סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בעקבות הבטחתי

עוף חול
לפני 18 שנים • 25 במרץ 2006

בעקבות הבטחתי

עוף חול • 25 במרץ 2006
בעקבות הבטחתי בשרשור הקודם של פולניה-גאה להתחיל פה תורנות של שרשורים הנה בשבילכם סוגיה שהתעמקתי בה לאחרונה...
ראיתי לי לפני כמה ימים סרטון קצרצר של שליטה נשית (מי שעוקב יודע שאני בתקופה חרמנית מהסוג המסוכן, כזה שיכול לעשות נזק בלתי הפיך לאצבעות הידיים) בקיצור היו שם הדברים הרגילים.. הצלפות, השפלות מציצות וכ'ו... אבל היה שם קטע בסוף... שהשולטת הכריחה את הזונזוניות שלה לרדת לגברים.. כאילו לקוחות... (אני מניחה) בכל מקרה גם ה"לקוחות" שיתפו פעולה ונתנו קצת הוראות וזה... בסצינה הזו הייתה בקושי השולטת ראו אותה בצד עם השוט ביד מעודדת במילים וקצת מושכת לה בשיער... אבל הוא היה הדומיננטי בסצינה וזו דווקא הסצינה שהכי התחרמנתי ממנה... ופאק אני לא אוהבת שליטה גברית על נשים.... ככה לפחות אני חושבת... זה אף פעם לא משך אותי וגם כשאני חושבת על זה אני לא כזה מתחרמנת לעומת עם נשים למשל שמילה אחת וכל הגוף שלי דרוך ומוכן...
בכל מקרה מאז כל הפנטזיות שלי כוללות את הסצינה הזו גם אם בשנייה האחרונה של הגמירה עצמה... אחרי שבניתי לי סיפור פנטזייה שלם זה נדחף בסוף ונותן את הפוש המכריע... מה זה אומר לי בעצם??? אני סטרייט?? הרי אין מצב אני נמשכת לנשים באופן מטורף... אני רואה בחורות יפות אני כולי נרגשת ... אם יש להן מבט מזלזל אז בכלל אז מה הזין הגומר הזה והיד הגברית נדחפות לי לפנטזייה והורסות את כל הבסיס שלי למה אני בעצם.... בקיצור שוב אני בבלבליה מטורפת.... כמובן שקיימת האופציה הכי נוחה וכייפית שאני דו אבל אם ככה למה בחוריה לא הופיעו לי בפנטזיות עד היום? ובחורות תמיד היו??
תמיד ראיתי בחורים בעין יפה והם יכלו להיות חמודים ולמשוך אבל הם אף פעם לא שלטו למשל... או עמדו מעלי בזמן שאני מוצצת או משהו... וגם עכשיו שאני חושבת על זה לא נשמכת לזה בכלל... זה עומד מול שולטת היא מנצחת בלי להניד עפעף... (זאת אומרת זה ברור היא השולטת שלי היא תמיד מנצחת) ובכל זאת...
בקיצור אם יש לכם תשובות או הערות\ הארות דברו אני ישמח כי לי לעצמי כבר אין תשובות...

