סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ההבדל האמיתי בין הכלוב לקופידון...ולא,

גל1973​(נשלט)
לפני 18 שנים • 24 במרץ 2006

ההבדל האמיתי בין הכלוב לקופידון...ולא,

גל1973​(נשלט) • 24 במרץ 2006
לא טעיתי. זה נושא חדש.
הנה תזה: "הסיכוי למצוא מישהי/מישהי בקופידון/ג'ידייט שיתאים לקשר זוגי מבחינת מראה/אינטיליגנציה/רצון לקשר זוגי יציב גבוה בהרבה מאשר בכלוב (ולא רק בגלל כמות האנשים) אממה? צריך לוותר על הדבר שמביא אותנו לכלוב. בכלוב, יותר קל למצוא את הסיבה שבגללה הגענו, אבל הרבה יותר קשה (בעצם, עד כמעט בלתי אפשרי) למצוא מישהי/מישהו שיהיו להם את הפרמטרים האחרים שאנחנו מחפשים. מכאן נובע - קשה למצוא בכלוב וקשה למצוא בקופידון - רוב האנשים ימצאו את מבוקשם כאן או שם ויתפשרו".
מה דעתכם?
ים_yam​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 24 במרץ 2006
ים_yam​(לא בעסק) • 24 במרץ 2006
לכל כך הרבה אנשים מפה יש כרטיס גם באתרים ונילים... יורים לכל הכיוונים, בסוף משהו פוגע icon_rolleyes.gif
מאסטר דגרי
לפני 18 שנים • 25 במרץ 2006

אכן בעיה

מאסטר דגרי • 25 במרץ 2006
אני אחרי סיבוב ונילי חזרתי לכאן, כי זה פשוט לא עובד.

גם בלי סשנים, או פירוטכניקות מיוחדות, הסקס נראה אחרת.

בחלק מהמקרים השותפות שלי גילו על עצמן נטייה סאבית אבל העדיפו להדחיק אותה, והקשר התפרק.

מצד שני אולי באמת קשה להכיר כאן מועמדת מתאימה, ואני שואל את עצמי אם לא רק מסיבות סטטיסטיות של מבחר.

בסופו של דבר אלו שאלות שתמיד ישאלו, עד שתמצא את זו שמתאימה לך. הריי בין כה וכה אין שום מתכון לזה, גם לא באפיקים הוונילים
מאלף סוררות​(שולט)
לפני 18 שנים • 26 במרץ 2006

יש כרטיס מועדון?

מאלף סוררות​(שולט) • 26 במרץ 2006
היכרות דרך האינטרנט היא בבחינת ויה דה לה רוסה, נקודה.
אם נוסיף על כך נדבך נוסף והוא (לא נעים להודות) אבל הסיבה שכולנו כאן הרי שקיבלנו סיכוי השואף לאפס (מכפלת מספר הקטן באחד במספר אחר קטן מאחד מביאה לתוצאה הולכת וקטנה).

אוי מה עשיתי ?
יש למישהו עיפרון?
השרלילית​(פמית מתחלפת)
לפני 18 שנים • 27 במרץ 2006

נו, ויש מקרים שזה מצליח מכל הכיוונים

אני באמת צריכה לכתוב מכתב תודה לשי-דייט על הממתקית.
יצא לי לא להתפשר, ולקבל בדיוק, אבל בדיוק, את כל מה שאיחלתי לעצמי.

יש תקווה. יש תמורה בעד הכרטיסים המרובים.