות ומחשבות ולא רק עם פנטזיות. יום נעים לך. אוף. נגעת בי מאוד. מבינה אותך. ואגיב מתוכי- מה שאני הייתי חשה אילו הייתי שם במקומך, מה שאני חשה בסיטואציות דומות- עלבון. פשוט עלבון. עלבון שהוא מנצל את הסיטואציה, בה את באה מוכנה להתמסר לו, ולא דואג לך. לא שומר על גבולות פיזיים ורגשיים. לא שומר על כבודך כאדם, כשפחה. לא יודעת מיהו אותו הדום, ולא רוצה לתקוף. אבל אנא, חשוב על מה שנאמר כאן. הקשב... |
|
alona. |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
alona. • 26 בפבר׳ 2006
למה תמיד רק הסאביות מתלוננות ?
עוד לא נתקלתי באדון שמתלונן.. |
|
fuxia |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
fuxia • 26 בפבר׳ 2006
טוב שאת כותבת
בשבילך. גם אם הוא לא יקרא , שאת תתנקי. לא ערכם לפני תיאום ציפיות? לא בררתם מה כל אחד רוצה מהמפגש? את נכנסת לסיטואציה של הגשמת פנטזיות וכנראה שדרך ההתנהגות שלו מגשימה לו את הפנטזיה שלו. וזה בסדר. אין לך מה לבוא אליו בטענות. זה שזה לא התאים לך- זה כבר משהו אחר וזה לא היה צריך לקרות. אבל מאיפה הוא אמור לדעת שזה לא מתאים לך אם לא אמרת כלום במהלך האקט? תדברי, תסמני לאדון שלך, תעצרי, כל דבר. בכל מקרה, אני מקווה שלא נפגעת מהסיטואציה יותר מדי. ואתה, "אדון", המעט שאתה יכול לעשות באקט כזה הוא לנסות ולקרוא את מי שמולך, את התגובות, ולשאול. לשאול לפני שמתחילים. המשך יום נעים......... נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 26, 2006 1:16 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
אלונה? עושה בעיות???
|
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
nerissa(אחרת) • 26 בפבר׳ 2006
סליחה, איימי.
אבל איפה, בדיוק, היה הדום שלה? עסוק מידי בעניניו? תפקידו היה לוודא שדברים כאלה לא קורים שם. לא הייתי מפילה את האשמה רק על הדום האורח. שני הדומים שם היו לא בסדר. לגבי הכותבת - את נקראת לי אישה חזקה היודעת מה את צריכה, רוצה ומוכנה לקבל. כל הכבוד! |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
nerissa כתב/ה: סליחה, איימי.
אבל איפה, בדיוק, היה הדום שלה? עסוק מידי בעניניו? תפקידו היה לוודא שדברים כאלה לא קורים שם. לא הייתי מפילה את האשמה רק על הדום האורח. שני הדומים שם היו לא בסדר. לגבי הכותבת - את נקראת לי אישה חזקה היודעת מה את צריכה, רוצה ומוכנה לקבל. כל הכבוד! תראי נריסה, היא דיברה על תחושותיה לגבי האדון המארח, שהיה מולה. לכך התייחסתי... ואל תפריעי לי להרביץ לאלונה בבקשה! |
|
alona. |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
alona. • 26 בפבר׳ 2006
נו תרביצי
עכשיו היא בטח מבינה את הפוסט הזה... "פסיכית, מה את נותנת לו אותך? שיתן הוא לך אותך. מי שחושף את הכוסאחתק שלך, את המיץ הרטוב של פחדיייך וחששותייך שמלקק את הלחות המטריפה של סודותיייך, ואז, דוחף את הזין שלו לכוסאחתק הרטוב שלך כדי לחזק את האגו הגברי הנפול שלו הוא לא דום ולא גבר הוא רמאי. הנבל קיבל אוצר ובמקום להעניק אותו חזרה הוא עסוק בגחמות של עצמו, בהנאה המינית של רגע. הוא נבל ברשיון. הוא שומר לכאורה על החוק, אבל הוא מושחת ומזוהם. הוא ידביק לעצמו עוד כוכב כוס על החזה, כי הוא כלי שכבש עוד אחת. אל תהיי הטיפשונת המסכנונת הזו שנתנה הכל וקיבלה זובי בריבוע. את שווה המון. כוס השפחה שלך שווה זהב ולשום בנזונה אין זכות לחדור, אלא אם כן זיין לך את הנשמה. שיוכיח שהוא יכול לחדור עמוק עמוק לנבכי שיפחותך המזדיינת עם עצמה כבר שנים. שיציב מולך מראה חושפנית שתראי בעצמה את כל אודם המנוש הפנימי שלך. שתכירי כל כפל בתחת הלא מעוצב שלך. שתביאי ת'פחדים שלך ישר אל תוך כוסאחתקך. שתלעסי אותם טוב טוב. שתבכי שתתביישי שתתפרקי. שיתן לך הנחיה וניווט איך להתחבר מחדש. שינענע את נפשך. יזיין את נשמתך. יביט על המנוש שלך כתכשיט יקר מפז שיש לחסוך הרבה זמן כדי לרכוש אותו. ללא אלימות, רק באצילות של הבנה מפוארת. רק בהכלה נפשית מדהימה. שתאהבי את מה שנחשף בך, כי זה הכי טוב שיכול להיות. וכל זה עוד לפני שהוא כלל נגע בגוף הבשר ודם שלך. רק מטומטמות חושבות שהן חייבות למצוץ לו כאות התאפסות מחורבן. רק שטוחות שכל יתנו את החורים שלהן למען זובי מטופש וגמדי. תפקידו לזיין לך את הנשמה, לתת לך את עצמך במתנה. כי אם הוא לא ידע לבוא עם כל החרא שלו ששוה זהב ולהיות אנושי חלש וחזק באותה נשימה, סימן שלא יוכל להכיל אותך על כל מי שאת, כוסאחתק מלוח שמתמזג עם אירוטיות אצילית. שיחבק אותך, כי חיבוק זה כוסאחתק של החיים. זו השפרצה נהדרת של חום אנושי. שיביא לך תמיכה, שיקוף, ריגוש, גילוי ושלא יראה בך חור מזדמן לאגו המצחין שלו. שיתן לך שחיטת נפש. שיתן לך נענוע של מנוש. שיספר לך מה הוא רואה בתחתית של המיץ של הג'ורה של הכוסאחתק של הנשמה שלך. שיספר לך עד כמה זה בסדר, שזה מתוק כמו בקלאווה עם כוס תהעםנענע ממותק. שיקשור לך את השקרים. שיכה לך במסכות. שיספר לך איך את מזדיינת בתחת שרמוטה, כי את בוגדת במנוש הפנימי שלך. שינהג באחריות ושיזיין לך את הנשמה. שינהג בהגינות ויביא את הכושיליאחתק הצד האפל והחלש שלו. תפקידו לזיין לך את הנשמה, לתת לך את עצמך במתנה." |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
אוף, תהרגו אותי, וזה לא קשור, אבל אני מתה על חדשה מאוד. מתה עליה!
יאלה, תסקלו אותי בכיכר העיר. אני אפילו אהנה מזה ואלונוש- אני ארביץ לך בזמן ובמקום שאראה לנכון! סתאאאם... |
|