שירית |
לפני 18 שנים •
2 באפר׳ 2006
סיפור נחמד
לפני 18 שנים •
2 באפר׳ 2006
שירית • 2 באפר׳ 2006
הסיפור נחמד
כפי שחלק מכן יודעות אני חדשה בפורום ודי חדשה בחשיפה לתחום ,למרות שכבר כמה שנים אני מפנטזת בנושא . הסיפור הזה הוא פרי דמיוני ומהווה את אחת מהפנטזיות שלי . לצורך העניין הדמות בסיפור המסופר זו אני ושאר הדמויות דמיוניות . הסיפור יכיל כמה חלקים ואני אמשיך אותו רק במידה ויהיו תגובות(אני מקווה בעיקר מהמלכות בפורום) התחלה השירות שלי בצבא כמ"כית של בנות דרש ממני תמיד הרבה השקעה ,התמדה ואין סוף כוח רצון . כמובן שבכל מחזור של חינוך של בנות שהגיעו בחלקן ממקומות כמו סביון או הרצליה פיתוח והתערבבו עם בנות משכונת הארגזים , היה מועד לפורענות . כל הצוות ואני היינו צריכות להיות שם בשבילן אבל גם קשוחות מאוד ,כדי שיבינו איפה הן נמצאות . השנה וחצי הראשונות עברו די מהר ,די נהניתי להיות פייטרית והאמת די התחלתי ליהנות מהמשמעת ומהפחד שגרמתי לטירוניות האלה . מסתבר שאם הזמן כיף להפחיד את טירוניות האלה ,למרות שבתוך תוכי תמיד השתוקקתי בפנטזיות למישהי חזקה מעלי ,אבל בחיים האלה של להיות מפקדת ,בטח לא היה לי זמן . אבל הכול השתנה לפני חודשיים ,כשהבחנתי שמתוך הקבוצה החדשה הענקית של הבנות נמצאת גם דקלה . היא שלמדה באותו ביה"ס התיכון שאני למדתי , אבל הייתה שנתיים תחתי הגיעה עכשיו לצבא והיא טירונית שלי . דקלה הייתה מאוד יפה ומיוחדת ותמיד דאגה להיות במרכז העניינים והיא די הצליחה בכך . אני מצידי לא שמתי לב במיוחד אליה ,כי בכול זאת הייתה שתי כיתות תחתי . אבל עכשיו שהיא התגייסה , ניתן להבחין שהיא באמת יפה מאוד עם גוף נהדר וחזה בגודל הנכון . איזה כיף רק המחשבה שהיא טירונית שלי . באם תרצו שאמשיך , תודיעו לי בבקשה שירית |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
3 באפר׳ 2006
שירית...
לפני 18 שנים •
3 באפר׳ 2006
עוף חול • 3 באפר׳ 2006
סיפור יפה... תמשיכי...
ועם זאת שאלה... אני קצת מבולבלת... נראה לי תקני אותי אם אני טועה... שהסיפור הזה נכתב מנקודת מבט שולטת... ואת אם הבנתי נכון רוצה להשלט נכון? |
|
goddessofir |
לפני 18 שנים •
5 באפר׳ 2006
שרית
לפני 18 שנים •
5 באפר׳ 2006
goddessofir • 5 באפר׳ 2006
קראתי את הסיפור !
אני אשמח לשמוע מה קרה זה דבר ראשון . דבר נוסף ולא פחות חשוב הפנטזיות והסיפורים הם המפתח לנשמה שלנו אם את רוצה לשתף אותנו תשתפי אבל תדעי שיותר חשוב ניפתח בך משהוא שמרמז על רצונות הנשמה שלך... אז אל תפחדי תמשיכי לכתוב. אופיר |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
infinite(נשלטת) • 7 באפר׳ 2006
התחלה מבטיחה
יללה תמשיכי וברוכה הבאה לפורום ! |
|