-חיילת-
alona.
לפני 18 שנים • 26 במרץ 2006
alona. • 26 במרץ 2006
לא כל דבר שאנו מפנטזות עליו יכול להתקיים גם במציאות ושיהיה טוב.
ולפעמים המציאות עולה על כל דמיון..לטוב ולרע icon_smile.gif
scarlettempress{L}
לפני 18 שנים • 26 במרץ 2006
scarlettempress{L} • 26 במרץ 2006
קודם כל את לא חייבת לתת לעצמך הגדרות במיוחד בגילך הצעיר יחסית. תמיד אפשר להתנסות ולהחליט מה מתאים לך יותר בסופו של דבר. וכמו שאלונה אמרה, יש הבדל בין מציאות ופנטזיות. ופנטזיות זה דבר די מתוסבך והזוי, יש להן כל מיני שגעונות. לפעמים צריך פשוט לקבל אותן כמו שהן ולא לתת לזה לטלטל את המציאות שלנו יותר מדי. גם בפנטזיות שלי מופיעים לפעמים גברים. אז שיופיעו להם. במציאות אני כבר יודעת מה אני רוצה באמת.
infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 27 במרץ 2006
infinite​(נשלטת) • 27 במרץ 2006
הנזק לאצבעות אצלי התמתן עקב העובדה שאסור לי לבד icon_razz.gif מה שכן הנזק במוח יותר גרוע לפעמים אני מרגישה כמו ערס טיפוסי חרמן שכל הזמן עומד לו icon_twisted.gif
בקשר למקרה שהעלת פה גם אני לא אוהבת את הקטעים האלה למרות שאני דו מינית ואין לי שום התנגדות ליד גברית icon_wink.gif אך קשר עם גבירתי הוא משהו אינטימי ונפלא ,גבר מבחינתי הוא לזוגיות בלבד ,המשכיות דור הסוטים את יודעת icon_rolleyes.gif (לא שאני מזלזלת בזוגיות חלילה, להיפך ,אך קשר שליטה כניעה עם אישה שאני קרובה אליה הוא קדוש מבחינתי ,לא אוכל לוותר על זה בחיים . )
נויה הל​(לא בעסק){צ}

למה זה כל כך מפריע לך בעצם?

תראי, אני לא מאמינה בלהיות לחלוטין סטרייטית או לחלוטין לסבית.
אני למשל מטורפת על גברים אבל גם נשים עושות לי את זה לפעמים.

אז יש לך טיפה סטרייטיות, לא כזה ביג דיל.icon_rolleyes.gif
כמו שהיה הדיון ההוא על איפה אדם נמצא על סקלת השולט נשלט יש סקלה גם להעדפות מיניות ורוב האנשים יימצאו בקצוות לדעתי, רק מסיבות פסיכולוגיות של חסמים.
infinite​(נשלטת)
infinite​(נשלטת) • 27 במרץ 2006
בקיצור כולנו דו מיניים ,כמו בודהה icon_smile.gif
(חברה שלי פעם אמרה לי יללה תחליטי אם את אוהבת נשים או גברים ,את לא דו מינית את סתם חרמנית icon_biggrin.gif )
פעם פרח​(נשלטת)
פעם פרח​(נשלטת) • 27 במרץ 2006
לדעתי, אם זה אומר כבר משהו, זה אומר שאין טעם לקבוע לעצמך הגדרות נוקשות של "אני לסבית וזהו".
כדאי לחקור ולנסות ולראות מה יוצא.
מי יודע מה תגלי.
עוף חול
עוף חול • 27 במרץ 2006
תודה על התגובות... והנסיונות לעזור..
העניין הוא שאני כן אוהבת גברים... נמשכת זאת אומרת... לפחות ככה חשבתי.... טוב לא הייתי בטוחה... אבל לא בשליטה... זה היה בטוח... גם עכשיו זה דיי בטוח זאת אומרת זה לא כזה בטוח... בקיצור אין לי מושג... אולי באמת כדאי לעזוב את זה בצד... אבל אז תמיד תכרסם אליך השאלה... רגע אז מה את בעצם אוהבת למה את נמשכת...??

תודה=]
-חיילת-
בiני
לפני 18 שנים • 28 במרץ 2006
בiני • 28 במרץ 2006
חיילת,
יכולה מאוד להזדהות עם מה שכתבת.
גברים דומיננטים שמנסים להחליט עלי מעצבנים אותי בטירוף.
לעומת זאת בנשים דומיננטיות יש משהו יאמייי icon_smile.gif

מצד שני ....
בפנטזיות ... ממממ.... אלוהים גדולה icon_biggrin.gif
למרבה המזל אין כאן משטרת מחשבות. פנטזי הכי רחוק שאפשר כל עוד את זוכרת ... שלא כל מה שפונטז יהיה נעים ונחמד גם בשעת מימוש.