כנוע לגברים |
לפני 18 שנים •
13 במרץ 2006
הגבר שלי
לפני 18 שנים •
13 במרץ 2006
כנוע לגברים • 13 במרץ 2006
הוא מביט בי מלמעלה. רק המבט שלו משתק אותי ומרגש אותי. אני על הברכיים והוא בוחן אותי. כל רגע שעובר גורם לי יותר לרצות להיות שלו. להתמסר לו לגמרי.
הוא מרשה לי לנשק לו את הזין. אני מודה לו בהכנעה. אני מרגיש את העוצמה הגברית שלו זורמת באוויר, אפילו בלי שהוא נוגע בי. רק בנוכחות, ובמילים החזקות שלו. אבל שוב הוא נעלם. איפה הוא? |
|
kael |
לפני 18 שנים •
19 במרץ 2006
הוא מחכה שתכיר בו
לפני 18 שנים •
19 במרץ 2006
kael • 19 במרץ 2006
חמוד זה לוקח זמן.
וזה עוד יגיע, אל תדאג.... הסבלנות משתלמת- מניסיון kael |
|
DRAKULLA(שולט){בתו של דרק} |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
Re: הגבר שלי
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
DRAKULLA(שולט){בתו של דרק} • 24 ביולי 2006
בדימיון אני רואה את עצמי מעליך
משתמש בפה שלך לעינוג הופך אותך לשלי לכלי ההנאה שלי כנוע לגברים כתב/ה: הוא מביט בי מלמעלה. רק המבט שלו משתק אותי ומרגש אותי. אני על הברכיים והוא בוחן אותי. כל רגע שעובר גורם לי יותר לרצות להיות שלו. להתמסר לו לגמרי.
הוא מרשה לי לנשק לו את הזין. אני מודה לו בהכנעה. אני מרגיש את העוצמה הגברית שלו זורמת באוויר, אפילו בלי שהוא נוגע בי. רק בנוכחות, ובמילים החזקות שלו. אבל שוב הוא נעלם. איפה הוא? |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
Re: הגבר שלי
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
nerissa(אחרת) • 24 ביולי 2006
DRAKULLA כתב/ה: בדימיון אני רואה את עצמי מעליך
משתמש בפה שלך לעינוג הופך אותך לשלי לכלי ההנאה שלי כנוע לגברים כתב/ה: הוא מביט בי מלמעלה. רק המבט שלו משתק אותי ומרגש אותי. אני על הברכיים והוא בוחן אותי. כל רגע שעובר גורם לי יותר לרצות להיות שלו. להתמסר לו לגמרי.
הוא מרשה לי לנשק לו את הזין. אני מודה לו בהכנעה. אני מרגיש את העוצמה הגברית שלו זורמת באוויר, אפילו בלי שהוא נוגע בי. רק בנוכחות, ובמילים החזקות שלו. אבל שוב הוא נעלם. איפה הוא? דרקולה? לא ידעתי שאתה בענייני גברים מרענן! |
|