שירית |
לפני 18 שנים •
6 באפר׳ 2006
סיפור נחמד -המשך
לפני 18 שנים •
6 באפר׳ 2006
שירית • 6 באפר׳ 2006
המשך הסיפור....
בהמשך השבועיים הבאים המשיכה הטירונות של הבנות כרגיל בלי שום תקלות מיוחדות , ולמעט כמה מבטים ביני לבין דקלה , לא פניתי אליה באופן מיוחד . מסדרים אין סופיים ,ריצות מסביב לבוטקה ,שמירות והרבה משמעת היו מנת חלקן של הבנות במחלקה שכיהנתי בה כ-מ"כית ראשית . אך הכול השתנה שבאותו לילה קיצי חם ומחניק ,החלטתי לצאת לסיבוב בעמדות השמירה של החיילות שלי לבדוק האם הכול תקין ,בטרם אפרוש לחדרי לישון מעט. עשיתי סבב של עמדות השמירה בכל הבסיס , ובחלק מהמקרים אף גערתי בבנות שלא ביצעו את תפקידן כראוי . כשהגעתי לאחת מהעמדות האחרונות ......הבחנתי שלא אחרת מדקלה נמצאת בעמדה . כשהבחינה בי מרחוק ,התמתחה קצת במקומה לקראת בואי. אני פניתי אליה כמו לכל חיילת אחרת למרות היכרותינו הקודמת : חיילת האם הכול תקין בעמדה ? שאלתיה . כן, המפקדת , ענתה לי בביטחון מופגן . אני שלא כדרכי שאלתי בצורה קצת יותר רכה : האם הכול בסדר בטירונות ,יש לך בעיות מיוחדות? המשכתי . בעצם כן ענתה לי ,כשהיא שוכחת להוסיף "המפקדת" בסוף המשפט .. האמת ,היא המשיכה ,היא שמחר יש לי תורנות של נקיון המקלחות של הבנות וממש לא בראש שלי לעשות את העבודה המגעילה הזו . סיימה בטון מעט שונה . אני שבדרך כלל הייתי קורעת מישהי עם "יציאה " כזו משום מה לא הגבתי ואפילו הודעתי לה שאבדוק את העניין . כל כך לא התאימה לי תגובה זו ,אבל אני חושבת שהושפעתי מהמראה המדהים של דקלה שממבט מקרוב הייתה כה חושנית עם חזה מדהים וגוף מעורר הערצה . להפתעתי לפני שעזבתי את המקום , קראה לי שוב דקלה עם בקשה מאוד מוזרה . סליחה המפקדת אבל רציתי לבקש היות ואנחנו מכירות מאותו בי"ס תיכון . רציתי לדעת האם אני יכולה להתקלח אצלך בחדר . אני פשוט כולי מזיעה ואני נגעלת להתרחץ במקלחות שלנו . שוב החיילת הזו הפתיעה אותי ושוב במקום להעיפה לכל הרוחות ,שאלתיה מתי מסיימת את השמירה ולאחר שהודיעה שתוך 30 דקות ,הסברתי לה איך מגעים לחדרי .אני לא יודעת למה עשיתי זאת ,אולי מהסיבה שזו הזדמנות נהדרת לראות את גופה החושני מקרוב . כעבור שעה לאחר שנקשה בדלת ,נכנסה דקלה לחדרי בצורה די קשוחה ומבלי להגיד מילה התיישבה על מיטתי . המתח באוויר היה גדול כשאני עומדת די קרוב אליה וכאילו מתעסקת בעסקי.. היא החלה להתפשט והורידה את כול בגדיה תוך התעלמות מנוכחותי . למרבה הפלא ,לאחר שהורידה את הנעליים הכבדות ,היא הורידה את התחתונים ואת הגרביים שכנראה גרבה אותם כן היום והניחה אותם על הכרית שלי . הכרית שעמדתי לישון איתה ונכנסה לחדרון המקלחת . גופה היה כה מדהים ,החזה עוד יותר ,אבל מה שריגש אותי באמת ,הייתה עצם זה שהניחה את התחתונים והגרביים על הכרית שלי . אני לא יודעת למה עשיתי זאת ,אבל ברגע ששמעתי את המים זורמים על גופה המושלם, התגנבתי בזהירות ובתשוקה רבה ,הרחתי ולאחר מכן הכנסתי לפי את התחתונים ולאחר מכן את הגרביים של החיילת המדהימה הזו . לאחר כמה דקות של הנאה שכמעט באתי על סיפוקי ,שמעתי שדקלה סגרה את זרם המים והנחתי במהירות את פרטיה במקום . כעבור מספר דקות כשאני עדיין בהתרגשות רבה ,יצאה דקלה מהחדרון כשמגבת בלבד, עוטפת את גופה. משום מה הבחנתי בחיוך מסוים על פניה כשיצאה מהמקלחת לכיוון המיטה . היא שוב ישבה על המיטה ופנתה אלי בטון זדוני נראה לי שנהנית מהגרביים והתחתונים בזמן שהייתי ברחיצה ,כשחיוך על פניה . לפתע הבנתי שדקלה בעצם טמנה לי מלכודת .כל המעשה הזה הייתה קונספירציה מתוכננת היטב שנפלתי לתוכה בתמימות רבה . הרגשתי כה חסרת אונים שנפלתי לפח שדקלה טמנה לי . כשהתחלתי לנסות ולומר משהו , צעקה דקלה והורתה לי להתפשט מהר ולהיות בשקט . לאחר שעשיתי זאת , היא תפסה בשיערי בכוח רב וכך הורידה את ראשי קרוב מאוד לרצפה . היא לקחה כיסא שהיה מונח שם והעמידה אותו במרכז החדר . היא שוב תפסה את שיערי בחוזקה והושיבה אותי בכוח על הכיסא . לאחר מכן ניגשה לארון ולקחה משם כל מני גרביונים שהיו שם וקשרה קודם את ידי מאחורי הגב לוו האחורי של הכיסא . אותו הדבר עשתה ברגליי . כשהייתי קשורה לגמרי ללא שום יכולת לנוע ,היא הניחה לי לרגע ולבשה את החולצה הצבאית שלי עם הדרגות . שאר גופה נשאר עירום ואז התקרבה אליי שוב ,דרכה עלי אם רגלה קירבה את פניה לשלי והחדירה בחוזקה שתי אצבעות לאיבר מיני , שכבר באותו הזמן כבר היה רטוב לחלוטין . בעודי נאנחת בהנאה כפויה , דקלה אומרת לי את חושבת שכל השנים לא הבחנתי בתשוקה שלך אלי , יא כלבה. ממש לפני שבאתי אל סיפוקי ,היא הוציאה את אצבעותיה וצחקה את תגמרי רק כשאני אגיד לך , כלבה. היא הותירה אותי שם קשורה ונכנסה למיטתי כשהיא אומרת אני רוצה ערה כל הלילה כי בשעה 5.30 תצטרכי להעיר אותי , ואם תזוזי או תתלונני אני אעניש אותך . כשהיא מסתובבת לצד השני הוסיפה דרך אגב מחר בלילה כשכולם ישנו ,את תנקי במקומי את המקלחות של הבנות. באם תרצו המשך , נא לעדכנני. |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
6 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 באפר׳ 2006
עוף חול • 6 באפר׳ 2006
מצויין מצויין... תמשיכי!!
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 18 שנים •